![]() |
Doublez0r :C
|
Cytuj:
Albo z chujoperką?:D Dawaj idź expić tera kozaczq ;> 16:11 Destroyer of Fury [104]: kurde 16:11 Destroyer of Fury [104]: dzisiaj obieram 16:11 Destroyer of Fury [104]: jajko 16:11 Destroyer of Fury [104]: i tak sie obralo 16:11 Destroyer of Fury [104]: ze same zoltko 16:11 Destroyer of Fury [104]: zostalo 16:11 Destroyer of Fury [104]: bo skorupka sciagala 16:11 Young Gorti [90]: :( 16:11 Destroyer of Fury [104]: bialko 16:11 Destroyer of Fury [104]: :/ 16:11 Destroyer of Fury [104]: i taka kulke 16:11 Destroyer of Fury [104]: wyjalem 16:11 Destroyer of Fury [104]: fajna 16:11 Destroyer of Fury [104]: :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cios poniżej pasa :<
|
Cytuj:
|
Pfff Wawa ... ale mi miasto... Wpadaj do Grójca to nie wyjedziesz trzeźwy ahahah. xDDDDDDDDD
|
Cytuj:
|
I nie w lokalizacji idioto Tylko w Comment napisalem TUTOR bo zapomnialem zmienic jak mnie usuneli
|
Idioto? a co ja ci zrobilem? pierwszy raz do ciebie cos napisalem, w ogole bez ataku tylko normalny post i juz "idioto", fajny charakter.
|
Cytuj:
A TY POREDA Z DP NIE WYJDZIESZ gwarantuje i witajcie w FTP ,dojde ^^ a wtedy bedzie goraco. |
Cytuj:
Zobaczymy co będzie po wojnie, może jeszcze wrócę, po cos więcej niż PK, ale póki mam RSa to nawet na pk dużo nie robię :p |
Cytuj:
I JESZCZE RAZ UHAUHAUHAUHAUHEUHEUHEUHEHU!!!!! STARY DZISIAJ POPRAWIŁEŚ MI HUMOR!!! Miałeś w location wpisane zjebie, mam fotke jeszcze :> BTW: No kil mi pls? Yu mi friend? UHAUHUEUHEUEUHEHUEUHEUHEUHEUHEUHEUHEUHEUHEUHE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
Cytuj:
|
@Solar
To prawda, miałes wpisane w location :p W sumie to nie ma znaczenia :p i tak nie potrzebnie pisales to :( |
Cytuj:
|
Nareszcie 100 lvl :] Po strasznie dlugim czasie :)
http://img360.imageshack.us/img360/6481/100lvsf6.jpg Dziekuje wszystkim ktorzy przyszli To teraz chyba czas dołaczyc do wojny. Zobaczymy xD |
Ja pierdole jakie eq8o
Gz lv:p @Down Gz |
@gess
Gzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Leffel... xDD @Darkkz Ja na swoim ss na 80 lvl mam lepsze eq ;d btw, Niezla ta wojna tyle h-lvli w ftp a mago laren se na luzie expi, zal xD Juz odrobil 1 lvl... Tak dalej pójdzie to ta wojna nie skonczy sie tak szybko jak myślicie... |
Hyh jakaś bitwa w ankh własnie się skończyła :P
Mago Laren Apr 01 2008, 06:45:42 CEST Killed at Level 152 by Xeosnar and by Plagenzenho Mar 29 2008, 22:29:49 CET Killed at Level 153 by Duffzenho and by Master Odim ASKOASOKASOK Stracił chara już i te cięzko wypaowane pieniądze ;p @Up co ty pierdolisz on wogole nie wychodzi z dp xdd |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:40. |