![]() |
Tak Tak :)
Daj lepiej Katrili passy zeby Ci wyexpil chara bo sam nie umiesz. TAKICH JAK TY TO MI NIE ZAL :baby: |
Wole Ci dac zebys mi poexpil w dol jak to robisz KAZDYM swoim charem:)
laena kupiles hmm na 159 ? a obecnie jaki lvl ?:) raaell nabu z 119 ( o ile dobrze pamietam na 111) magiq wyexpil ci haasky i cho'li i zrobiles w chuja sooba ktora niby K******* (nie pisze o co kaman tylko z powodu szacunku do tamtej osoby) Apff to juz nie mówie mialem passy na niego jak byl 113 teraz 108 :[ wiec sie ogarnij i lepiej wy*******aj na pandorie grac swoim 160 paladynem nowym prezentem od taty ktory stara sie jakos odwiedzyc za nie udane dziecinstwo zbijam stad bo zalosc elo |
Ahhahahahahahahahahahahahahahaha
Laen Pywned! Abahhahahaha |
Cytuj:
Przyszedłeś się na forum powyżywać bo Ci w rl nie idzie ;-)? Good Luck ;) Z resztą nie dyskutuje z kretynem. BB @up Lecz się też. |
Ladne filmy sobie wkrecacie XD
a po 2 Magiq mial 95 Apff 111 Raaell 103 Laen 156 Dalus 115 Jeszcze jakies chary sa niby moje? |
Tylko te co są w Vision nie, a takto wszyściutkie. :(
|
Name:Ratillt
Guild membership:Anita of the Vision Btw: Zauważyłem że od Vision odszedł jeszcze Hexas,bo chyba był tam jakiś czas |
Cytuj:
Dobra nie bede zamieszczał innych serverów; P /\Jeszcze troche:D ;P |
Cytuj:
|
Dokladnie a na open battle mam odpalone 5MC i daje follow wszystkimi charami i ustawiam kombo sd na bocie (kazde mc inny bot bo tak jest bardziej kozacko)
|
Cytuj:
Ja znam imiona tych botów |
@Demthes
Prawda jest taka ze Katrila trzyma Cie na smyczy jak pan psa :< Bedziesz chcial uciec to cie skarci, bedziesz chcial to powtrzyc to cie zniszczy =) Wiec nie wiem po co sie madrzysz elo super ziomku skoro i tak jestes zerem ktore nie potrafi nawet byc samodzielnym :) Ja mam przynajmniej gownianego 109 ms ktorym moge robic co mi sie podoba, ty musisz wlazic w dupsko bo inaczej bedzie po postaci, no ale coz widze ze lubisz takie zycie :) |
Cytuj:
|
Co do Demthesa to sprawa jest prosta :D
Dal kretyn pass katrili i andrzej se powysylal listy napisane przez demthesa w ktorych umiescil info o tym ze demthes sharuje acc :) 3 takie listy oznaczaja delite acc, wiec demthes musi byc dobrym pieskiem albo spotka go kara. :D:D:DB) |
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/26546
Nie jest to film z wojny. Ogladajcie do końca. |
hack me please?
|
Cytuj:
|
@falla
hahahaha dobre możesz wszystko? dobre ^^ @; p wszyscy co nie są za dusk/wizja są psami na smyczy ;<< |
Cytuj:
Hail Vision! Hail Burn _/ |
Niewinny czarodziej expiący na bocie i jednocześnie będący noobem burna.
......i może walczycie o pokój na servie?!?! To dlaczego padłem od waszych noobów, dlaczego docierał do mnie spam wiadomości typu hunted, dlaczego Zwidek na*******ał mnie z sd gdzie byłem cały czas neutral?? Ładne bajki sobie wkręcacie! A jeśli chodzi o PA Dussk to o ile pamiętam robił to Ima, Moczek i Zwidek zanim przeszli do Vision. hmmm a tak to co się dzieje na Furorce bo coś tibi właczyć nie mogę |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:38. |