![]() |
|
kuwa, wszystko idzie do przodu, wiec skoncze pitolic zeby sie cofneli, bylo, minelo i przestancie pierdulic ze źle, zle to nie graj albo graj for fun, tak jak ja, a nie dla lvla bocąc 24/h jak jolen; xx
|
A niech boci ,co w tym złego. Zazdrościsz ,że na tym zarabia? Stawiaj bota ,tak jak on.
Ja tylko jestem zły ,bo straciłem przyjemność z gry. |
nowa wojna na furorze 8o
|
@up
Pacha jest tylko jedna :> WON Drugą stracił na wojnie |
ja jestem lewa a Ty prawa >.>
|
Cytuj:
|
Ja też. Zauważ ,że gadamy z około 50 lvlami wbitymi ręcznie ,którzy nie wiedzą jak bota obsłużyć. Zazdrość boli...
|
Hejcia (: kto mi skomcia foteczki? :baby:
|
Ja : > A jakie ; D ?
|
|
Cytuj:
(i tak $cyz0r to szczawik) |
|
To będzie niewąsko xDDD
Chcę to zobaczyć. Znając życie będzie to wyglądać tak ,że : -nooby odejdą z servera -zostaną tylko ci ,co walczą i bedzie napi3rdalanka 24/7 -i tak połowa VIS/DUSK/SUN da dupy ,bo nie ogarnia i boi się o level. Mnie się to podoba xP |
Oni tu nie przyjda, to bedzie dla nich przyblizanie sie do rooka ;)
|
Jeśli jednak się na to zdecydują ,to MY polecimy do rooka.
Zauważ ,że Vision/Dusk i Suny biorą ludzi od lvl'a ,a nie od jakości pvp. Nie będę wszystkich wymieniał ,ale przykładowo taki Filipek Lord jest noobem bez pvp z około 130 ek. Zabić takiego ,to żaden problem. w Vision jest takich więcej. Ludzi ,którzy umieją obsłużyć bota i to all. To jak Has'ek wczoraj. Przyleciał na miasto i z nudów zajebał 87 ms'a "od dooma". Dlatego ,że mu się nudzi. W końcu ktoś się postawi i będZie ciężko. |
prawde mowiac bedzie wojna znow ludzie beda retired/hacked , znow bedzie ta sama ekipa siedzaca po nocach/walczaca w wojnie
tak czy siak, jesli ktos rzeniesie swoja postac na furore, to tak jakby rok w wojnie byl na furorze, bo mozna to robic przeciez co 6 miesiecy rok w wojnie na furorze - totalny chaos ;) |
uu znowu Szwedki beda Was ganiac 8o
|
Cytuj:
Jak walczylo same inshon to robili jakies przyzwoite sneaky codziennie (po 10 fragow) a z tym tempakiem? Zabili 1-2 osoby i na stacka, jak cos u\im wychodzilo to... na stack i ostatecznie dostali ostro w pizde. |
zazdrosc boli? :D
|
Jest sporo serwow ktore przyjda sie bic za furore ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:50. |
|