![]() |
@up
ja znam te 2 1. Utani Hur ""Lece bo chce, lece bo PK goni mnie 2. Exura ""Exurka a Ty? |
utamo drewno san "" wal sie na ryj bo cie walne w kij jestem krulem calego rapu a ty jesz papu xDxD JP
|
A to moje,
Exura Gran ""22:18 Skrenteer [43]: to jest pojebane te miasto powinien byc jakis na glebie 'uwaga zajebiscie mocne nakoksowane kartofle' ten koleś dlatego tak mówił bo padł na ee w yalahar jeszcze pare innych Utani gran hur ""Nie wiem jak ty ale ja s*******am Exori Mort ""O kurwa esde |
BUAhUAhsuBuehUShAUbuEHuabsUEh dobre ziomek xDDDDDDDDDDDDDDDdd
a teraz moje utevo lux ""demon skeleton |
jak było to sora
exori "wszystko rozpierdoli |
Teraz ja ale nie zgapiac bo wiem ze to jest fajne i pomyslowe.
Utani hur "lece bo chce lece bo pk goni mnie z czerwonom chahom Pozdrawiam,mam nadzieje ze sie podobalo. |
Ha. Ha. Można już zamknąć temat, raz że się powtarza, dwa teksty lecą beznadziejne.
|
Modki powiedizaly ze nie zamkna bo temat ma sens merytoryczno-logiczny.
#Topic ALOHOMORA "" OTFUSZ SIE SEZAMIĘ :mag::mag: |
utani hur "lece bo chce lece bo pk goni mnie
Jeszcze nie widzialem tego. |
exani hur up""hopsa
|
exani hur down " hopsa robie klopsa
|
Cytuj:
@TOPIC Utani Hur ""Lece bo chce, lece bo PK goni mnie |
-Xrn-
Zbanowany ;(;(;(;(;( DLACZEGOOOO ;S;S WRACAJ!! z podwujnom silom;];] Exura Gran ""DeD NA mIeJSCU TenNTno 90% ale JP ZawszE NA 100% Jo GangsTerka Uliczna :D:DB) ExuRa "" Nie DLa BurAA ;-,-.. Exura Gran " Ale Z CieBIe Ham Jp20%. Exori vis ""elektro prad i jestes dead!:cup: |
Cytuj:
#Topic exura ""rura |
exura "lece bo chce lece bo pk goni mnie:o
|
utamo wita "" nie masz guowy haha jp
|
exura ""JP NA STUWE ZIOMALE:evul::evul:X(8o
exura gran ""policjant byl sam,zajebal mu,przewrucil sie,ded.:cup::cup: utani hur ""lece bo myszka za*******a przez manasy czy sa czy nie mama wola mnie :baby: |
utani hur ""drewno ma bana na ip i chuj chuj chuj ;fff ;fffff ;ffffff
|
UTANI HUR "JP CO TO KAPSLOCK HE JPX(:o
|
C-C-C-COMBOOOOOOOO!!!!!!!!!
http://img19.imageshack.us/img19/968...aptainls2t.jpg 17:61 Marcel The Blessed [920]: utani hur lece bo chce lece bo pk goni mnie --- Orion_ dodał 0 minut i 49 sekund później --- Zal Gurwa Zepsules Mi Combo !!!!!!!!!!!!!111111 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:35. |