Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Unit.. CZy istnieje szansa żeby kiedykolwiek wykurzyć ich z serwera? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=85431)

Bolter 08-04-2007 15:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Madreth (Post 1357862)
Buhehe, fragi? A co kurwa fragi maja do zdolnosci pvp? Pakujac sdski caly czas w jakiegos fajansa da ci frag, blokujac go za pomoca m walli spowolnisz go, co moim zdaniem jest wazniejsze przy open battle =)

mhm i dlatego swoim tajnym characterem niezdobylem zadnego fraga bo zucalem mwalle spowalniajac ludzi :P.

Ale sie obzarlem

Madreth 08-04-2007 16:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1358187)
mhm i dlatego swoim tajnym characterem niezdobylem zadnego fraga bo zucalem mwalle spowalniajac ludzi :P.

Ale sie obzarlem

No to synku o co ci chodzi o Genkotsa i Viluma ze nikogo nie zfradzyli? Konkretnie cie juz kurwa nie rozumiem;]

Master Vilum 08-04-2007 17:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Madreth (Post 1358363)
No to synku o co ci chodzi o Genkotsa i Viluma ze nikogo nie zfradzyli? Konkretnie cie juz kurwa nie rozumiem;]

On mowil wczesniej ze my sie boimy open battle, ze siedzimy gdzies stylu i czekamy az nasi ich pozabiajja albo speirdalamy xD

Bolter 08-04-2007 23:22

Dano rivi mysli ze ronald to Sorcerera wy ze to ja szkoda ze to nie Joel albo Morita omg :/

suahsuahs zal

Bolter 08-04-2007 23:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Madreth (Post 1358363)

Ale czlowieku ich nawet na ekranie przez cale open niebylo widac sauhsaus to gdzie byli ? w depo ? udezyliscie kogos bo z filmikow niewidzialem hita od Master Viilum //Genkotsu zucil chociaz te gfb :P

Master Vilum 09-04-2007 00:13

Był na jednym Open BAttle i cieszy ryj:<

All do czasu^.-

Komisarzyk 09-04-2007 01:13

Sauhshahsausa br?

Vilum i Bolter powinniscie zostac usunieci z forum za spam :}

Master Vilum 09-04-2007 01:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Komisarzyk (Post 1359493)
Sauhshahsausa br?

Vilum i Bolter powinniscie zostac usunieci z forum za spam :}

CIcho xDDDD poczekamy zobaczymy xD

Martinesz 09-04-2007 11:26

23:12 Galadorm [122]: bralem udzial w wiekszych wojnach

nie no, ziomek spoko xDDD respect!

friends?

pokażesz na mnie swoje wyjebane pvp? bo jak ostatnio unit was bił i ga to trzesliscie dupy. płaćcie dalej, wielkie mastahy PVP. jak to moj kumpel powiedzial, ze czegoś wam brakuje, a czego to sami wiecie.

p.s. sztuczne jajca też wam nie pomoga :<

hue hue hue hue pozdro dla ziomUW z TargUWka jestem z wami! :)

Bolter 09-04-2007 13:39

Nic niemow o pvp MArtinesz bo np Fraten tez ma swietne z ue NIEtrafia

Vilumku zawsze mowisz do czasu a niema tego czasu Jak ty to mowisz ON TEZ PADNIE ... All Padniemy od VIluma ktorego niewidac na Openie.

Ja przynajmniej bylem na 1 openie i niestalem stylu jak ciota tylko klepalem all ktorzy podeszli i bylo mnie widac w czolowce anie

MASTAHY PVP

Sory ponioslo mnie nauczcie mnie tak grac jak wy gracie pROSZEee

Juz mnei to w*****a jak macie sie przechwalac to tu niepiszcie i juz ja tez nieebde pisal bo zal was sluchac

Morii 09-04-2007 13:59

bolter z tego co wiem to my do ab ucielkismy, ja ty thazirion i jakos nikogo w tedy nie bilismy:P

uspkojcie sie z tym spamem i niewyzywajcie sie kto gra lepiej a kto nie, wszystko okaze sie w praniu ( apropo LANY poniedzialek) kto chce z wiadra?XD

Bolter 09-04-2007 14:40

Morita De'Wiadro :P Twoj dzien :D

dobra mori aproo wtedy niebylem jeszcze w gildi haha i sie glownie przygladalem to poco mialem pz robic :P

Gala'dorm 09-04-2007 14:59

Martinesz chciales byc tak fajny jak Fraten i napisac to samo co? Szkoda ze nie kopiujecie calych rozmow tylko kawalek :D. I co ty mi mozesz mowic o jajach? Ty, ktory boi sie pokazac swojego maina? pff chlopcze ;)

I powiedz mi kiedy ja bralem udzial w wojnie z GA? Bo jakos nie pamietam.

Martinesz 09-04-2007 21:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1360106)
Nic niemow o pvp MArtinesz bo np Fraten tez ma swietne z ue NIEtrafia

Vilumku zawsze mowisz do czasu a niema tego czasu Jak ty to mowisz ON TEZ PADNIE ... All Padniemy od VIluma ktorego niewidac na Openie.

Ja przynajmniej bylem na 1 openie i niestalem stylu jak ciota tylko klepalem all ktorzy podeszli i bylo mnie widac w czolowce anie

MASTAHY PVP

Sory ponioslo mnie nauczcie mnie tak grac jak wy gracie pROSZEee

Juz mnei to w*****a jak macie sie przechwalac to tu niepiszcie i juz ja tez nieebde pisal bo zal was sluchac

hehe, gówno prawda, z tego jak ogladalem movie to chyba widzialem, że dostał ueka na klate i mial czarne hp. a i dokładnie widać jak na uh bocie lecial no ale nvm. szybko mu uhy szly, jak dostawal z visow, smiac mi sie chcialo xD

Qu'ink 09-04-2007 23:36

Morek gdzie te czasy spokojnej tytani, all Monolith / mam nadzieje ze nieługo się reaktywuje ,, a z toba co sie stało coraz częsciej widze cię wszędzie tam gdzie się kroi kasa ;p ,, Pozdro od lighta raktywujemy sie na tit;]

Bolter 10-04-2007 00:31

Kozaczki widze w 28 osob zucili sie na Seqa.

Vers fragus but why ?

Evorus Thainheart Seq got killed - Evorus says "Seq plays EIV chars in war"

Morii 10-04-2007 00:56

w swieta nie walcze :P a tym bardziej nie zabijam ludzi bez powodu sorcerera to byl lol dla mnie ale to juz wogole mnie rozbawilo :D

Niezly powod jak to jest prawda to ja jestem Chuckiem Norrisem :D

Qu'ink 10-04-2007 01:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1361558)
Kozaczki widze w 28 osob zucili sie na Seqa.

Vers fragus but why ?

Evorus Thainheart Seq got killed - Evorus says "Seq plays EIV chars in war"

Może i kozaczki ale trzeba bylo pokarać ;] seq nie jest świety i kara przypełzła
No a moze 1 vs 1 ? ;p 173 ed ciezko taką maszynke dogonić< w pojedynke to strata czasu lapac tak zwinnego ED a tak szybka zespolowa operacja ;] i Seq zostal wbity w mape > moze wreszcie ktoś się wbije na wrl o normalnej porze a nie bedzie czekal az jaśnie pan owner wlr pujdze spać ;]

Master Vilum 10-04-2007 01:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qu'ink (Post 1361633)
Może i kozaczki ale trzeba bylo pokarać ;] seq nie jest świety i kara przypełzła
No a moze 1 vs 1 ? ;p 173 ed ciezko taką maszynke dogonić< w pojedynke to strata czasu lapac tak zwinnego ED a tak szybka zespolowa operacja ;] i Seq zostal wbity w mape > moze wreszcie ktoś się wbije na wrl o normalnej porze a nie bedzie czekal az jaśnie pan owner wlr pujdze spać ;]

Skonczy PowerAbuserowac ludzi..na wrl itp

:) ale powod byl inny:)

Bolter 10-04-2007 01:21

Reason

Zapotrzebowanie na pieniadze czyzby mial sie wyplacic czy sie go zaczynacie bac :P Vilum w pojedynke padasz jak kaczka od seqa jak prawie wszyscy

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:40.