![]() |
|
siema a więc pacc sie skończył A niema nigdzie w poradnikach gdzie expić sorkiem bez paca ... mam zamiar pograć tak miesiąc niestety - gdzie moge expić ? 65sork 63 mlev (dobrze by było niedaleko pz , mam pełno huntów)
rozważałem warloki=waste , guardy = nuda , chcesz szybko wbic lvl przy małym waste. |
Bez pacca nieznajdziesz chyba lepszego expa od dwarf guardow ja gralem 40 sorcem na faccu i mi sie wydaje ze tam najlepiej sie expi mozna ze soba jeszcze zabrac jakies runki itp
|
45 RP, Skille 77/60 EQ: Demon helmet, Paladin Armor, Demon Shield, Golden Legs, BoH, Royal speary. Gdzie expić z jakimś profitem, albo chociaż bez waste (na zero)?
Szukam też jakiegośś miejsca z niekoniecznie świetnym expem ale za to dobrym zarobkiem |
Gdzie mogę expić 51 pallem 83/67 razem z 50 knightem 76/75 ?
Obie postacie są na facc'u. Każda miejscówka jest mile widziana. I jakie questy możemy we dwóch ogarnąć? |
Jesli chodzi o questy to najmniejszy problem wiekszosc jest napisana na www.tibia.pl jak by wam braklo osob zawsze mozna poszukac na game-chat
|
Cytuj:
Hellgate, OF, DC(w tp), D lair Venore, Poh(znając życie wiecznie zajęty) |
daj kase jakiemus kumplowi z paccem niech ci w chuj icicli nakupi nie zaluj kasy nakup se tego w chj i wyjeb na dragi na vdlu exp 60k/h jakies i napewno na dluzsza mete sie zwroca te icicle przynajmniej w polowie xd lepszego rozwiazania nie ma na facc raczej
|
Gdzie można expić taką postacią:
Druid 26 lvl 22 mlvl. PACC Chce znać miejscówkę eq i kasa nie gra roli |
Cytuj:
Thais Dragon Lair Venore Dragon Lair Fibula Poh Druid Room na Poi (propozycja z tibiawikia dla magów 70+) Cytuj:
mistrock yala factory quarter yala mutated humany<- polecam, 60 knightem miałem tu dobry exp, a nie raz widziałem 30 magów tiquanda Reptile and Crustacean Cave może spróbować na earth'ach edron barbarian camp |
40 master sorcerer, 35 magic level.
Eq Hat of the mad Platinum amulet Vampire shield. Spellbook of enlightenment Focus cape Wand of inferno, Starstorm , ew. Decay Blue legs Boh. Earth elementale wiecznie zajete wiec odpadaja. Wyzej wspomniane culty sa dosc hardcorowe i jest waste. Szukam expa 45+ exp/h (jak najwiecej) jednak musze wychodzic na 0 (lub zarobic ,jednak exp jest dla mnie priorytetem). Podajcie kilka miejscowek jesli znacie wiecej niz 1. Myslalem o ancient scarabach jednak nie wiem czy dam rade. |
Cytuj:
możesz też próbować mutated raty+ taski i mutated humany to tyle jesli chodzi o gwarantowany profit |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Witam, mam 165 rp w wojnie na rs, skile 98 podstawa z full eq 102 ale na rs nie wypada biegać z full eq jeszcze podczas wojny. Pytanie jest do graczy którzy mieli taki przypadek, albo sie dobrze orientuja. Potrzebuje zarobić, nie musi być dużo expa ale żeby był hajs jakiś z tego konkretny w miare. Najlepiej także miejscówkę w miare bezpieczną (czyli żebym w razie mass loga, lub po dowiedzeniu się że po mnie lecą mieć czas na exita/loga) Bardzo proszę o podpowiedzi gdzie mogę zarobić pieniądze gdyż mi potrzebne sa fundusze na walke.
|
Cytuj:
|
75 rp
skill 88/70 eq dobre. xd Prosiłbym o parę propozycji :) z góry dzieki. |
Cytuj:
|
60 RP, Skille 77/60 EQ: Demon helmet, Paladin Armor, Demon Shield, Golden Legs, BoH. Gdzie expić?
|
up
Zmutowane raty,baty,tigery pod arena, mutated humany i raty na wiezach, dragi yalahar/darashia. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:40. |
|