![]() |
Ten temat staje się juz bez sensu, za rzadko filmu dodawane...
z PoI'em się napracowałeś jak nikt! - Myślałem, że chociaż trochę będziesz bić :P |
Cytuj:
- Ma prywatne zycie, a nie tylko nagrywanie filmow, aby forumowe trolle sie podniecali - Zostalo malo i same hardcorowe tereny i nie moze zebrac odpowiedniego teamu? - Klopoty techniczne? Z PoI zle myslales, mogl sobie odpoczac >.> |
Aktualnie to ja robie, ale prace dyplomową na uczelni. Co widać po mojej ilości bycia online. W zeszłym tygodniu - raz się zalogowałem na 2 godziny. Ponadto faktycznie pozostały z 3 ciekawe tereny które nie zostały jeszcze nagrane (miasto nie uważam za ciekawy teren.. no, chyba że kanały :P )
|
Cichy ma racje, zobaczcie sobie to. To są staty Cichego
Last login: Feb 20 2007, 20:48:24 CET |
Cytuj:
|
Jeśli chodzi o filmy nagrywanie to juz nie zostalo prawie nic do nagrywania z tych ciekawszych miejsc ... takze jak nie ma co nagrywac to nie bedzie filmow :P a reszte terenów znajdziecie pod stara tibie i tibicam a jak wam sie nie chce sciagac tibi i reszty to juz nie moj problem lenie ;d
|
Ei, Cichy mam ważne pytanie, dokładniej dotyczące wyspy Nargor.
Otóz, gdzie mogę znaleść tam mailboxa? Twój filmik był nagrywany na kliencie 7.8, kiedy jeszcze na Shatterd Islands nie było ustawionych mailbox'ów. Liczę na szybką odpowiedź. |
Cytuj:
Na Nargor mailbox jest 2+ http://img72.imageshack.us/img72/8495/beztytuuww8.png (nie jestem pewny w 100%, bo narazie nie moge sie lognac, ale nvm) Cytuj:
|
Cichy nakręć coś nowego na 7.92, fajnie wam wyszlo te POI dragon lair, ale ludzie chcą więcej.
:D By the way, gratuluje fajnego forum CK, pierwszy raz spotkałem się z obchodzeniem rocznic w gildii i to już dwóch, Wielkie Gratz panowie. Co z Sanerisem? Dawno go nie widziałem na filmiku i muszę przyznać, że tęsknie za jego dowcipnymi reklamami typu: "To nie supermen, to nie człowiek Cip softu! To cichy mac!". Ehh, stare, dobre czasy. @Bake, masz zaczepisty avatar na forum CK :p |
@UP
Cichy = brak czasu = brak nowych filmow.... jak BEDZIE Cichy = mial czas = beda filmy ;) Co do Sanerisa to tej osoby nie ma juz na naszym servie (chyba ze sie ukrywa) Co do avatara mam ten sam i tutaj :p |
Cytuj:
Radosław. |
Siema Cichy mam prośbę. Mógłbyś nagrać film z dokładną drogą na gs island z jakiegoś miasta? Albo chociaż wrzucić mapki jak tam dojśc. Z góry dzięki , pozdrawiam.
|
A mi nie działa ten bonusowy filmik =(
Wczoraj działał a teraz kij |
Respy na tombach
Czy respy na tombach sie jakos pozmienialy od tibi 7.5 ???
|
Raczej nie.
|
hmmm......
goroma? nie chodzi o te wyspy, ale o najlepiej caly wulkan z wyspa + te demony.... licze na ciebie ;] |
Cytuj:
samych demow na goromie jeszcze nie krecilismy bo puki co to waste tam.... |
up
mi wlasnie chodzi o te demony.... ;/ |
@up
www.tibicams.tibianetwork.net > Exploring > Myślę, że coś tam znajdziesz :) |
Demy na goromie to teraz waste,przez lavahole... Ale jakos nakrecic sie da :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:52. |