![]() |
Cytuj:
|
Dobra, mój błąd, ale czy to zmienia sytuację? Poza tym mówiłem już, że to jest GH, a nie hotel ;). A itemki odzyskasz NA PEWNO bo phoenix thiefem nie jest, więc możesz spać spokojnie i patrzeć na to z dystansu (bo to w końcu gra, a nie rl life jest).
|
Masz racej to nie jest rl life ale... nie nie bedzie ale nie chce mi sie kłócić z nikim a z leonidasem juz mam dosyc. skoro go ktos okradl to musial miec wjazd do jego pokoju albo jego pasyy innego wyjscia nie widze
|
YyYyYyYyy... Rycek jesteś po stronie Legolasa bo jak mu się coś u ciebie nie spodoba to dostajesz od niego na Rl i później mówisz że ci oczy łzawią jak to kiedyś powiedział Legolas :D
|
Aff.. Mówiłem, że jak Ariel chce itemy to niech się sam o nie upomni a nie wyrecza się kumplem. O to mi tylko chodzi. Ale jeśli wolisz uparcie wieszać psy na Fenixie, to nie ze mną dyskutuj ;]
|
Tak ligus tak, dobrze ze ja cie nie znam z rl bo tobie by oczka lzawily....
|
@UP
prędzej byś sie zesrał skoro taki z ciebie kozak to idz z nim na ustawke co zobaczymy kto ma jaja na neutralnym polu bo ja wiem może w Opolu?? |
A ty takis pewien? Moze by sie ligus zesral?
Po jego niektorych zachowaniach sadze ze on wogue jaj ni ma :S |
w kazdym razie ja bym sie nie zesrał
|
To sie zdecyduj czy mowiesz o ligusie czy o sobie =]
|
Ehh nie kumaty jestes ani ja ani Ligus nie srał by jeśli mielibyśmy sie bić zresztą mam dosyć kłutni jasne?????? ja chce tylko moje itemki i jezeli czyta to phoeniks to bede w niedziele od 8:00-10:00 na servie i sie bede szwendał koło kazzo
|
Ehh nie kumaty jestes ani ja ani Ligus nie srał by jeśli mielibyśmy sie bić zresztą mam dosyć kłutni jasne?????? ja chce tylko moje itemki i jezeli czyta to phoeniks to bede w niedziele od 8:00-10:00 na servie i sie bede szwendał koło kazzo
Plz wykasujcie jeden post sie mnie kliklo za duzo razy :p grrr double post nie zebym chcial spamowac :(jeszcze raz sorka |
To wez mu do cholery napisz na priv albo wyslij list, bo phoeni zaglada tutaj raz na tydzien albo 2....
|
Wiesz Lego ja się bić nie boje jak chcesz to możemy się umówić na solówke :P
Ariel mówiłem ci już na Tibi żebyś przemilczał pewne sprawy których nie znasz do końca bo później takie bzdury piszesz że odrazu człowiekowi skręca kiszki :P PS: Ariel przeczytaj regulamin tego forum :P |
jak ja odszedlem widze ze coraz wiecej koltni :) MUSHAShaHASHHSHASHHS
|
@ Dolor
czytałem forum tylko ze mi sie kliklo 2 razy na wysyłanie pamietam tez zeby pewne sprawy przemilczec tylko mi sie zapomnialo :p |
Cytuj:
ps. powiedz mi kto jest noob...ty straciles 3 razy wiecej ode mnie jebany zlodzieju :D:D |
Wczoraj brazylia przegrała na mundialu z francją
nie boicie sie że brazyliczycy będą zabijać wszystkich dookoła??;( |
Oni maja zalobe wiec narazie nie bende zabijac ;p
|
wieśniaq jak ustawiles sobie w podpisie te obrazki??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:54. |