![]() |
Cytuj:
|
Gz Schnap :)
Aha Tiases DAWAJ DOMEK !!!!!!xD |
Mmmmm, chce ktoś OTS Seleny na 7.6? Jak tak to na piątek chyba skończe przerabiać source code i mapke i będzie chodził, pisać kto chętny ;p
|
@ Martin
Moglbym Ci troche tam porzyczyc bo w sumie kasy to ja mam:) ale bedzie jeden warunek: idziemy razem na Banshee ^.- Msg me In GaMe :P Btw, Gratz All :baby: :cup: :D |
Gz all :D
Ja powrocilem na druida ;] Zdjecie dam potem jak mi predkosc modemowa zdejma te *** |
Cytuj:
XD @Rasse Mi mozesz pozyczyc zbieram na sca :P |
Ehh.. Selena. Ogladam wasze zdjecia i mnie naslzo na wspomnienia :D Jeden z lepszych serwerow na jakich gralem. Ciekawe czy ktos jeszcze pamieta Zarrana i gildie Neutral Units. Heh to byly czasy. Szkoda ze sie tak szybko skonczylo :)
|
Cytuj:
|
@ up HHAhahaa pamietasz Grzybo pala? :baby: 8o
@ Mali tak, tak wiem o czym myslisz :D @ Tias no, spoko spoko, juz wysylam. Zawijam Kiece i Leceeee! Ihaaa!:D:D :baby: |
Cytuj:
|
@Up
Ty jesteś z Krotoszyna?! Msg me in game :P @Grzybo Pamiętam tego lamerskiego (w tym momencie half-joke;p) chara, jak mi ubiliscie noobami qmpla na crus helmie w cave i kilku z Was se tam padlo xd |
Cytuj:
|
Witam:D Dawno tu niezagladalem;] Grzybus ty mnie lepiej niedenerwoj z ta kasa... Dobrze wiesz o co chodzi... Btw. Grzybus dzis se PACCA zakupil!:D:D Ja tam na Djinna z Martinem czekam;)
|
lvl up & sowrd
Trening czyni mistrza :p |
50 milionów expa :)
http://i22.photobucket.com/albums/b3...r/Tibia/50.jpg |
Gz :P
Pamięta ktoś jeszcze Fentanyla ? :D |
Chce ktoś tego otsa? Męcze się z source code, coś mu się nie spodobało i crashuje podczas ładowania spelli, tera se poprzeglądam troche ten kod (heheheh..... a jest "kilka" linijek tego)
|
Odp.
Cytuj:
A skąd niby to wiesz?:evul: Tak na dodatek to z Krotoszyna w Wielkopolsce :D |
Ładne ss'ki :)
More plx... xD |
Gratz all a szczególnie gratz dla Kotka :P
Maron kiedy sie ruszysz z lvlem?:> (Kaftan Cie goni xD) |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:05. |