![]() |
Wychodzi na to, że tak ; D Welcome. Kto następny stawi czoła RC?
|
Cytuj:
ujawnij swój nick..................... co boisz sie? nie ma czego wstydzisz sie??? powedz twój nick bo jak narazie dla wszystkich jestes taka pizda co siedzi 24h na forum i ma jakiegos RLa z RC który mu gada i nakręca go i ten Wypisuje głupoty na forum i sie napina ze jest z Rc. MÓW NICK |
Cytuj:
Seith czy co tam, z matmy ile? Cytuj:
|
Apr 12 2008, 17:46:10 CEST Killed at Level 115 by Thus Katiol
and by Ekox Serilvary kolis :DDDDDDDD akcja ludzi z abb pozdro |
Seith ty masz nasrane w bani..
|
Czookuś, a nie chciałbyś może żebym napisał tutaj Twój mały sekret? hrhr
|
Cytuj:
Chlopie to nie piaskownica kurwa |
Cytuj:
nie martw sie w mojej guildi all o tym wiedzą....... BAUHHAH ci co powinni wiec ? |
To bardzo dobrze :)
|
Ujawnij nick.................
ktoś na vencie powiedział ze Forlond. jak tak to... żal mi cie |
@Seith
Powiesz mi ten sekrecik jak napisze do Ciebie w grze? :> |
@up
Jaki ciekawski XD Teraz juz napewno nicku nie ujawni, za bardzo chlopca zbeszczaliscie... |
RC:
Forlond, Jofawag, Trixtara NPNP & Pay Ernesto, Smo Ki, Exonios, Auril druid, Fire Knight~, Leayson 6:3 dla RC. No i nie, nie jestem Forlond. Senoth@ Jeśli Czookapik powiedział swojej gildii o tym sekreciku to może równie dobrze tutaj napisać :D |
Cytuj:
|
ernesto Apr 12 2008, 15:34:56 CEST Killed at Level 102 by Rebron Inferno
godzine przed naszym masslogiem a frutcik ciekawi mnie kiedy padl :> @down bezkitu |
Nie masz jajek Seith ; )
Mar 16 2008, 17:21:49 CET Killed at Level 76 by Niz'mo and by Mazhete Może o to mu chodzi, hahaha |
Cytuj:
Idz spac. |
Cytuj:
Czookapik / Svargrond |
hehe dziekowac panowie x) Jak cos to milo powitamy kazdego nowego w ab x) Arpensy sie juz o tym przekonały :D
|
Coś mi się pojebało ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Edit Gratz dla chlopcow z ab XDD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jestes smieszny na OB (miedzy carlin ,a AB ) moim charem gral kumpel bo ja nie moglem. Na drugim mialem kika na samym poczatku ,a na calej reszcie gralem sam wiec nie wiem skad Ci to przyszlo do glowy ^^ @motorolka164 Nie pojechalem Ci tylko stwierdzilem ,ze nie masz pojecia o wojnie ^^ Bo na wojnie nie ma czegos takiego jak "Dobre serce" .Wojna to wojna robisz wszystko zeby dobic wroga. I nawet RC mowi ,ze gdyby mieli passy do kogos znas to tez by nas zrokowal wiec koniec tematu :). Aporpo Pay i reszty wydarzen to bardzo ciekawie sie zapowiada XD Juz sie nie moge doczekac kiedy ban zniknie Xd |
Cytuj:
|
Oj Kafar, Kafar... A ze 3 dni temu mówiłeś całkiem coś innego :)
|
Cytuj:
|
3 dni temu co innego mowilem?:O 3 dni temu nie byl poruszany ten temat.Wiec nie dosc ,ze nie umiesz liczyc to jeszcze masz omamy jakies?
btw. Fureyka mnie broni ?:D |
W najbliższym czasie Eter wsadzi ss'a, a Kafar z pewnością napisze, że wszystko było reżyserowane ^^
|
Cytuj:
|
Nom będzie sie działo
|
Główną rozmowę, gdy Kafar proponowal nam konto na Waszym vencie, górne passy magów i wzięcie kilku osób ze sobą Eter ma w pracy, jedyna rozmowa jaką ma zapisaną w domu to, gdy Kafar jeszcze negocjował obniżenie paymentu- dzisiejszą :)
http://i25.tinypic.com/2itrdk3.jpg Flame on Edit: Mało mnie obchodzi czy to uznacie za fake czy nie, że reżyserowane czy też jakieś inne pierdolenie ^^ |
Cytuj:
A rozmowa byla o tym ,ze niby chce sie wyplacic i co moge zrobic zeby miec mniejszy peyment ;) Ogolnie plan byl taki zeby zrobili mnie free (albo dali bardzo maly peyment) za jakies bezsensowne/nieprawdziwe informacje ,a ja mialem kilka dni poexpic potem dac sie ubic przez NPNP i dojsc do jakiejs "Kary" albo innej gildi walczacej przeciwko NPNP zeby poszpiegowac ;) Ot to i cala historia :) Ale stwierdzislismy z Sejkiem ,ze nie ma sensu sie bawic w takie pierdoly wiec koniec tematu . To tyle na ten temat :D |
To co, teraz Kafar będzie miał haka ? :P
żarcik :( |
Cytuj:
To nie fake tak bylo ;) Ale napisalem wyzej ,ze bylo to rezyserowane (kiedy gadalem o tym co moge im powiedziec itp) i gadlaem o tym z shjeq w tym samym czasie . A ta rozmowa jest z przed 30 minut i szkoda ,ze nie jest pokazana cala tylko taka czesc zeby ludzie mysleli ,ze jestem spyem/frajerem Xd . Eter Rael 18:15:32 a to czemy pay dlaczylo? Ja 18:16:26 tego nie wiem jeszcze xd Ja 18:16:31 pewnie dlatego ,ze sa polakami Ja 18:16:34 a Polacy was nie lubia Ja 18:16:36 proste xd Eter Rael 18:16:50 ale p co doalczac do przegranej wojny Eter Rael 18:16:52 ?? Eter Rael 18:16:56 musieli miec jakis powod Ja 18:17:03 do przegranej? Ja 18:17:19 oszczedz sobie tego ;p takie pierdoly to mozesz ludzia na forum wciskac Ja 18:17:24 rozmawiajmy powaznie :) Ja 18:17:28 wojna dopiero sie rozkreca Eter Rael 18:17:38 no jak chcesz sie wyplacac to chyba przegranej nie Eter Rael 18:17:42 ?? Ja 18:18:50 niestety ale jeszcze nie teraz ;) Ja 18:19:37 a wczesniejsze rozmowa byla niestety rezyserowana =d Ale tylko sie posmialismy z waszej skaposci Xd Eter Rael 18:20:01 tak tak ahhaahahhaha Ja 18:20:42 z shejq o tym gadalem w tym samym czasie ^^ chcailem wyjsc z guild zeby potem mnie ubili nasi chlopcy Ja 18:20:50 i wmotac sie do gildi walczacej przeciwko npnp jak garax Ja 18:20:56 i byc szpiegiem Ja 18:21:19 fakt faktem moze sie kiedys wyplace ale to jak juz wojna sie skonczy ^^ Ale napewno nigdy nie sprzedal bym swoich ziomkow Xd Eter Rael 18:21:37 duzo od was by sprzedalo Eter Rael 18:21:49 a wy nawet ich nuie podejrzewacie Eter Rael 18:22:06 ale pogadam z shejqiem Eter Rael 18:22:08 o tym Ja 18:22:18 spoko gadaj:) |
aaaa i jeszcze zeby byla pewnosc ;) Kawalek rozmowy z Shejq na gg wtedy jak gadalem (z 3 dni temu ) z Eterem.
Ja (9-04-2008 13:22) i wiesz tak gadam z nim i mu mowie co tam niby mogl bym zrobic Ja (9-04-2008 13:22) w chuj bajere Cisne Shejq (9-04-2008 13:23) ;p Ja (9-04-2008 13:23) a ten mi mowi ,ze 100 k mi peyment moze obnizyc jak mu dam ip all ludzi , noob chary nasze i tam jakies bzdury Ja (9-04-2008 13:23) aaa jeszcze sciemnilem ,ze mam gorne passy do polowy gildi Ja (9-04-2008 13:23) powiedzial ,ze za to wszystko mi 100 znizy XD Shejq (9-04-2008 13:23) ahahahahahaha Shejq (9-04-2008 13:23) 100k Shejq (9-04-2008 13:23) ahahahah Jak ktos ma jeszcze jakies watpliwosci to moge dac screeny i wiecej rozmow ;) Ale nie wiem czy jest sens rozmawiania o tym dalej ;) |
Cytuj:
Tylko ze wstepnie sie umowilismy ze obnize ci payment o 200 k czyli wciaz 400 k do zaplaty i mialy byc dograne tylko szczegoly miales sie zastanowic czy wogole zamierzasz placic po odbanowaniu i nie byles pewien ile osob da ci sie namowic na placenie. Wiec placenie 400 k i ponownie dochodzenie do wojny uwazasz za rozsadne i madrze zaplanowane z twojej i shejqa strony? i to dziwne ze rezyserujesz takie rozmowy w momencie kiedy mamy bardzo duzo przewage w wojnie PS. Wiecej nie zamierzam pisac w tej sprawie, uwazajcie sobie co chcecie na ten temat, ja jedynie moge udostepnic pelna rozmowe w poniedzialek shejqowi z nikim wiecje nie mam zamiaru dyskutowac |
Cytuj:
Shit, nie dosc ze polazlem na mecz zpizdzilo mnie, mecz przegralismy to jeszcze akcja ominela lejeeee.. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:43. |