Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Polskiego Servera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=50940)

djmtv 30-04-2006 15:55

Przepraszam wszystkich za pana Sir Pietruch :D
kolejny kretyn z mojego miasta nie ma co robic to sobie bluzga na forum
wybaczcie mu plx kiedys zmadzeje
miejmy nadzieje
ten 2 tez kumaty xD strasznie z 3 razy mowil ze juz nie bedzie sie bluzgal i dalej xD

@topic

co sie stalo w sunblade ? bo nikt nie podal odpowiedzi xD

eben 30-04-2006 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aristo~
*******icie glupoty nie sharowalem nigdy.. wiele osob to potwierdzi a jak mnie nie znacie to sie nie udzielajcie..

achilles nigdy nie sharowal ..
a tak btw gratz stary piekny filmik z KYry xD

Anjja 30-04-2006 18:14

a moze powrot do tematu ..:>??btw nazekaliscie ze taif gra i za*******a z lvl atera go nie ma i dalej narzekacie:/

Kapucha 30-04-2006 23:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anjja
hmm takie male sprostowanko..!!od kiedy taif studiuje..??i od kiedy chodzii do liceum..??jakos z tego co moi kuple z rl chodza z nim do klasy to chodzi on do tech mech 1kl w bb ktora ta szkola znajduje sie 7 min od mojego bylego liceum ktore 2 dni temu skonczylem wiec zauwielbiam jeść bananyiste macie spostrzezenia...:D

jeden jest w technikum (nie zwracam uwagi na lo, lp, tech chodzi mi glownie o szkoly ponad gimnazjalne), ale drugi? ;D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boozy'woozy
Kapucha przestan kazdemu wypominac ortografie, bo to jest zbedne i nikomu nie chce sie tego sluchac palo;;;;;]

btw. Spoxster to noob

Gdyby nie wy, to czym by bylo to forum ;D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nevol
To tylko gra i jeden PPL taki jak JA nie zrobi ALL pzdr : )

skromnis sie z Ciebie robi :)

@Fallathanu
jak doliczyc exp do fragow? co maja fragi wspolnego z expem? ;P

@rolas~~
Nic nie kminie z tych dialogow ^^

/off top
back to the game :P (nie jitveyem ... [; fallathanu mnie dzisiaj poznal pod gh ravena :) )

Śmigiel 01-05-2006 00:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapucha
/off top
back to the game :P (nie jitveyem ... [; fallathanu mnie dzisiaj poznal pod gh ravena :) )

Podaj nicka ;p
Co sie z Jitveyem stalo??

Kapucha 01-05-2006 00:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Śmigiel
Podaj nicka ;p
Co sie z Jitveyem stalo??

A jest sobie, gdzies tam w eterze :P

Póki co, to nie bo siara. Wbije jako takie skile pod leveluje to podam nicka. :P (żeby nie bylo postow ze mam 20lvl, a bluzgam masakratorow na 40) ;*

Protar 01-05-2006 01:36

Cytuj:

@Fallathanu
jak doliczyc exp do fragow? co maja fragi wspolnego z expem? ;P

Tu raczej chodzilo o to ze czlonkowie duskines moga odrabiac lvle po smierci a spoxster i spolka nie(chociarz anabol wczoraj w nocy wbil dwa lvle)

Duskines chca wziac ss na przeczekanie i dlatego przyjeli sporo nowych osob
(ss marnuje na nich runy itp. a po wojnie poprostu ich sie usunie)

Pozdro

Śmigiel 01-05-2006 01:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Protar
Tu raczej chodzilo o to ze czlonkowie duskines moga odrabiac lvle po smierci a spoxster i spolka nie(chociarz anabol wczoraj w nocy wbil dwa lvle)

Duskines chca wziac ss na przeczekanie i dlatego przyjeli sporo nowych osob
(ss marnuje na nich runy itp. a po wojnie poprostu ich sie usunie)

Pozdro

Na miejscu nowo przyjetej osoby do duskiness czulbym sie... dziwnie B) No chyba ze wiedza o tym planie i graja role kamikadze ;)
Oczywiscie jezeli jest taki plan

Rolas el'Baq 01-05-2006 19:28

@ kapucha
A myslisz ze ja cos z nich rozumiem ? w szcegolosci z wypowiedzi Mastah Spoxstera :D

Kapucha 01-05-2006 21:03

20:11 Fenix'Gru: 19:37 Warning! The murder of Protarus was not justified.

Prota~, dalej grasz tą postacia czy sprzedana ;> (nie ze po tym dedzie tylko czy jakis czas temu jej nie sprzedales)

smir kath 01-05-2006 21:15

prosze o pomoc

prosze was o pomoc mam problem chce kupic chein legsy za 100 gp nazywam sie smir kath jestem na wordzie balera jestem w pierwszym miescie ale zaraz bede w drugim prosze jeszcze raz o pomoc
:(

Śmigiel 01-05-2006 21:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez smir kath
prosze was o pomoc mam problem chce kupic chein legsy za 100 gp nazywam sie smir kath jestem na wordzie balera jestem w pierwszym miescie ale zaraz bede w drugim prosze jeszcze raz o pomoc

Ja ci chyb a nie pomoge ;p
Popytaj ludzi z balery (znajdz gdzies na forum wydarzenia z tego serwera)... Nie ma czegos takiego jak pierwsze/drugie miasto poniewaz kazde miasto w tibi ma swoja nazwe np. Carlin, Thais, Venore.
Ahhh zrozumialem o co ci chodzi z pierwszym i drugim miastem :D jestes na rooku jeszcze :D

Kapucha 01-05-2006 22:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez smir kath

(OWNED xDD)

Radze Ci poprostu poczytac poradniki, lub temat "tajemnice rookguardu". Moze tam cos znajdziesz. Od biedy mozesz zajzec do dzialu handel.

Protar 01-05-2006 22:15

Cytuj:

20:11 Fenix'Gru: 19:37 Warning! The murder of Protarus was not justified.

Prota~, dalej grasz tą postacia czy sprzedana ;> (nie ze po tym dedzie tylko czy jakis czas temu jej nie sprzedales)

Nie gram nia od dawna

Pozdro:cup:

Tygi25 02-05-2006 08:29

hehe ciekawe kiedy na Furorze bedzie ORshabal ;) jest jush kilu graczy ktorzy by dali mu rade;p:cup: :cup: :cup: CZekamY na ORshabaala ;):evul: :evul: :evul: :evul: :evul:

Przybywaj !

Aciek 02-05-2006 09:01

Kilku jest ale to raczej za malo. Pozatym nie wiem czy Spoxster i Taif~ razem by bili Orshabaala ;)

Kapucha 02-05-2006 10:33

... a gdy orsch padnie to poleca m wale w okol - blokera bloker padnie, a wtedy spam ue :D ...

[EDIT]

http://rapidshare.de/files/19430392/...uhack.rec.html

Film przedstawia hakowanie fenixa'gru :S

z tym up to zart ;p

[EDIT2]

17:36 Fenix'Gru: 17:29 You see a crystal mace (Atk:38 Def:16).It weighs 80.00 oz.

1st na Furorze, a ktory na Tibi to nie wiem =D

skryhull 02-05-2006 19:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio
Dzis Gildia Duskiness wprowadzila nowy "Price List" wszyscy gracze maja 2 dni na zapoznanie sie z nim po tym okresie ów gildia zacznie egzekwowac lamanie price listu.

o lol
jak dla mnie wszystkie tego typu price listy tylko psują gospodarkę i powinny być nieprzestrzegane, a jak to grozi huntem to ludzie mogą przecież używać innych charów do takiego handlu i kij w dupsko tym, co te price listy wprowadzają

Kapucha 02-05-2006 20:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez skryhull
o lol
jak dla mnie wszystkie tego typu price listy tylko psują gospodarkę i powinny być nieprzestrzegane, a jak to grozi huntem to ludzie mogą przecież używać innych charów do takiego handlu i kij w dupsko tym, co te price listy wprowadzają

OWN3D xDD

btw. co nikt nie gztuje crystal maca? :P

Śmigiel 02-05-2006 22:43

Cytuj:

btw. co nikt nie gztuje crystal maca? :P

GZ! B)

Znam juz twoj nick :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:42.