![]() |
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
^ Co to za zlot trolli się tu zrobił? :"| Wyjeżdzam na 10 dni, ktoś musi teraz tutaj robić za szeryfa przez ten czas :/// Bardol, mianuję Ciebie!
@lavio o we pyyyte.. |
teee ziąąąą ja jestem ten zły, pamiętasz?
|
Cytuj:
|
kurwa fail x D
|
Hejka no-life'y, co tam słychać? Dawno nie wbijałem na venta flow i na monstery. Teraz jest spokój czy jeszcze się bije Andy z Adde ? Czy może flow ogarnęło sobie wreszcie battle commendera?(chociaż to nierealne)
Buźka! :* |
Cytuj:
ale nie daloby sie sluchac "exivuj zoofila" |
|
2009-08-19 18:16:25 :: shejq
ahahahahahaahaha 2009-08-19 18:16:27 :: shejq to jest gremb? 2009-08-19 18:16:28 :: shejq ahahaha 2009-08-19 18:16:42 :: bardooltomek widiałeś podpis? 2009-08-19 18:16:51 :: shejq taa 2009-08-19 18:18:25 :: bardooltomek ano gremb gremb 2009-08-19 18:18:29 :: bardooltomek i on chciał mi najebać Xd 2009-08-19 18:19:08 :: shejq no wlasnie sie z tego smieje 2009-08-19 18:19:09 :: shejq ahhahaha muaaa =******* |
Mera: Całkiem sympatyczny dowcip
Bardol: I z czego cieszysz jape, bo ja nie rozumiem o_O ? |
anohahahah wpadłem Tobie w oko ;> a gdzie ty mnie oglądałeś myszko moja?
|
od shejq'a:
Kod:
|
Cytuj:
zreszta nawet iz te fotki sa bardzo stare to wygladam bardzo ładnie XD uwazam ze wasze teksty o smianiu się zmego wygladu nie są na miejscu bo nie mam zadnych wad zebów, krzywego ryja czy coś takiego jak Shejq który wyglada jak by jego matka stworzyła go z przypadkowym cyganem listonoszem |
ahah jak po czasie patrze na flow to mi sie chce plakac ...same nooby w guildi z kad wy ich bierzecie? Akon pisal na trade : Recruting to guild flow ...??XD bo ja widze same unitaski .
|
Cytuj:
Btw. moze chcialbys kupic slownik jezyka polskiego? |
Cytuj:
niechce ci nic mowic ale ty jestes jednym z tych noobow z trade :) |
Zwisu Noob Zwisu Noob Zwisu Noob!
|
Jaaaaaaazda bijcie sie do parteru z nim
|
to elita dyktuje warunki na servie xd jeszcze gdzie nie pojdziesz <a dawno jest po wojnie> to cie wypierd**ą... zal i smutek
|
Cytuj:
Wiadomość, którą wprowadziłeś, jest za krótka. Aby uniknąć bezsensownych komentarzy wprowadziliśmy ograniczenie minimalnej długości woadomości do 10 znaków. Jeśli nie masz nic ciekawego do napisania, to lepiej nie pisz nic. |
Cytuj:
Ty kurwo szatana noi co nam wjezdzasz i chuj ze tyle razy popadalem moze mialem taki kaprys? Ty jedynie mozesz cmoknac mnie w Pompe jebany lamusie ! Jestes Smieciem ,zerem i Frajerem Policyjnym i wiec zamilcz kurwo =] |
Cytuj:
Fail. :D:D:D:D Cytuj:
|
Cytuj:
@ Mieczak A co chciałbyś się załapać? Idź do abcoków jeśli jeszcze z nimi nie siedzisz, oni pokażą ci jak spieprzyć każdą akcję. :) Btw. zapomniałem pogratulować - gratz AB team z okazji Faila na VDL! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
o, widzę mam nowego kolegę, który uważa, że jak mi coś napisze na forum to się tym przejmę ^^ ta sama propozycja co do grebola :p zapraszam do bełchatowa i powiedz mi to w twarz.
PEACE AND LOVE ! --- xBardolekx dodał 252 minut i 27 sekund później --- 2009-08-21 19:43:28 :: shejq napisz im na forum 2009-08-21 19:43:30 :: shejq odemnie 2009-08-21 19:44:30 :: shejq klawiatura +10 siły Monitor + 15 do shieldingu Interent + 25 do odwagi ustawienie sie na rl bezcenne... 2009-08-21 19:45:31 :: shejq no i ofc "shejq Ty pedale cioto jajaja jazda po mniee" 2009-08-21 19:45:42 :: shejq ale ja sie nie napinam przed monitorem... so sad :( cokolwiek to znaczy ;d |
Cytuj:
a co on ci ma to powiedziec w twarz bo ty czytac nieumiesz? |
JesteŚ Moim Idolem! Dasz Mi Autograf Na Czole?!
|
idz zjedz pączka moze ci sie polepszy HAHAH XDDDDD
a o autograf to se popros stara |
Dziwne, jestem pijany, a twoje żarty mnie nie śmieszą. A zwykle w takim stanie śmieszy mnie nawet kobieta na rowerze. Naprawdę dziwne, tym bardziej, że robisz się żałosny napominając o mojej mamie. Zazdrościsz? twoja jest chujowa? nie masz jej? jedź na giełde, może kupisz, a od mojej się odpierdol
|
popisujesz sie tym ze wkoncu sie kielonem starzy podzielili?...bo zawsze tak jakos pili sami
|
napinka... eh, chyba się robie na to za stary, spadaj małolat, idź się napij tymbarka jabłko brzoskwinia i miłych snów
i tak na przyszłość przyuważ z kim fruwasz |
mc'donald juz zamkneli czy co? ze siedzisz przy kompie i walisz w monstery idz lepiej sie nazryj i do spadnia gruba nieogarnieta swinio
btw. znalazlem twojego starego http://www.youtube.com/watch?v=Ul6Ld1et5y4&feature=fvsr |
@ Mleczak
Kim ty w ogole do chuja jestes ? Wyjebales jak z dupy nie wiadomo z kad i kurwa strugasz kozaka na forum ogarnij sie lamusie... |
Cytuj:
|
ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
wybacz, że skopiowałem ten śmiech, ale żal mi więcej czasu na kogos takiego jak ty. ale ja ide o zakład, że jest to jeden z fikuśnych grubasków więc tym bardziej ema! and btw na monstery nie logowałem już w chuj czasu :) |
mleczak ownuje xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:26. |