![]() |
No to ja tez tutaj popisze, moja druzyna gra w IX lidze, po 7 kolejkach z 12 pkt zajmuje 3 miejsce.
Dzisiaj 6:0 do przodu, 2 bramy nowego nabytku i kupiony rozgrywajacy, slaba forma, ale najwazniejszy mecz za 3 tyg wiec zdazy sie wyrobic. Kryspin Zasiewski (141718911) lat 30, dni 51, słaby stan formy, zdrowy Nie znaleziono poprzedniego meczu w barwach tego klubu. Uwzględniane są tylko ostatnie 4 tygodnie. Jest przyjemny, z charakterem i uczciwy Poziom doświadczenia przeciętny, przywódca przeciętny. Specjalność: gra głową Następne urodziny: 13.06.2008 Narodowość: Polska Wskaźnik TSI: 620 Pensja: 2 544 zł/tydzień w tym premia 20% Właściciel: B.F.C. Preussen Kartki: 0 Kontuzje: zdrowy Kondycja: zadowalający Bramkarz: fatalny Rozgrywanie: znakomity Podania: nędzny Skrzydłowy: słaby Defensywa: kiepski Skuteczność: kiepski St.fragmenty: fatalny Goli w karierze: 14 Hattricków w karierze: 0 Ligowych goli w tym sezonie: 0 Pucharowych goli w tym sezonie: 0 212k |
moim zdaniem cienki człowiek: złe podania i defensywa, zła forma, 30 lat. Ale 212 to mimo wszystko nie tak dużo.
|
A ja 6-0 do przodu :)
|
Ma ktoś jeszcze akademię? Można by zrobić ligę : )
Sądzę, iż Pawciu zgodziłby się wiec zależnie od ilości chętnych możnaby zrobić 4/6(?) zespołową |
Elo, co myslicie o supku?
Bo mysle nad kupnem a nie wiem czy warto ;> |
Ma tu ktos supportera? Jesli dobrze pamietam , tylko on moze zalozyc lige mlodzikow , a pozatym poki co ja znalazlem sobie lige dla mlodzikow , jesli bede mogl wyjsc z niej to dobrze , jesli nie to ja jestem wylaczony z waszej ligi :/
|
Nie, można zrobić ligę bez supportera raz już nawet robiłem, a póki co też muszę czekać na koniec sezonu u mnie bo już w środku jestem
|
Ja teraz w sumie 2 latwe mecze, a pozniej mecz z 2 w tabeli o awans.
|
Szukam chetnych na spar głowna druzyna jak i akademia
|
ja z checia zagram
1 druzyna: Capality Squad (1046307) Akademia: MKS Kolce (592644) Nowy nabytek :D Ukryty tekst:
Podania mogłyby być lepsze ale nie narzekam jak za 400k A tu jeden z juniorów moich Ukryty tekst:
|
Ja bym bardziej na twoim miejscu narzekał na wiek, trochę na defensywe...
|
W przyszłym sezonie sprzedam z % :P A wiek nie jest jeszcze źle do 32-33 lat jeszcze opłaca się kupować
|
Cytuj:
|
capality zaakceptowane :)
|
Cytuj:
|
refresz....
|
na co ten refresz?
|
lubie miec lubiane tematy na wierzchu xD
|
Fc Szczurex - Morsy Dębica 3 - 0
:Ork::Ork: |
9:0 do przodu, 3 pkt straty do 2 miejsca, 4 bramki nowego napastnika, cos jeszcze? :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:54. |