Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Elysia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=205)
-   -   Nowa "lepsza" Elysia?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=147915)

$oraniz 04-03-2009 01:46

Elfbot <3 bez bana :D

Krejzi:
I co grasz jeszcze czy pierdolisz to?

Pinki 04-03-2009 12:28

przynajmniej beda noobki do zbierania loota :P lach lach lach :)
jak ja to lubie szkoda ze z naszej strony tym razem bany polecialy ale boterow trzeba karac !!

Kafes 04-03-2009 13:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2485282)
Wiesz co czuje czlowiek ktoremu skasowano dobre konto? Ulge ze to juz koniec :))))

z fratow czyby tylko fox candian dostal bana?

a co bylo takiego dobrego na tym koncie ? 80 ms? rofl

z frat nikt nie dostal joł =]

Trol'Trol 04-03-2009 14:19

bo wy uzywac nie wykrywalnego bota tibia auto ;/

Gonzo 04-03-2009 15:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trol'Trol (Post 2485556)
bo wy uzywac nie wykrywalnego bota tibia auto ;/

pierwszy tekst który Ci się udał. ;)

Trol'Trol 04-03-2009 17:02

dzieki gonzo ;)

Kenow 04-03-2009 18:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2483000)
Fizol wtedy jak tego hacka miałeś to prawie srał przed komputerem. :A to było bodajże wtedy jak opierdolił parę razy i hajsu nie miał dużo.

"Kurwa, Grzesiek miał hacka, ja pierdole, d helm w dupe"

xD

@ Kenow:

Rasista (o awatarze).

O kurwa, odkrycie.
And?

Gonzo 04-03-2009 18:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kenow (Post 2485845)
O kurwa, odkrycie.
And?

And jesteś idiotą.

Kenow 04-03-2009 19:27

Jestem tez antysemita i po czesci ateista, i chuj ci do tego?
Jesli po pogladach/uprzedzeniach sadzisz ze "jestem idiota", to nie pozostaje mi nic innego jak zignorowac to szyderczym usmiechem.

Adios, kid.

PS. Twoje dazenie do bycia emo-leet-ziomkiem jest zalosne.

Over

Kafes 04-03-2009 20:06

no ogolnie rzecz biarac, rasisci to idioci

Decade 04-03-2009 20:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2485860)
And jesteś idiotą.

Oj gonzo nie czaisz o co chodzi to sie nie wypowiadaj... slowo murzyn ma tu swoje konkretne znaczenie, banany też. nie chodzi tu o wszystkich smoluchów i nikt tu nie jest rasistą.

@kafes
nie 80 tylko 87 ms to jest spora roznica, 80 ms glebniesz raz i masz juz 79 albo 77 jak to robili koledzy z gse, a tym 87 jeszcze troche levela masz w zapasie.

@soraniz
mam dobra okazje by przestac grac i postaram sie z niej skorzystac.
wiesz ile problemow mi z tym banem zniklo, nie musze kminic forsy, wklejac keylogerow na tibia.de, stresowac sie, siedziec na vencie do 2 w nocy. jak wygrywalismy owszem radocha byla ale to tylko jeszcze bardziej przyklejalo do kompa na czym mi raczej nie zalezy.

@krizzek
skad masz zdjecie hichama?

Kenow 04-03-2009 20:46

http://photobucket.com/images/arioc%20scalp/
praktycznie wszystkich fratsow na tym znajdziesz

o, kafes
http://media.photobucket.com/image/k...35642.jpg?o=18

Gonzo 04-03-2009 21:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kenow (Post 2485901)
Jestem tez antysemita i po czesci ateista, i chuj ci do tego?
Jesli po pogladach/uprzedzeniach sadzisz ze "jestem idiota", to nie pozostaje mi nic innego jak zignorowac to szyderczym usmiechem.

Adios, kid.

Ateista okej, nie szkodzisz tym innym.

Dobra, ale teraz na serio - dlaczego masz uprzedzenia do żydów czy osób innej rasy? Imho, jest to bezpodstawne - wszyscy jesteśmy ludźmi (pomijając NEONAZISTÓW, gdzieś ostatnio znalazłem badania pt. "dlaczego neonaziści mają niższe IQ niż normalni ludzie" :D).

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kenow (Post 2485901)
PS. Twoje dazenie do bycia emo-leet-ziomkiem jest zalosne.

Over

Ja po prostu jestem 1337 elo ziomalem, joł i rap elo.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafes (Post 2485946)
no ogolnie rzecz biarac, rasisci to idioci

Amen Grzesiu, powinieneś rzucić studia i iść na pastora, myślę, że Twoje kazania przyciągnęłyby sporo kamieni wycelowanych w Ciebie ze strony Torunia. ;)

@edit:

E, na Facebook.com Hicham ma lepsze fotki, jedną ma w takich mega-joł-okularach na pół twarzy. ^^

Kenow 04-03-2009 22:03

no niech cie chuj, kolejny twoj post, kolejna moja strata czasu na czytanie tego pierdolenia

niech bedzie po 'tibijskiemu'

bye tibia.pl

Decade 04-03-2009 22:04

jestes tolerancyjny gonzo bo ci zaden przedstawiciel obcego "narodu" nic nigdy nie zrobil, nieuzasadniona tolerancja nie jest dobra

na szacunek powinni sobie zasluzyc a nie dostac go bezwarunkowo bo tak jest poprawniej politycznie.

LaresCotton 04-03-2009 22:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2485966)
wklejac keylogerow na tibia.de

lol iks De

Decade 04-03-2009 23:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LaresCotton (Post 2486169)
lol iks De

Konta "Hirre", "eddieOnElysia" i "RoyalSteel" na tibia.looki.de były moje :))
Kto stracil dzieki mnie konto moze mnie oficjalnie pocałowac w dupe :))
Nie sadzilem ze ludzie są az tak glupi zeby sciagnac film z rozszerzeniem *****, gdzie pod postem w ktory byl wklejony link 20 osob zgodnie napisalo ze to HAXXXXX no ale widocznie mozna, polacy sa do tego zdolni, bo tylko jeden brazol sie trafil, reszta polacy.

tak btw na ostatniej opence na której byłem czyli chyba w poniedzialek pozostaje mi pogratulowac wri nobcharów bo bylo ich "do zajebania". Zeby na opence sie dalo biegac prawie tylko na ukos, byc do tego stopnia blokowanym przez noby to porazka.

W zasadzie nobchary wri odgrywaly ciągle dużą rolę, a kto cale zycie polakow oskarzal o nobchary..

Eneris 04-03-2009 23:26

to juz jest koniec

Gonzo 04-03-2009 23:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2486121)
jestes tolerancyjny gonzo bo ci zaden przedstawiciel obcego "narodu" nic nigdy nie zrobil, nieuzasadniona tolerancja nie jest dobra

Ale na jakiej podstawie tak sądzisz? Ja po prostu nie oceniam całej grupy etnicznej z powodu jednej jednostki. Tzw. "parapety" to wszędzie się zdarzają.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2486121)
na szacunek powinni sobie zasluzyc a nie dostac go bezwarunkowo bo tak jest poprawniej politycznie.

U mnie na szacunek to każdy musi sobie zasłużyć, nawet i biali.

Decade 04-03-2009 23:44

Wystarczy mi ze widze tych pierdolonych cyganow za kazdym razem jak ide do szkoly z przystanku, a ide moze 100 metrow, piekna okolice czwartku rumańskie skurwysyny zamienily w smietnik swoim smierdzacym targiem szmat

Trol'Trol 05-03-2009 00:31

:swe:to chyba jednak nie bedzie koniec ery swe::swe::swe::swe::swe::swe::swe::swe::swe::swe:: swe::swe:

Shanloth92 05-03-2009 03:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kenow (Post 2485991)

jak patrze na te zdjecia to sie nie dziwie ,ze te lamusy sie dowartosciowuja w tibii ;s

Decade 05-03-2009 20:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shanloth92 (Post 2486412)
jak patrze na te zdjecia to sie nie dziwie ,ze te lamusy sie dowartosciowuja w tibii ;s

Nie to zebym ich bronil ale sam nie jestes zapewne lepszy
zreszta, to tylko gra, mowilem to jak swe w depo siedzialo, mowilem to jak siedzialem w depo, teraz nie mam chara i tez to mowie, za bardzo na powaznie to wszystko bierzecie, przeciez muszą byc zawsze dwie strony zeby bylo sie z kim bic.

Gonzo 05-03-2009 22:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2487020)
Nie to zebym ich bronil ale sam nie jestes zapewne lepszy
zreszta, to tylko gra, mowilem to jak swe w depo siedzialo, mowilem to jak siedzialem w depo, teraz nie mam chara i tez to mowie, za bardzo na powaznie to wszystko bierzecie, przeciez muszą byc zawsze dwie strony zeby bylo sie z kim bic.

Róbmy dzieci, a nie wojnę! Czy mi się wydaję, czy VL znowu w pupę dostaje?

Ah, Decade, jak będziesz miał ochotę znowu grać w Tipję, to zapraszam na Mytherę - mam tam powerA ;A.

Tekkila 05-03-2009 23:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2487187)

Ah, Decade, jak będziesz miał ochotę znowu grać w Tipję, to zapraszam na Mytherę - mam tam powerA ;A.

Czy mi się wydaję, czy znowu kupiłeś sobie nowego chara? ^^'

tak. więcej seksu & miłości bez solidarności. [?]

Trol'Trol 05-03-2009 23:20

oj gonzo ty masz wszedzie powera na elysi,titani,mytcherze xd ile wydales juz na chary ? noobie

Gonzo 05-03-2009 23:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tekkila (Post 2487208)
Czy mi się wydaję, czy znowu kupiłeś sobie nowego chara? ^^'

Wydaje Ci się, chociaż i nad tym myślałem, ale postanowiłem sobie nowego zrobić (np. na takiego Vasiliesa to w pizdu listów sporo osób miało).

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trol'Trol (Post 2487228)
oj gonzo ty masz wszedzie powera na elysi,titani,mytcherze xd ile wydales juz na chary ? noobie

W sumie?

1,2 kk + 500 k + 700 k + 1 kk = 3,4 kk. Igła w stogu siana, dziennie 80-120 k zarabiam.

Kiedy mówiłem, że na Elysii mam powera tak btw.? ^.- Mówiąc, że mam powera, mam na myśli, że każdego mogę ze spawna wyjebać bez konsekwencji, a jak nie wyjdzie w ciągu 10 minut, to zaraz już gildia po niego leci.

Trol'Trol 05-03-2009 23:52

ta jasne chcial bym to zobaczyc jaki masz name ?? na tej mytcherze

Gonzo 06-03-2009 02:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trol'Trol (Post 2487259)
ta jasne chcial bym to zobaczyc jaki masz name ?? na tej mytcherze

Nie wszystko co chcesz się spełnia. Kto ma wiedzieć, ten wie albo się dowie gdy będzie chciał (ot, taki Decade <3)

I tak nie tą postacią zarabiam - 8-10/5-6 chodzą u mnie boty, mam 4 konta z PACCem (jedno aktualnie poleciało na massbana od CipSoftu), na każdym jeden EK, na 4 różnych serwerach German PvP. :)

Trol'Trol 07-03-2009 00:54

no to kozak z ciebie

Decade 07-03-2009 03:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2487187)

Dostaje? Widze ze byla jakas openka 37-4 ale nie wiem dla kogo, choc widze ze sporo polakow popadalo 04 mar więc pewnie dla szwedow. Jakos nie chce mi sie wchodzic na ventrilo, trzymam sie od szatana z daleka.

Co do powrotu - nie no co ty, jak juz to wrocilbym na elysie do valentines, niewazne w jak trudnym polozeniu by byli. jakby mi nie skasowali chara to gralbym dalej nawet jakbysmy padac codziennie mieli ;p huj z powerem jak grac to do skutku, wiecznie tam rzadzic nie bedziesz a wtedy co znow sie przeniesiesz? ale licze na to ze nie bede powracac do tibii. wiosna sie robi deska wzywa mature trzeba zdac

Eneris 07-03-2009 09:53

LOL matura możesz napisać za rok a wojny za rok nie wygrasz!! nie myślałeś otym?

kozaczeprzezneta 07-03-2009 14:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eneris (Post 2488147)
LOL matura możesz napisać za rok a wojny za rok nie wygrasz!! nie myślałeś otym?

hahaha pierdol mature badz bamoboocha idz na wojne ; d

Gonzo 07-03-2009 15:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2488083)
Co do powrotu - nie no co ty, jak juz to wrocilbym na elysie do valentines, niewazne w jak trudnym polozeniu by byli. jakby mi nie skasowali chara to gralbym dalej nawet jakbysmy padac codziennie mieli ;p

Dobre podejście.

Cytuj:

huj z powerem jak grac to do skutku, wiecznie tam rzadzic nie bedziesz a wtedy co znow sie przeniesiesz?

Nie, Mythera to mój ostatni serwer zapewne, już 6 lat gram i powoli mnie to nudzi.

(ktoś gra w Wowa? xD)

Cytuj:

ale licze na to ze nie bede powracac do tibii. wiosna sie robi deska wzywa mature trzeba zdac

Matura w dupie dziura, kto ma zdać to zda, kto nie zda ten debil (mówię tutaj o podstawie, 30 %). No chyba, że chcesz iść na studia. :p

Decade 10-03-2009 22:29

zajebiscie zrobili ten patch, jakby byl miesiac wczesniej to moglbym sie orac zupelnie bez blessow, tylko 1 level by mi spadal, bylaby to czysta przyjemnosc z wara a nie kombinowanie forsy ktorej trzeba bylo coraz wiecej

Trol'Trol 10-03-2009 22:46

lol to juz jest ?? nic mi sie nie sciagalo przy logowaniu

Decade 10-03-2009 22:49

jest zapowiedz

Weronisia 15-03-2009 18:35

no i double exp week 8o

Sakan 15-03-2009 20:21

Wiecie że możecie dostać nawet 2100 expa z Draga? 200% bo double week + 50% (bo czterdziesta druga godzina staminy) z 200 = 300% będzie PG tylko że będzie więcej ludzi na vdl niż dragów B)

Decade 16-03-2009 00:14

wcale nie bedziesz mial 2100 tylko 0 bo nawet na dragi nie wejdziesz

zajebisty ten nowy up cipsoft wreszcie robi cos zeby dalo sie grac bez botow i szarowania, wg mnie tylko ta premia w ciagu ostatniej godziny powinna wynosic +100% a nie +50% bo nie jest to ogromna premia, w koncu wyjdzie ze bedzie tak jak z buffami, są ale nie beda sie oplacac do expa w party co najwyzej na wojnach

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:31.