![]() |
|
Imo to bedzie ciekawa wojna... mam nadzieje ze dojdzie do skutku.. Gdyz to bocenie straje sie dosyć nudnawe ;p... Word war will begin soon :o
|
Cytuj:
Nikt. |
Cytuj:
A z drugiej strony, zobaczymy kto wygra, jeżeli wogule bedzie wojna. |
nie napisal ,ze najbardziej ogarniety :o
|
Cytuj:
yooo |
15:52 Cytexx [15]: ZWIDEK PK POH !! 301 MS !
kto leci zabic? 8o:D |
kara musi byc xDDDDDDDD
|
@AF-1
Przestan prosze Cie takiego wyszukanego slownictwa uzywac, bo Ci to nie wychodzi za bardzo i bledy robisz. |
Cytuj:
No, ale przecież szkoła jest 'bee'. Druga sprawa, jeżeli chodzi o błędy to nawet nie będe się sprzeczał. Mam udokumentowane, że posiadam(jestem chory) na dysgrafię i dysortografię. 4 lata uczęszczania co tydzień w soboty do szkoły petagogicznej (tylko poto aby wystalili ten papier) nie należały do najprzyjemniejszych, aczkolwiek przydały się na maturze... ale co ja tam będę zanudzał. Apropo popełniłeś błąd w składni zdania. Powinno być [...]''bo Ci to za bardzo nie wychodzi i robisz błędy''[...]. Więc nie poprawiaj ludzi, bo Ci to za bardzo nie wychodzi. Pozdrawiam. |
Cytuj:
Szczauka ;> |
|
@AF-1
Weź wyjdź stąd człowieku. A dysgrafię i dysortografię to barany mają . |
Cytuj:
;> @Voyphox Już się Diabllord pytał. Bedziemy ich bić jak się przeniosą i basta.:evul: #edit @dopalacz.Vis Ciebie pierwszego zapiecuje moim mega 80 palem z assassinek I to kim jestem i co mam to mój biznes. PoStro xD --- Widział ktoś Stoprocent2? Teledysk hmmm... no były prawdzie świnie i Wall-e z sikierą. Wg. mnie tekst zje*** słaby, ale teledysk bekowy (chociaż czego innego się spodziewałem). -------------- |
^up
przedstaw sie moze? |
po co no-name tu modne wiec nie zmieniaj tego zioom
|
@Fan_Dzidzi2
A potem w grze będe hunted nie? Nie, dzięki. Szkoda chara, a to, że mam Rl w Dusk/Vis pewnie nic nie zmieni... A jak chcesz mi coś powiedzieć to mów albo PW. @Kreatyna3000 :\ Ty to się przedstawiłeś widze ''przed milionami słuchaczy''. |
oj chu*j z tym omg kogo to obchodzi jaki nick mam w tibi xd
|
|
http://www.forum.hunted.pl/f51/najtr...ane-16024.html
6666 demcow - wykonany task ;p http://img197.imageshack.us/img197/9...twantktett.jpg |
up
Tomurka/i to bazant/y Pytanie do was panowie mam. Znacie kolesia "Lelevafu"? Ma przypal na servie? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:34. |
|