![]() |
|
a co to sa te zakola i czemu sie ich nie goli?
ps co tam na furorze? jakas wojenka? |
cam z ferumbrasa?
|
Cytuj:
niestety poleglismy |
Cytuj:
wbilismy na ferka, ima ja i sivin bloczylismy ferka reszta najtow exetowala wiezyczkii demony, padl w ciagu minuty chyba ; p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
No po co usuwasz moje posty.chce sie przywitac z koleSZkami mymi a tu bu :<
|
Czytaliście tibia.pl nową notke ?...
kto odpadnie z furory jak myślicie:D |
Ty -.- -.-
|
Cytuj:
wiadomka, xespozy i inne scierwa sprzedadza co sie da i sie przeniosa na SWElene, tu swoimi charami moga tylko grzac pyzy |
|
Cytuj:
|
Tak czy inaczej, uważam że możliwość przenoszenia postaci raz na pół roku to i tak za często. Na pewno znajdą się "ekipy do wynajęcia" co będą robiły bajzel na jakimś serwerze za pieniądze. Myślę że raz na rok wyglądałoby bardziej sensownie, i ograniczałoby destrukcyjne możliwości wprowadzanych zmian. Co do kosztów takich zmian, to są ludzie co są w stanie trochę zapłacić za taką możliwość. Nie chcę podawać przykładów, bo to się mija z celem.
|
to idź im to powiedz oO pewnie Cie posłuchają :D
|
Częstsza możliwość przenoszenia postaci z serva na serv = więcej kasy dla CIP :), więc raczej taki pomysł nie spodobałby się im.
|
To akurat głupota, to co piszesz. Dlaczego w takim razie cipsoft walczy z botami, przeciez takie boty to czysta kasa ;)
Wiecej botow => Mniej expowisk wolnych => mniej graczy Wiecej mozliwosci przenosin => wiekszy rozpieprz na serwerach => mniej graczy Czasami krok do tylu, daje mozliwosc zrobienia dwoch krokow do przodu. |
Powiedz Cipom ,że zrobili błąd. Ledwo teraz się przyznali ,bo zauważyli możliwość bankructwa.
Kretynizm ,to jak rodzice podczas kłótni. Nie mają argumentów ,to mówią "nie pyskuj". Jak dla mnie powinni od razu zrobić cofkę do tibii 7.6 ,ewentualnie 8.11 ,a nie dalej brnąć w ten syf. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:12. |
|