![]() |
[quote=Misiek Even]
Cytuj:
Ostatni owner Slayera to nawet sie o nim nie wypowiadam, po prostu n/c. Ale przyjdzie na nich czas, gdy Drazik kopnie w dupe wszystkich frajerow z Wanted. @Citek 1. przykazanie Drazharma: -Nie bedziesz mial Bogow cudzych przede mna. @Citek again Bosheee, to juz jest naprawde spam, Ty chyba 24/h na forum siedzisz..... idz pograj w pilke. A tak btw. to czas odpoczac od tibii, forum. Po wakacjach bedzie czas na male pg na nowym serwie... 3majcie sie i cya za 2 miechy :) |
Cytuj:
@Ventar Czekaj czekaj jeszcze będzie okazja i to niedługo ;) |
Cytuj:
|
Dragus oni wiedza wszystko lepiej od nas. Do kazdego ich posta podchodze z przymruzeniem oka co sprawia ze jest wesolo :p
Nosso + Gimli + Fea = DoF'owa Propaganda :p Pozdro, Citek |
NO wrescie ktos z mojego miasta :)
i jak zawsze to bogatynia ruuulez :P i wszyscy z bogatyni sa pozadni :P chodz jest ziom w Wanted ale co stego akurat go lubie :P jest ziom w No remose ale tez go lubie :P pozdro dla all bogatynia Misiek even :P |
Nosso, a moze zabicie Kammaro nie bylo efektem waszego PA ? Co nie dajesz se rady z wyzszymi lvlami to zabijasz 40 + knighty ? A najlepsze jest to,ze dopiero po przyjsciu Onllego zabiliscie go ;)
A jezeli sadzisz, że ze mna jest zle to moze i dobrze bo wkoncu sa wakacje ;) cyt:"To nie prawda,ze dofoludki nie lubia hop-coli" |
Cytuj:
Kammaro, padł za to że miał prota u Draza, padł raz i jak będe miał zły humor padnie znowu. Zabiliście go po przyjsciu Onlly'ego ~~. Palancie, Onlly cały czas tam był, i blokował wyjście żeby ten noob nie mógł uciec. Kammaro padł jak dzieciak, przestał się uhać. Może za duże emocje? Kto wie... |
Jak bede mial zly humor : hahaha ;) tylko pamietaj wciagu dnia, a nie po nocach...
Pokaz mi chociaz w jednym moim poscie czy Cie wyzwalem ? Jezele nie umiesz dyskutowac to wyjdz stad. Bo sobie nie zycze aby jakis gowniarz nazywal mnie "kretynem". Franco: To ty tu smiecisz, tak jak smieciles w grze, zawsze byles tam gdzie Ci bylo dobrze. Jak swe rzadzili, byles z nimi pozniej jak role sie odwrocily to wrociles znow do wanted i tak w kolko. |
@tajemniczy
To jest jego postać, i może robić z nią co mu się rzywnie podoba, może trzymać z kim chce i nie musi się z tego tłumaczyć. I przestań pie****ć smuty, o takich błachych sprawach, bo mnie krew zalewa. |
Cytuj:
Druga sprawa ze moj ostatni post w tym temacie jest 6 stron temu, zreszta na temat pracy moderatora. Twoich postow w ostatnich 6 stronach tematu jest kolo 10, kto tu uprawia propagande ? |
Cytuj:
W nocy będzie jeszcze okazja żeby padł ;] Gówniarz?hahahahah to nie ja tu się jak gówniarz zachowuje i nie ja boję się pokazać twarz a nie kryć sie pod jakim¶ dziecinnym nickiem rotfl Masz jaki¶ kompleks że nie chcesz ujawnić kim jeste¶? |
@up post Gimli
Bla bla bla... On wydal swoja opinie na temat twojej pracy. I sie z nim zgadzam w 100%. Nie jestes konsekwentny. Pan Nosso w co 2 swoim poscie nazywa kazdego kto cos zle powie na DoF psem,kretynem a ty wszystko robisz aby nie zauwazyc tego. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jak co mnie to obchodzi ? Moze ty lubisz jak na Ciebie mowia pies,kretyn... ale czego mozna sie spowiedziac innego po Tobie.
|
ehm...
Cytuj:
Nasz forumowy "smieciarz" sie uaktywnil po dluzszej przerwie(1 stronie postow). Hmm tak sie zastanawiam czy nie lepiej byloby zebym na jakis czas przestal cokolwiek wypisywac bo jeszcze dogonie Go z iloscia postow na temat-"jak zostac kretynem w przeciagu pierwszych 10 postow" Pozdro Franco |
Nie musisz doganiac nikogo .. ty juz dawno jestes.
I to nie ja zasmiecam forum tylko ty swoimi postami >.< I bede pisal co mi podoba i ty napewno mi tego nei zabronisz . Citek to jednak prawda gadaj z jednym dofoludkiem a 5 innych zara Cie jedzie ;p |
Wiecie co jest smieszne? Jedni drugim wytykaja co zlego pisza i ze nie powinni pisac na tym forum... a potem np.: "I bede pisal co mi podoba i ty napewno mi tego nei zabronisz ." Zalosne.. to tylko przyklad, jest tak po obu stronach -.-
|
Cytuj:
Dlatego wła¶nie jeste¶ dla mnie nikim... |
Cytuj:
Wchodze na forum tylko i wylacznie po to zeby poczytac wasze posty ktore poprawiaja mi humor, a ze w ostanim czasie czesto zdarzac mi sie byc w gorszym nastroju to czesiej tu zagladam. To chyba dobrze dla Tibia.pl? Moje ostanie posty jezeli juz bardziej propaguja DoF niz Wanted, moze powinienem dopisac sie do tych Trzech Muszkieterow? Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:37. |