![]() |
Rook:
3 lvl skille 12/11 orc spearman (walilem ze sworda) 4 lvl skille 15/12 minotaur (speary) Main: 15 pal skille 44/28 drag z kuszy ofkorz 13 knight skille 38/35 mino archer z serpent sworda (w zamku kolo AB w wieży) 14 knight skille 41/38 hunter serpent sword (w zamku kolo AB w wieży) I to chiba wszystko. Acha i jeszcze 270+ master sork m lvl 150+ orche byly na cały ekran 8o . Poszło chyba z 10 ue :P. OTS ;) |
Palkiem na 13 - guarda solo
Druidem na 24 - draga solo <bylo goraco ;) i sd zeszło ... ale to bylo tak dla rozrywki > |
A ja...
ubiłem:
>34 Sorc-Dragon >13 Druid- Demon Skeleton >20którymś Sorcem przezyłem atak 2 Zerków, 1 Leadera i 1 Spearmana na Orc Fortress kiedy kolega uciekł z ekranu :P (miałem wtedy summony) a na test serwerze: >21 Sorc-Giant Spider (wprawdzie go nie ubiłem bo brakowało mi many bo po drodze robiłem SDka i mnie ubił ale jemu zostało tyle HM że byłby na 1 HMM :P jak ktoś chce to moge screena przesłać na gg* bo nieiwme jak sie wkleja screeny na forum... przeczytam może poradnik jak to sie robi :P) *moje gg: 9218231 |
21 level druid- team dragon
24 lvl druid- solo dragon 49 lvl Elder Druid-team Demon 51 lvl ED - team orshaabal :) 62 lvl ED - solo Demon 1lvl- solo cave rat :) |
Master Sorcerer - Wtedy 31 Level i 31 MLevel - Ancient Scarab
|
8 lvl sorcerem zabilem ds tylk oz ruszczki swoim 18 knightem skils 60-60 zabilem : orc lidera , berserkera , ~~~DRAGA~~~B)
|
Solo: Demon
Team: Orshabaal :cup: |
@UP
Ziomek cos ci nie wychodzi sciemnianie. @Topic Ja jestem noobkiem. Przed chwila zabilem mino maga, fire field i sie stwor wypalal. :) |
ja zabilem Zerka druidem na 13lv, co prawda pare razy użyłem exura gran;)
|
ja zabilem 3 roty i 4 dwarfy (naraz!), knight 8 lvl, skille 22/19
|
Dragon - 22 lvl (urea)
Dragon - 26 lvl (guardia) Beholder - 27 lvl (guardia) Demon Skeleton - 29 lvl (guardia) |
Cytuj:
|
Cytuj:
a reszta to : drag na 17 pallek zeszlo ok 5-7 uhow ale sie zwrocilo d shield i serpenciak:cup: |
Takich co piszą ze Orshabaal'e pokojują na solo nie ma co nawet sluchac;)
Ja zabilem minosa guarda na 9 lvl'u sorcerem nie uciekając i bez leczenie sie;p 1 mlvl, 17 shielding eq; - crown helmet - crown armor - plate legs - darven shield (zbieram na meduze) ;p - Wand of Vortex :) pozdrawiam |
Ja najlepszego pokonalem Giant Spidera :cup: oczywiście z uhami i HMM 8o
Mam 32lvl wtedy byl cos okolo 25lvl skille 70/70 eq: Royal Helmet Golden Armor Crown legs BOH'y Vampire Shield FIre Axe |
31 lub 32 Level i MLvl taki sam(Master Sorc)
-Dragon i Ancient Scarab |
To tak... 7 palkiem zabilem 2bh i ghoula tracac przy tym 10 ih. skile 45 mlvl 1 --------------------------------------------------------------------- 26 drutkiem zabilem draga tracac przy tym okolo 5 hmm i okolo 15 manaskow lejac go z bliska bo nie bylo gdzie uciekac mlvl 28 --------------------------------------------------------------------- 31 knightem zabilem z bs majac skile 74/74 tracac 3 uh draga -------------------------------------------------------------------- 10 drutkiem mlvl 5 zabilem huntera tracac 3 manaski i mino archera tracac 1 manasa. ------------------------------------------------------------------- NARAZIE TYLE JAK JESZCZE COS CIEKAWEGO SOLNE TO NAPISZE ;]
|
Witam wszystkich :) to mój pierwszy post na forum tibia.pl :] Byłem na bierząco z forum ,ale dopiero teraz odważyłem sie na założenie konta :p
Oczywiśncie żeby nie było OT: Best solo : Giant Spider :cup: 30lvl -To stało sie dziś...może nic wielkiego ,ale zawsze expilem na miernych potworkach, więc GS to dla mnie coś. MInotaur Guard % Deamon Skeleton - 8lvl :P- Vand of Vortex i jazda B) |
Moim najwiekszym osiągnieciem był solo drag swoją 1 postacia 20lvl knight skille 67/67 z gs oraz 20lvl druidem zabilem 30knighta bo n00bek nie miał uhow.:D
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:12. |