![]() |
|
no można i tak na to z tej strony spojrzeć akurat się taki ss zrobił ze mam bp z e ringami otwarty :D ale po chuj miałbym zdejmować i zakładać co chwile e ringa i zdejmować zamiast rzucić raz na jakiś utamke czas ;p ale mniejsza xD
Daniel jest hardKorem i tyle :) P.S 22:17 Knight expert [240]: dzielcie sie 22:17 Daniel of songo [172]: Ty kurwo Ty 3500 gp dawaj 22:18 Chan Daraz [152]: wal sie "asz mi szal cie sluszac" <<czy jakoś tak to było || Chan Daraz [64] btw. kto zostanie moim przyjaciołem ?? ;> |
Bekpek enerdzi ringow umm ale duzo razy widziałem, że miales utame np jak wpadles w trapa z 3 behe to nie wywysały Ci życia tylko mane Ci wpierd...alały xD może i jestem hardKorem mając 3 behe na klacie i używajac exure, ale co mi po tym jak i tak się wyje...bałem, a co do tego TP to mogłbym w nie tak z 3h wchodzic i może bym wszedl do bosa zaprzeczając silą fizyki xD
|
danielu jak ci wiadomo posiadam kody na nieśmiertelność takie jak ty na zaje***isty loot xD i po prostu wtedy nie musiałem wrzucać utamy :D
do zobaczenia na uniwerku w carlin <3 |
L'b
|
|
No Farta macie i tyle ! :d
i wyszlo po 150k na leb jak mowiles crown ? ;> |
aloiz ciota a phamp to pedal
|
Cytuj:
down jebłem |
Cytuj:
niestety aran sama prawda :) leszczu, a aloifs o*******a lody za 5 gp @chan jak tam po POI :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ale nie powiesz mamie? ;o śmieszny jesteś gościu :) |
|
Oj szmerak ty jak cos powiesz to nie wiem czy sie smiac czy modlic sie do boga zeby takich pizd juz na swiat nie wydawal
|
utama na 1 dema 100 rp japierdoleomg.
|
Krzef ma małego :<
Aran też ma małego :< A Phamp w ogóle nie ma :< Andzu, popieram ; d @edit Może w listopadzie wasz pro miszcz (czyli ja) wróci xd |
Cytuj:
bo ja nie widzę... |
no że jesteś nie ogarem i mając 1k hp i schody pare sqm od siebie bijesz demy na utamie siema ziom
|
Cytuj:
|
;o
omg kłócicie się jak małe dzieci -.- aż humor od razu mi się poprawił :)
I tak nigdy nie będziecie tacy zaje****isci jak Daniel i Ja "wypić zdrowie za tych Którzy dzisiaj nie mogą" Wielki Dzień !! P.S poi good xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:23. |
|