Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Rok szkolny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=220523)

Hovvner 10-12-2009 07:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2701862)
Gwoli ścisłości, to nie jest CKE, tylko OPERON. Próbne operonu są trudniejsze od normalnych CKE, ale to szczegół:baby:.

No nie powiedziałbym, w zeszłym roku były dużo trudniejsze :P

xoz 15-12-2009 23:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2701862)
Gwoli ścisłości, to nie jest CKE, tylko OPERON. Próbne operonu są trudniejsze od normalnych CKE, ale to szczegół:baby:.

odwrotnie. operon ma smiesznie latwe

Litawor 16-12-2009 01:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xoz (Post 2704717)

Nie wiem, jak w innych latach, ale dla poprzedniego roku to stwierdzenie jest zdecydowanie nieprawdziwe.

CytrynowySorbet 16-12-2009 16:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xoz (Post 2704717)

Ciekawe. Moi nauczyciele od: matmy, polskiego, Wosu, biologii, chemii i angielskiego jednogłośnie stwierdzili, że z operonu są o wiele trudniejsze. Ba, nauczycielki biologii z naszej szkoły miały problemy z kilkoma zadaniami z bio PODSTAWOWEJ! A co dopiero uczniowie.

Lasooch 16-12-2009 16:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2704884)
Ciekawe. Moi nauczyciele od: matmy, polskiego, Wosu, biologii, chemii i angielskiego jednogłośnie stwierdzili, że z operonu są o wiele trudniejsze. Ba, nauczycielki biologii z naszej szkoły miały problemy z kilkoma zadaniami z bio PODSTAWOWEJ! A co dopiero uczniowie.

No patrz, nauczyciele z mojej szkoły mówią dokładnie na odwrót.

sphinx123 16-12-2009 16:20

Moi nauczyciele mówią, że nie ma reguły co do poziomu trudności egzaminu. Wygrałem.

Necromantor 16-12-2009 16:25

Moi nauczyciele nic nie mowia a jak juz mowia to nie specialnie ciekawie, co wygralem?

CytrynowySorbet 16-12-2009 16:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2704892)
No patrz, nauczyciele z mojej szkoły mówią dokładnie na odwrót.

Wiesz, o wiele łatwiej przyjmę opinię twoich nauczycieli, niż jakiegoś ucznia co sobie pisze "operon looz".

Litawor 16-12-2009 17:58

Niezależnie od tego, jaki jest poziom trudności, trzeba pamiętać, że Operon robi te matury samemu i nie są one "standaryzowane", zatem nie powinno się ich traktować zbyt poważnie.

Mazur199 16-12-2009 19:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2704884)

true

dffffffffff

Hovvner 16-12-2009 23:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2704907)
Wiesz, o wiele łatwiej przyjmę opinię twoich nauczycieli, niż jakiegoś ucznia co sobie pisze "operon looz".

operon looz? :D

Słaby był tylko beznadziejne błędy poszły z mojej strony :<

Dziwne że nauczyciele ode mnie ze szkoły mówią podobnie jak u Łasego, bo moja szkoła jest tak słaba że w rankingach się nie mieści ;/

Ozurtes 17-12-2009 11:18

Co prawda matury jeszcze nie piszę, ale rok temu próbne testy gimnazjalne były między innymi właśnie z Operonu. Zarówno uczniowie jak i nauczyciele uważali, że były one trudniejsze.

Koronowany rycek 17-12-2009 15:45

UP@
Jezeli tobie test gimnazjalny byl trudny, to wycinanki kurpiowskie na jakim poziomie trudnosci sie znajduja?

Na powaznie. Czytalem ten caly sprawdzian z gimnazjum- byl latwy.

Rybzor 17-12-2009 16:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koronowany rycek (Post 2705269)
UP@
Jezeli tobie test gimnazjalny byl trudny, to wycinanki kurpiowskie na jakim poziomie trudnosci sie znajduja?

A ile masz lat?

Syfol 17-12-2009 16:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ozurtes (Post 2705205)
Zarówno uczniowie jak i nauczyciele uważali, że były one trudniejsze.

Cytuj:

UP@

Czy Ozurtes gdziekolwiek napisał, że testy gimnazjalne były trudne? Jak jest test bardzo łatwy i łatwy to ten łatwy będzie też "trudniejszy" od bardzo łatwego, nie uważasz? Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

Ozurtes 17-12-2009 16:48

Cytuj:

UP@

Jeżeli ty, będąc w 3 klasie gimnazjum, napisałeś testy na 100pkt to gratuluje. Niestety nie każdy jest takim geniuszem jak ty i wiele osób ma z niektórymi zadaniami problem.

Lasooch 17-12-2009 18:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ozurtes (Post 2705316)
Jeżeli ty, będąc w 3 klasie gimnazjum, napisałeś testy na 100pkt to gratuluje. Niestety nie każdy jest takim geniuszem jak ty i wiele osób ma z niektórymi zadaniami problem.

Państwowej próbnej podstawowej matury z matmy co czwarty uczeń nie zdał. Po prostu ludzie to banda debili, a testy gimnazjalne łatwe.

Dla jasności, żeby napisać tę maturę na 30% lekko wystarczy dobrze opanowana wiedza gimnazjalna.

@down: może - operonowych testów gimnazjalnych nigdy nie pisałem.

Ozurtes 17-12-2009 18:43

Są łatwe. Ale te z Operonu trud... mniej łatwe.

domin3x 17-12-2009 21:17

hahahahaha zagrożenie z niemieckiego:||||||
kochana pani (nawiasem mówiąc, mieszka praktycznie koło mnie) walnęła dziś kartkówkę, po czym mnie spytała i dwie pałki poleciały. średnia z ocen cząstkowych wychodzi powyżej 2.0, do tego 3 ze sprawdzianu a pały za odp i kartk, a ta mi wylatuje z zagrożeniem;\

od razu mówię, że jest to dla mnie najtrudniejszy do nauki przedmiot, bo nauczycielka kładzie duży nacisk na słówka, a mniejszy na gramatykę, a ja ze słówkami z anglika nawet mam problem, mimo, że na koniec 5/6 będzie

CytrynowySorbet 17-12-2009 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez domin3x (Post 2705450)
hahahahaha zagrożenie z niemieckiego:||||||
kochana pani (nawiasem mówiąc, mieszka praktycznie koło mnie) walnęła dziś kartkówkę, po czym mnie spytała i dwie pałki poleciały. średnia z ocen cząstkowych wychodzi powyżej 2.0, do tego 3 ze sprawdzianu a pały za odp i kartk, a ta mi wylatuje z zagrożeniem;\

od razu mówię, że jest to dla mnie najtrudniejszy do nauki przedmiot, bo nauczycielka kładzie duży nacisk na słówka, a mniejszy na gramatykę, a ja ze słówkami z anglika nawet mam problem, mimo, że na koniec 5/6 będzie

Może stosuje wagi, jak u mnie. Ale racja, niemiecki (jak mówi nasz kolega, nazistowski język) jest bardzo wkurzający, zwłaszcza w 3 kl.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:23.