Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   World of Warcraft - Official Blizzard Servers (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=183914)

CytrynowySorbet 04-11-2009 22:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bluray (Post 2680374)
Ile osób potrzeba na Jaine?

Że co? zaaaaaaaaaaaaaaaaaazazaz

kołbaś 04-11-2009 22:39

eeeee tak z maly raid, najlepiej z 20 osob, a co ??

Bluray 04-11-2009 22:54

No nic, chciałbym się przejść :P trzeba eliminować konkurencje w IC :P

CytrynowySorbet 04-11-2009 23:14

Horda sux :\

kołbaś 05-11-2009 00:04

A pojaw ty sie na jakims servie na ktorym gram, to inaczej pogadamy.

eerion 05-11-2009 03:28

Cytuj:

Horda sux :\
Cipalliance sux :P

Cygan Slejter 05-11-2009 09:35

for the alliance:cup: i kropka :p

Bluray 05-11-2009 10:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kołbaś (Post 2680476)

A skąd ja mam wiedzieć na jakim serwie grasz?

CytrynowySorbet 05-11-2009 15:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kołbaś (Post 2680476)

Zgankujesz mojego 1 levela swoim 80 blootardynem?

ponczus 05-11-2009 20:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2680713)
Zgankujesz mojego 1 levela swoim 80 blootardynem?

Zawsze i wszędzie. Dla półmozgów piszących horda sux, gankowanie gratis. Czy ja komentuje nabijanie repy człowiekiem? Albo fakt że wszystkie tiery są robione pod human model?

kołbaś 05-11-2009 20:43

A tu kuku bo gram Lockiem, zawsze i wszedzie! a gdzie gram, a zapytaj to ci powiem na pw.

M@tthew 05-11-2009 21:03

Witam.
Ostatnio stwierdziłem, że już wystarczająco długo grałem na privach i wypadało by przejść na globala. Niestety powstało w mojej głowie kilka niewiadomych i chciałbym poprosić was o radę. Pierwszym problemem jest to, że narazie nie mam wystarczająco pieniędzy, żeby kupić podstawke, tbc i wotlk i prepaid więc czy wystarczy, że kupię battlechest i będę mógł grać? Po drugie, czy kupujac battlechest dostaje 30 dni gry? Ostatnie pytanie dotyczy wyboru servera. Szukam takiego na którym gra dość sporo Polaków. Odrazu podając server był bym wdzięczyn za podanie frakcji w której jest więcej pl.

Z góry dziękuję za odpowiedź

Cygan Slejter 05-11-2009 21:14

Pewnie, że na początek starczy battlechest i jest w nim 30 dni gry.
No cóż ludzie grają po różnych serwach. Dużo jest na Burning Legionie, Eonarze, u mnie na Terrokarr, też sporo gra :) jak cos to zapraszam na Terrokar>>Ally :)

Gl ;p

_WrD_ 05-11-2009 21:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez M@tthew (Post 2681231)
czy wystarczy, że kupię battlechest i będę mógł grać?

Narazie wystarczy. Zanim wbijesz 68. powinieneś uzbierać kasę na WotLK ;p

Cytuj:

czy kupujac battlechest dostaje 30 dni gry?

Tak

Cytuj:

Szukam takiego na którym gra dość sporo Polaków. Odrazu podając server był bym wdzięczyn za podanie frakcji w której jest więcej pl.

Burning Legion, co do frakcji to nie wiem :)

CytrynowySorbet 05-11-2009 21:26

Burning Legion Horda, aczkolwiek ODRADZAM.

M@tthew 05-11-2009 21:32

Przez jakiś czas znowu nasunęło mi się kilka pytań, mianowicie:
Czy kupując wotlk też dostaje się jakieś "darmowe" dni gry?
I jaka klasę byście proponowali, sam zastanawiam się pomiędzy druidem, priestem, magiem z naciskiem na priesta lub maga. Którą z nich polecacie? A moze macie swoje propozycje? Dziękuje za wszystkie odpowiedzi!

@edit
I jeszcze jedno małe pytanko. Czy jak zainstaluje podstawke i tbc to pozwolic grze aby sama sie patchowala do najnowszj aktualizacji?

kołbaś 05-11-2009 21:58

klase wybieraj sam, co ci bardziej pasuje, leczyc raid czy na*******ac po bosie, nie kupujac dodatki jak wotlk lub tbc nie dostajesz darmowych dni, tak daj sie grze samej pathowac ona dobrze wie co robi.

CytrynowySorbet 05-11-2009 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez M@tthew (Post 2681289)
Czy kupując wotlk też dostaje się jakieś "darmowe" dni gry?

Nie, tylko wtedy gdy aktywujesz Wotlk triala (a twoje konto jest frozen).

Cytuj:

I jaka klasę byście proponowali, sam zastanawiam się pomiędzy druidem, priestem, magiem z naciskiem na priesta lub maga. Którą z nich polecacie? A moze macie swoje propozycje? Dziękuje za wszystkie odpowiedzi!
To zależy co chcesz robić na endgame. Naprawdę trudno ci pomóc, grałeś na privach, wiesz co mniej więcej każdy robi. Napisz swoje wymagania, a my damy ci mniej więcej trafną odp.

Cytuj:

I jeszcze jedno małe pytanko. Czy jak zainstaluje podstawke i tbc to pozwolic grze aby sama sie patchowala do najnowszj aktualizacji?
Tak.

_WrD_ 05-11-2009 22:11

Nie, WotLK nie daje darmowych dni. Tylko podstawka.
Co do klas to grałem priestem i mogę powiedzieć, że levelowanie nim jest nudne i ogólnie wolno to robi. Dla tych, którzy pewnie zaraz napiszą "no to trzeba było grać szadoł, tu masz build: KLIK", odpowiadam: grałem tym buildem. Typowy fast-lvling SP i mimo to jest wolniej niż np magiem czy bubblodinem.

Grue 06-11-2009 02:14

Cytuj:

Witam.
Ostatnio stwierdziłem, że już wystarczająco długo grałem na privach i wypadało by przejść na globala. Niestety powstało w mojej głowie kilka niewiadomych i chciałbym poprosić was o radę. Pierwszym problemem jest to, że narazie nie mam wystarczająco pieniędzy, żeby kupić podstawke, tbc i wotlk i prepaid więc czy wystarczy, że kupię battlechest i będę mógł grać? Po drugie, czy kupujac battlechest dostaje 30 dni gry? Ostatnie pytanie dotyczy wyboru servera. Szukam takiego na którym gra dość sporo Polaków. Odrazu podając server był bym wdzięczyn za podanie frakcji w której jest więcej pl.

Z góry dziękuję za odpowiedź

Anachronos - Horda - Gildia Kompania Braci - wuchta polaków :)
Pozdrawiam
PS. 74 w kuncu -.-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:38.