![]() |
|
E tam wg mnie digef jest spoko ziomkiem nigdy do niego nic nie mialem a to ze char rooked to i tak bywa i mam nadzieje ze juz w to nie gra ;p
|
Cytuj:
|
nie gram w to już nie gram , ale ja Łukaszu nikogo nie okradłem pamiętaj , a hara mi szkoda bo wszystkie lvl wbiłem ręcznie od 1-200 :) pzdr
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
to bylem ja nie kamil !
|
Nie wiem ktory z Digeffow to zrobil, ale drugi nie kiwnal palcem by sprobowac to odkrecic.
|
Digeff jak kłamie skurwysynek.
jak od 1-70 grał mój ziomek i ten char był w iszjonach :P i potem ktoś go kupił czyli ty taki nooob śmierdzący i złodziej. Jebiesz Infamia do szkoły gdzie chodzisz ?? tez w wawie czy nie ? |
Ten char nie byl w inshon. Byl w Wra, i caly czas gra ten sam owner.
Studiuje na PW |
Osobiście słyszałem, że ten owner który wywalił ludzi na hajs a potem Exortesa to ten sam który niby wyjechał (czy tam na troche pojechał) do Szwecji.
Ale który, który nie mam pojęcia xd |
Cytuj:
|
Możecie już zmienić temat na jakiś inny ;ppp KAMIL AKA GERA NIKOGO NIE WYJEBAL !
peace ;p maks ;d |
Cytuj:
Lvl wbiłeś ręcznie? No ciekawe to czemu miałeś delete warning za bota? |
@Digeff
O o o o !!! Viitro ci dosrał ! Czekamy na odpowiedz ! xdd btw. Kto przechodzi na new server? Ja napewno 1dnym z charów xd 4fun |
ja Viitro pajacu wbiłem wszystkie 1-201 ręcznie a bana miałem za skakanie góra - dół co potwierdzi Ci całe ventrilo ;p PS. to ty jesteś noobem , który kupuje postacie i jak była wojna to mi wychodziłeś z demców żebym Cię czasem nie zajebał ;p
|
a ode mnie kupiłeś jakieś tam axe z hellegoraka za 600k ; p
|
Cytuj:
|
Ojojoj rok czasu na VT, to wiele znaczy, byliscie pewnie jak rodzina.
Wielkie mi halo, tez bym ukradl. ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
@FTB_Matys Może byś sie przedstawił no namie. @ Maks Zgadza sie. Napisz do mnie na Tibia. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:11. |
|