Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Shadows World, Family Guys + kilku freedom figterow -.-' vs VIRIBIU UNITS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=134780)

Wolgler 05-05-2008 18:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thunderbolt (Post 2040790)
Skoro jestes taki cwaniaczek wyzwij ktoregos z nich na duela. Wtedy sie okaze czy ty masz lepszy skill czy ktos z vu i bedzie mozna oceniac.

kurwa, ogarnij sie.

nic wiecej nie mam do dodania.

Mukatan 05-05-2008 19:04

to co różni VU od vo to duma ;)

My nie przyjmujemy każdego kto by chciał dołączyć do nas...
Wy przyjmujecie każdego kto może dołączyć sie do NG combo :D

I powiedzcie frajery czy to nie jest prawda? :DDD

a jeśli twierdzicie że tak nie jest to właczcie sobie>> www.tibia.com>> gildia VO
btw. żeby wam sie rolka na myszce nie zjebała bo się przewija, przewija, przewija jak papier w kiblu ;7

Dedalek 05-05-2008 19:08

Coś Viribusom się partyzantka zepsuła XDDD! Ciekawe czy VU mają jeszcze jakiekolwiek złudzenia co do wygrania tej pseudowojny. Jeżeli tak, to proponuje openke. Ustawcie się, gdzieś 20 na 20, jak sie boicie tych hord z VO.

Teraz mały kłiz.
Kto jak mantrę powtarzał te słowa: "Cechuje nas pojęcie, którego wy nie znacie - odwaga - my chcemy się bić, wy s*******acie", i do kogo odnieśli byście te słowa teraz?XDDDDDD

Vicita 05-05-2008 19:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mukatan (Post 2040905)

a jeśli twierdzicie że tak nie jest to właczcie sobie>> www.tibia.com>> gildia VO
btw. żeby wam sie rolka na myszce nie zjebała bo się przewija, przewija, przewija jak papier w kiblu ;7

HAH jasne kruwa pewnie, wy przyjmujecie tylko wybrancow z swietej ziemii
egipskiej i obywateli carlin pzdr Giant Evil EGy i gold SZuter

Sunze 05-05-2008 19:53

Cytuj:

Ku*wa jeba*y cepie zoabcz co piszesz i zobacz kogo Ty masz w guildi?
BANDA NIEDOJEBA*YCH MEKSYKÓW I EGIPTÓW CO TANIO PAKA KUPI ALBO PASSY DA. Skoncz pierdo*ic tutaj o massrekrucie bo mi dzisiejszy obiad geba wyjdzie. Jak bys to nie zobaczyl mister z DUMA to od nas polowa charów to postacie zrobione przez malo uzytecznych knightów, co ja poradze ze sie sracie wyjsc na opena dostaniecie w piz*e na jakims nie udanym trapie a potem walczycie na forum, jestesmy VU siejemy postrach i zamet a wojne napewno wygramy. Wy dzis juz pokazaliscie najlepiej wyjsc na opena bez blessów, stac jak cep przy wodzie i patrzec sie jak wrog nas okraza. Z takimi zdolnosciami nie wroze wam dlugiej przyszlosci.

Mukatan 05-05-2008 20:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sunze (Post 2041026)
Ku*wa jeba*y cepie zoabcz co piszesz i zobacz kogo Ty masz w guildi?
BANDA NIEDOJEBA*YCH MEKSYKÓW I EGIPTÓW CO TANIO PAKA KUPI ALBO PASSY DA. Skoncz pierdo*ic tutaj o massrekrucie bo mi dzisiejszy obiad geba wyjdzie. Jak bys to nie zobaczyl mister z DUMA to od nas polowa charów to postacie zrobione przez malo uzytecznych knightów, co ja poradze ze sie sracie wyjsc na opena dostaniecie w piz*e na jakims nie udanym trapie a potem walczycie na forum, jestesmy VU siejemy postrach i zamet a wojne napewno wygramy. Wy dzis juz pokazaliscie najlepiej wyjsc na opena bez blessów, stac jak cep przy wodzie i patrzec sie jak wrog nas okraza. Z takimi zdolnosciami nie wroze wam dlugiej przyszlosci.

Jeden huj jakie hary ale zawsze ścierwo z całego serwera, a ty lamusie nie pierdol że my jesteśmy bandą niedojebów bo widziałem twoja fote ;D a jeśli nie macie massrekrutacji to sie jebnij w łeb bo przegladarka ci się chyba zacina w połowie ;DDDD ahahahha >>>pozdro lamusie

JozekCoPchaWozek 05-05-2008 20:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mukatan (Post 2041075)
Jeden huj jakie hary ale zawsze ścierwo z całego serwera, a ty lamusie nie pierdol że my jesteśmy bandą niedojebów bo widziałem twoja fote ;D a jeśli nie macie massrekrutacji to sie jebnij w łeb bo przegladarka ci się chyba zacina w połowie ;DDDD ahahahha >>>pozdro lamusie

Szkoda odpisywać na twoje posty i psuć sobie nerwy ale niestety jak patrze na twoje dziecinne słowa to muszę coś napisać. Mukatan = człowiek który nie może się pogodzić z przegraną, a swoje nerwy wyładowywuje przed klawiaturą pisząc słowa typu "a ty lamusie nie pierdol że my jesteśmy bandą niedojebów". Poprostu żałosne i chyba widać, że albo poziom szkolnictwa spada albo rodzi się za dużo neostradowych tibijskich graczy.

Mukatan 05-05-2008 20:26

Widzisz Ja nie pozwolę sobie żeby jakiś śmieć wyzywał mnie od niedojebów ;], jeśli sam jest z deka niedopieprzony. A ty sie tak nie spinaj, no chyba że też jakieś kompleksy ;D<<<pozdro

Vicita 05-05-2008 20:30

btw Mukatan a mnie wystarcza po prostu swiadomosc tego, ze jako czlowiek jestes odemnie gorszy, wnioskuje to po twoich wypowiedziach i nie musze Cie wyzywac wcale.

JozekCoPchaWozek 05-05-2008 20:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mukatan (Post 2041125)
Widzisz Ja nie pozwolę sobie żeby jakiś śmieć wyzywał mnie od niedojebów ;], jeśli sam jest z deka niedopieprzony. A ty sie tak nie spinaj, no chyba że też jakieś kompleksy ;D<<<pozdro

Czy zauważyłeś żebym się spinał ? Zauważyłeś w moim poście choć troche wulgaryzmów i chaotycznego zachowania ? I nie kwestionuj czy ja mam kompleksy czy też nie bo nie znasz mnie, a nawet napisałbym, że nie wiesz kim jestem.

Boytano 05-05-2008 22:31

Cytuj:

Haha kurwa zapadam, Giant evil hero i Salan Sirwin to świetny przykład tego co mówisz :D

ZA ALLAHA VIRIBUSY :cup:

Eshta!

Legendanebuli 05-05-2008 22:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vicita (Post 2041018)
HAH jasne kruwa pewnie, wy przyjmujecie tylko wybrancow z swietej ziemii
egipskiej i obywateli carlin pzdr Giant Evil EGy i gold SZuter

Ciebie jak dodawali do naszej gildi, chyba nie widzieli jak wyglądasz i że jego ojeciec ma na imię Julek ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

Adikeen 05-05-2008 22:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thunderbolt (Post 2040819)
LOL. ja mowie o akcji przed ss. i to chyba tobie pogratulowac matematyki...Z VU bylo dokladnie 13 osob. Was ponad 17 nie liczac noobcharow. jesli nie wierzysz policz jeszcze raz wyzej sck podal adres do filmika :) pozdro

GZ MATEMATYKI!!!
Mowiles o osbach online... nas bylo 17, a vu 23 przed ss :-)

NIe wazne czy dobiegli czy nie, bo to ze tak powiem jebal pies...

A teraz pokaz klase i wyjdz z forum albo stan do walki po stronie swoich mastah... !!!

Vicita 05-05-2008 23:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Legendanebuli (Post 2041536)
Ciebie jak dodawali do naszej gildi, chyba nie widzieli jak wyglądasz i że jego ojeciec ma na imię Julek ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

bo julek to kruwa prawdziwa legenda pedale jebany powinienes mu kurwa stopy calowac i z uwielbieniem modlic sie co noc o łaske po smierci i chleb za zycia, spojrz prawdzie prosto w oczy jestes tylko nedzna kopia, wanabe legenda kurwa

ty pierdolony pejsie! :<

Thunderbolt 05-05-2008 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wolgler (Post 2040890)
kurwa, ogarnij sie.

nic wiecej nie mam do dodania.

Co strach cie oblecial??? odpowiedz czemu nie wyzwiesz?

Sck 05-05-2008 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adikeen (Post 2041542)
GZ MATEMATYKI!!!

A teraz pokaz klase i wyjdz z forum albo stan do walki po stronie swoich mastah... !!!

nie wiesz jak to jest? przemysl ma zawsze lagi jak co do czego a Asanil jest za wolny...

Thunderbolt 05-05-2008 23:32

Cytuj:

GZ MATEMATYKI!!!

calh liczylem tych ktorzy walczyli. policz jeszcze raz na batleliscie sck a sie przekonasz ze milame racje

Thunderbolt 05-05-2008 23:32

Cytuj:

GZ MATEMATYKI!!!

Wkrotce stane do walki, juz ty sie o to nie martw ;)

JaSprite 05-05-2008 23:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mukatan (Post 2041075)

1. Scierwo to Ty
2. Widziales fotke? pokaz swoja koksie
3. Napinaj sie w tibi napinaj na forum napnij sie w rlu bedziesz mial problem

lycha_ziom 06-05-2008 01:01

zapadam koleś taki jak tana max/sunze będzie prawił moralniaki ludziom z vu ,nie wiem czy jesteś taki tępy czy to wina rodziców ale to ludzie z VU Cię gnoili w dup* mówili płać to płaciłeś,spędziłeś w pz ponad rok,byłeś,jesteś i będziesz kundel nie ważne czy to wygramy czy nie, następny przykład frajerstwa to xaem KTÓRY PISAŁ ŻE NIE WARTO UFAĆ TANIE ITP I NIE WARTO SŁUCHAĆ O LOJALNOŚĆI czy HONORZE.
zostales wyjeban* przez nich NIE MIELI KASY ZEBY ZA CIEBIE ZAPLACIC ALE FULL OUTFITY DOCHODZIŁY miałeś na nich wyjeb*ne ,zbijałeś sie z finixa i jego twarzy(ma ryj jak nie wypał ale może stał w kolejce po banany) a teraz liżesz mu kakao. do zobaczenia w lepszym swiecie :)

,,PRAWDZIWYCH PRZYJACIÓŁ POZNAJĘ SIĘ W BIEDZIE, RAZ NA WOZIE RAZ POD WOZEM ALE JAKOŚ SIĘ JEDZIE"

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:40.