![]() |
|
*UP
So who? ;O Chyba nie fistach? |
Rayl Legenda Furory xD
|
a olek(dla nie poinformowanych,stary fenix'gru) co obecnie robi?..
|
Dzisiaj pobiegalem troche po tescie z ekipa naszych stalych wrogow czyli ekipa Niklasa, innymi Szwedami i Xespozem. Zupelnie inne dowodzenia od Andrzeja. Moze to kwestia przyzwyczajenia ale mysle, ze Andi dowodzi lepiej (dynamiczniej, Andrzej jest skuteczniejszy na duzych przestrzeniach, a Niklas lubi waskie przejscia).
Screeny: http://tibia.looki.de/forum/showpost...&postcount=225 Podzielilismy sie na 2 teamy w party. Ja bylem w druzynie Niklasa, 2 teamem dowodzil Adde. |
Taif + exp = kris
|
masz zajebisty her stajl
|
Ostatnio edytowany przez Kreatyna3000 - Dzisiaj o 15:33. Powód: czerpak gangsterze
chciałeś coś kolego ;> |
z bani Cie łupnąć xd
|
musiał byś się przetransportować tutaj do mnie na drk kolego ;) czekam xD
|
codziennie tam jestem :D
|
Wracając do Peji to na prawdę pokazał klase, najlepszy album jaki wydał juz Płytke zamówiłem :)
|
Cytuj:
Taif + kris = exp @ 2x up jak chcecie sobie dawac z bani, to lepiej idzcie na prv ;) |
spoko luz forum w końcu i tak nic sie nie dzieje ;dd
|
hah zapomnialem ze do szkoly tu chodzisz xD
|
Ogarniacie to ze na furo nie ma co robic?-.-
buki rozdaje free itemy w carlin kolo domku <3 |
Cytuj:
Studia od pazdziernika :P |
Cytuj:
|
Ja juz nawet przestalem bocic :P...nie ogarniam tych co maja 220+ i nadal boca...ja ostatnio recznie expilem kurwa xd! 200+ lvl wystarczy jak narazie for mi :P a tak w ogole to chyba wszyscy chca juz ten transfer charow <3
|
i gdzie furora przeskakuje?;dd
|
Tam gdzie nikt nie mysli o expie tylko ONLY war...innego sensu w tej grze juz nie widze :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:11. |
|