Cytuj:
Oryginalnie napisane przez milibi
(Post 1719228)
HMM LAMY ZNOWU WYGRAłY??:D
Inshon i reszta ścierw może wygrywać, ale i tak po pewnym czasie nastanie znowu era VISION !!
Katrila i Ima byli juz kiedyś w krytycznej sytuacji i tez wszystko wskazywalo na to, że dostaną w dupe ! a tu co sie stało ?
wygrali wojnę i długo rządzili, teraz może i dostają, ale z czasem to sie zmieni :)
Powodzenia Vision (zaraz pewnie polecą komentarze "lizodup IMY" itp.
ale mi nie o to chodzi ja poprostu stwierdzam fakty, imy nigdy nie lubilem ale teraz go SZANUJE !! za lojalność nigdy nie zmienia stron [PASTERZ TO DAJE CZADU Z TYMI ZMIANAMI TEN ZIOM TO MA NA**BANE!!]
AA Ima może uciekł dzisiaj i ostatnio ale niemógł już nic zdziałać wiec poco gildi więcej strat??
|
Ile Ty masz lat ? lojalny tak ? spie****ił po to zeby ratowac swoją dupe :P jak zawsze ofc ( czyt. Open )
btw. Jak sie cos zaczyna w nawiasie to sie nawias zamyka (o tak)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Milten
(Post 1719634)
Oct 30 2007, 12:16:10 CET Died at Level 272 by a demon
szkoda patrzeć co się teraz dzieje z Taifunem ;\ tak jak ktoś wcześniej mówił prędzej będzie 26~ niż 300
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony
(Post 1719734)
Poprostu peszek, ale jezeli ten kto teraz gra na Taifie ma kicki, to po co gra ? Do 260 chce dojebac czy co ? ;p
|
Ja to pisalem, radze wam tego nie powtarzac bo bedziecie zbluzgani :P lepiej juz jak by na tych wrl expil a nie na demkach;)
@Erig.
Czy ja dobrze widze? Knight of South Central nie miał wszystkich blesów? Pewnie sie ownerzy nie dogadali :( biedacy
|