![]() |
Cytuj:
|
ale pozamiataliscie :)
Gratz :) |
a strona jak krzaczyla tak krzaczy nadal
|
po raz kolejny Gz Turtlesom ;)
|
No cóż, Iragon znowu ma sporo roboty. Robił wałki, żeby był remis w fragach, ale jego plan poszedł sie j***ć.
|
Wlasnie gadalem z Iragonem i razem zdecydowalismy ze dpft przegralo ostatni battle 3-1 Iragon stwierdzil ze fosa zapomnial sie uhnac wiec ten frag sie nie liczy, aata ma za wysoki lvl wiec jego fragi tez nie beda liczone , a reszta osob padla pod ziemia a jak wszyscy wiemy fragi liczone podczas walki sa tylko na powierzchni.
A tak na serio to mielismy w chuj farta i powiem wam tylko tyle ze gdyby nie Dran Tirgan to bysmy mieli przejebane bo nooby trapnely nas na statku i Aata tiuso i damoon musieli na*******a$ sie sami |
mnie to jebie ;D takie dissy sa roxiorowskie :D idzie posmiac chociarz ;) pasowalo by nagrac takie na beach'ow :) "dobra fosik zrobimy to w tempo,stary kim jeste??hiszpanska menda??ja cie moge fragowac do przyszlej zimy "arcash + hallis" jestescie dla nas pionkami zwyklymi,my was wszystkich z beach rozpierdolimy.narazie nie jestes nikim wiecej niz hiszpanskim skurwysynem.fosa to cipa zrobiona przez lamusa "chodzi o jego starego :D " Masz jakis problem ?uraz z dziecinstwa?nie umiesz mowic ??bo jestes pizda :D dla calej POLSKI "+ inne nacje " jestescie celem nalotu :D Fosa Huj Aby to cienias,dla siostry Krisne czeka kutas do zrobiena O.o
nie smiac sie mam lekka cope jak zawsze kiedy pisze na forum ;D ciiiiiiiii pissss |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hohoho kurwa dobry bicik musimy cos nagrac wspolnie chlopcy;p tylko szkoda ze hiszpanie nie beda mogli nas zdissowac bo nie rozumieja polskiego;d
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Heh...Jak dla mnie żenujące. Po co wjeżdzasz na jego rodziców? I jescze nutka rasizmu. Aż tak bardzo pałasz nienawiścią do tego kolesia? Rozumiem w grze, ale, żeby aż tak tak to przeżywać. |
eeeee no nie pogada erig dziś wygląda okropnie
strasznie bravo wam dpft Rank Player History Vocation Level Experience 1 Fosfik (*) History Sorcerer 163 -1,429,432 2 Lya Ly (*) History Sorcerer 147 -1,052,122 3 Tetuni (*) History Paladin 137 -844,853 4 Tiuso (*) History Sorcerer 136 -757,039 5 Ljubo De'Omerta (*) History Knight 130 -719,714 6 Geo Van Emre (*) History Knight 115 -494,051 7 Fengrel Zafire (*) History Knight 109 -396,118 8 Sneracer Ostoher (*) History Sorcerer 106 -390,263 9 Tompa Ruffs (*) History Sorcerer 104 -364,482 10 Elprimito (*) History Knight 101 -338,817 11 Horuko (*) History Paladin 98 -267,243 12 Vicenta (*) History Knight 92 -251,837 13 Yankkee (*) History 91 -245,309 14 Luilli Longentic (*) History Knight 90 -237,319 15 Vathald Envith (*) History Knight 95 -55,043 |
Cytuj:
pozmieniales tylko nicki i to jest plagiat btw. gz dpft czy jest jakis film z tego battle? |
:)
Dawajcie Filmik JakiŚ Jak Jest Owned!! Hail Turtles!! |
Nie powiedzialem ze to sam wymyslilem :) ale noobki moze beda mialy zajawe i cos nagraja ;D bedzie smianie
|
Cała Polska cieszy się z OWned fosy :D
btw. Nie zniżajcie sie do poziomu Furory z dissem >.< p0zdr0B) |
Mi ten diss dussków na vision przypomina zdeczka:
- bitwę Płocka pomiędzy Gib-Gibbon squad a Obrońcami Tytułu... - Diss Tede na p81 :) 1 słowem: n/c xD papa |
"fosa to cipa zrobiona przez lamusa "
Ja się do niego nie przyznaję,podobnie jak do Imargama,argh,żeby wymyślać piosenki o Tibi i do tego umieszać moją ksywke z Tibi w nich,jestem urażony.Pozdrawiam |
No no ładnie , wkońcu fosfik owned.... Oby tak Dalej.
btw. jest film z fraga fosy i wogóle calego jego teamu ? jeśli jest proszę o linka :P:evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:27. |