Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany;p (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60579)

Kenseji 03-06-2006 00:54

konda znow 171

thewojtek 03-06-2006 13:20

12:27 Szkodi Kastroyko: Sell Demon Shield * Blue Robe * Medusa Shield * vampire Shield

wydawalo mi sie ze szkodi mial haka n/c

Kanion 03-06-2006 13:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thewojtek
12:27 Szkodi Kastroyko: Sell Demon Shield * Blue Robe * Medusa Shield * vampire Shield

Mial hacka ale to dawno temu :p juz troche czasu od tego minelo i sie chlopak odrobil, i co takie zdziwienie? lol >.>

a co do Kondy, Demiphant mowiles mi ze Konda retired nie gra w tibie a tu ni chuja Konda expi, wbil 171 lvl :p

~Olek

Kanion 03-06-2006 13:29

Jap[i]edole double post

sorki ;)

Lord Hybrid 03-06-2006 14:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thewojtek

miał hacka ale "Pan Hacker" był tak dobry, że wziął wszystkie itemy tylko nie szkodiego :)

egee 03-06-2006 21:40

Hmm.... nie wiem co o tym myslec

Maniek Master 03-06-2006 22:00

Szkodi Kastroyko on chyba chara sprzedaje ;) Bo widziłem cos na allegro ;p

Cyran_13 03-06-2006 22:42

Kolejny fakt na to iż galana schodzi któtko mówiac na psy!!!:evul:

- Postanowilem ze pojde dzis pierwszy raz na gs'a 8o . No to ide na tego spiderdka z kuzynem i kumplem no i patrzymy first gs - bijemy go i nagle patrzymy wyskakuje drey'hubertos (czy jak to sie tam pisze) no a za nim secound gs - fajnie ;( no to ubijamy do konca 1 i jedziemy 2 a co tam potem patrze on schodzi na dól X( no to nie wrozy nic dobrego - aha idzie 3 i 4 gs - na szczescie nie dednelismy uciekamy z tymi gsami i one znikaja :confused:
Patrze do bp a tam widze 0 uhow :cup:

No ale dobra NO KURCZE TY NIE WIESZ JAK TO JEST GDY JEST SIE KNIGHTEM Z 31 LVL BEZ BOHOW I UTANI HUR :baby: POWSTRZYMAJ SIE - APELUJE O TO DO CIEBIE (DREY) - PLZKA ;P - troche mnie ponioslo sorka.:o - Prosze nie rob juz tak wiecej boje sie przez ciebie gieesow :p

Lord Hybrid 03-06-2006 22:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyran_13
Kolejny fakt na to iż galana schodzi któtko mówiac na psy!!!:evul:

- Postanowilem ze pojde dzis pierwszy raz na gs'a 8o . No to ide na tego spiderdka z kuzynem i kumplem no i patrzymy first gs - bijemy go i nagle patrzymy wyskakuje drey'hubertos (czy jak to sie tam pisze) no a za nim secound gs - fajnie ;( no to ubijamy do konca 1 i jedziemy 2 a co tam potem patrze on schodzi na dól X( no to nie wrozy nic dobrego - aha idzie 3 i 4 gs - na szczescie nie dednelismy uciekamy z tymi gsami i one znikaja :confused:
Patrze do bp a tam widze 0 uhow :cup:

No ale dobra NO KURCZE TY NIE WIESZ JAK TO JEST GDY JEST SIE KNIGHTEM Z 31 LVL BEZ BOHOW I UTANI HUR :baby: POWSTRZYMAJ SIE - APELUJE O TO DO CIEBIE (DREY) - PLZKA ;P - troche mnie ponioslo sorka.:o - Prosze nie rob juz tak wiecej boje sie przez ciebie gieesow :p

Hahahaha, ale wypasiony post. Nie mogłem przez 10 minut do kompa sie podnieść z podłogi :)

motylek21 03-06-2006 23:53

jestem hunted na 33 lvl i prosze o pomoc

Lord Hybrid 04-06-2006 00:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez motylek21

Cos wiecej ? :p

Nastir 04-06-2006 00:24

Siema cipki B)

egee 04-06-2006 00:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez motylek21

chyba jakis joke dziecko jak nie umniesz grac to twoj problem

Qreew 04-06-2006 03:05

Dzisiaj Tharrin zorganizowal banshee questa tylko dla "vipow" ;) oczywiscie zakonczony powodzeniem :) Wszyscy odebrali nagrody cali i zdrowi

Team: Ascario :D Tharrin, Dravenor, Sinid, Zerovolve,Amazonfisken,Riki Tiger,Xenthor,Artureczek,Guga loko tam,Colorionpaker, Shyrion sarie
Quest trwal 3h, poszedl sprawnie...
Jezeli znajdzie sie odpowiednia liczba chetnych ludzi mozemy zorganizowac kolejna wyprawe :) podkreslam ze robilismypierwszy raz i nikt nie padl...

Jezeli jest ktos chetny... to posty walic badz w grze msg :] Mozemy takze wykonac inne questy jezeli beda chetni (behe,faxe,necro, deep fibula, etc...)

Miltoner 04-06-2006 10:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qreew
Dzisiaj Tharrin zorganizowal banshee questa tylko dla "vipow" ;) oczywiscie zakonczony powodzeniem :) Wszyscy odebrali nagrody cali i zdrowi

Team: Ascario :D Tharrin, Dravenor, Sinid, Zerovolve,Amazonfisken,Riki Tiger,Xenthor,Artureczek,Guga loko tam,Colorionpaker, Shyrion sarie
Quest trwal 3h, poszedl sprawnie...
Jezeli znajdzie sie odpowiednia liczba chetnych ludzi mozemy zorganizowac kolejna wyprawe :) podkreslam ze robilismypierwszy raz i nikt nie padl...

Jezeli jest ktos chetny... to posty walic badz w grze msg :] Mozemy takze wykonac inne questy jezeli beda chetni (behe,faxe,necro, deep fibula, etc...)

Gratz =p
Wkoncu Riki zrobil tego questa... xP

Qreew 04-06-2006 10:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miltoner
Gratz =p
Wkoncu Riki zrobil tego questa... xP

No zrobil bo mial najlepsza ekipe xD

Tarnos 04-06-2006 23:01

Jak mnie tu dawno nie bylo postow nie nadrobie bo z 500 w plecy jestem :P Qreew jak cos ja sie pisze na questy :]

Tragicall 04-06-2006 23:29

A jednak jest sprwiedliwość na świecie, padł Toxo, szkoda że Wanos nawiał. Nosił wilk razy kilka i ponieśli w końcu wilka.

Btw. widać, że zmieniła się ekipa rządząca na serku. Starsi patsi poszli w odstawkę (albo idą), widać również, że nie ma przesłanek ku temu, aby sie zjednoczyli:]

Dragon86 05-06-2006 00:25

Wracajac do tematu ;)
19:43 You advanced from Level 19 to Level 20. <-Mezzy Nocturn

moze sie to wydawac troche smieszne ale ten czlowiek jest aktywnym graczem od 2 lat (od poczatku galany) wiec w koncu rzyszla pora by i on pokaza troche swojego Pg :]

Kenseji 05-06-2006 00:32

koles naprawde ceni rpg i ma w dupie pogon za lvl : P

ale na wiekszym lvl jest imho wiecej zabawy z gry ;p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:50.