Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Saphira thread (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=105945)

SzuyA 18-04-2008 17:03

sell 78 ek i 60 ms candia
33 ed iridia
30 ed refugia
7 rp saphira

all na 1 acc ;;;; msg prv ;;

Rafix17 19-04-2008 10:19

@Omnadren
Wiesz tu chodzi o te moje hunty... watpie, zeby ktos cchial kupic takiego chara, ale w sumie z tego eq co mam splaci sie spokojnie zapewne... sam avenger styknie na all mysle ;] Tylko, ze ja napewno nie zaplace tym retardom, bo to ze teraz pkuje to ich sprawka... oni random peczyli i huncili za nic wiec maja teraz p;

Omnadren 19-04-2008 12:05

Arth@

ale na allegro nie beda wiedzieli ze masz hunta ; D a jak bsy sie postaral to napewno by ta postac poszla i to za nawet dosc ladne pieniadze:) ja to sram na ten serwer i ogolnie na tibie:) ale jak bedzie jaksi nowy to mozliwe ze wbije :)

Veliss 19-04-2008 13:04

Wiec bez was to koniec Saphira Thread'u...
Ja mam ban'ka ale i tak po tygodniu nie wracam...
cya wszystkim, powodzenia w rl

SzuyA 19-04-2008 14:11

Nie Klikaj W Foto Up Keylogger ;;;

Azarin'or'iustitia 19-04-2008 15:21

kto chce kupic moje konto?? bez huntów, nigdy nie mailo rsa, ma wielu kolegów którzy zawsze pomoga, postac jest znana, lubiana i szanowana na calej saphirze

Casiddy 19-04-2008 15:50

Ech po osatniej akcji (7-0 dla nich =D) troszke sie podłamalismy aczkolwiek to nie koniec, jeszcze tu wrócimy!.

SzuyA 19-04-2008 17:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azarin'or'iustitia (Post 2009601)
kto chce kupic moje konto?? bez huntów, nigdy nie mailo rsa, ma wielu kolegów którzy zawsze pomoga, postac jest znana, lubiana i szanowana na calej saphirze

O KUR... LEZE I KWICZE

Flea 20-04-2008 14:57

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

marek: (Sobota 19.04.2008 12:17)
12:20 Dare Demon [9]: hunbt by Night Soul 105 royal palladin its my kolegue from my klass

Sniper'Blood bro 20-04-2008 16:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veliss (Post 2001095)
Sniper, ja o twoim "heroicznym" stylu zabicia mnie nie mowie, nie chce zmarnowac ci opini, tak jak ty to zrobiles...

Pierwsze patrz na siebie...

BB, nie chce miec z toba NIC wspolnego

:] no rox ;] jak cie zabilem? szybko. Padles jak szmata wiec przestan pierdolic ze to byl jakis kurwa chujowy styl zabijania bo kurwa bez problemnu moglbys uciec jakbys niezaczal wolac mamy po wyrwaniu 1 assassinki tylko leczyl sie i uzywal destroy fieldow ktorych miales duzo wiecej niz ja f bomb ;] piszesz ze nic nie mowisz o moim stylu zabicia cie ;] a ciagle o nim wspominasz wes ty sie w koncu ogarnij bo ten ded dawno zniknal ci z fragow a ty nadal po nim placzesz jeszcze troche i mnie ruszy moje chrzescijanskie sumienie i kurwa wysle do ciebie ekipe z programu "wybacz mi" bo az mnie roz*******asz. -.- jakby kazdy po dedzie od playera plakal tak jak ty to ja niewiem w polskich sklepach zabrakloby chyba husteczek. Wiec sie ogarnij kurwa i przestan spamowac ludzi. Jeszcze raz cos przeczytam od ciebie na temat tego deda nad ktorym wylales tyle gorzkich lez to zapodam go na tibicams, raphidshare lub youtube i wszyscy zobacza ze to twoja glupota sprawila ze nieuciekles z tamtad ;]

Rafix17 20-04-2008 17:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azarin'or'iustitia (Post 2009601)

Ej hunted to masz od Asara i od nas bo zes wrzucal ostatnio bez powodu w depo nam... i nie jestes szanowany w calej Saph, bo po pierwsze nie zna ciebie nawet 1/10 Saphiry a poza tym ja ciebie nie lubie i nie szanuje. Sorry, ze sie dojebalem, ale wkurzyles mnie swoim idiotycznym zachowaniem krzyczac w depo "ab'team smierdzi"itp.

Veliss 21-04-2008 10:58

w/e

1st nie ja prosilem siebie zeby pytac innych jak sie z toba chodzi na deeper fibul'ke...
2nd nie mialem zadnych run, bo naiwnie ci zaufalem
3rd nie ja udawalem ze wyszysko jest kk etc etc...
4rd to jest noobchar, nie mam o co "plakac" - po prostu nie miales wiekszego powodu a troche lost'a bylo...

"sooner or later" i tak dostaniesz wpier***, dupolizie
yay, wyslij i pokaz jaka jestes kur** -.-, zwal "se" jezeli tak cie to podnieca

pier**** nie chce mi sie wiecej pisac, szkoda slow

BTW ok. 80 ludzi przeszlo z innych servow na saphirke...
moze cos znich bedzie ;P

narazie to cishaaa...

Casiddy 22-04-2008 14:46

Ja miedzy czasie pogrywam troszke na Iridi :D

Laksia1 22-04-2008 18:08

Loot z Demonów:
http://img389.imageshack.us/img389/7...6200oa3.th.jpg

Uncle_Scrooge 22-04-2008 18:29

keylogger zapewne nie wchodzic!

Rafix17 22-04-2008 21:16

http://images28.fotosik.pl/201/711806c52807ab31.jpg

a tu jak chlopaki sie bija p;
http://images31.fotosik.pl/227/54ffebaf6b74b545.jpg

DookTock 26-04-2008 00:12

Stare dzieje, jakas sklejaHa :baby: :baby:
http://i257.photobucket.com/albums/h...sklejadook.jpg
Tylko graf~ cHujowa bo z Worda do painta wklejalem ...

Sniper'Blood bro 26-04-2008 18:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veliss (Post 2013366)

1st nie ja prosilem siebie zeby pytac innych jak sie z toba chodzi na deeper fibul'ke...
2nd nie mialem zadnych run, bo naiwnie ci zaufalem
3rd nie ja udawalem ze wyszysko jest kk etc etc...
4rd to jest noobchar, nie mam o co "plakac" - po prostu nie miales wiekszego powodu a troche lost'a bylo...

"sooner or later" i tak dostaniesz wpier***, dupolizie
yay, wyslij i pokaz jaka jestes kur** -.-, zwal "se" jezeli tak cie to podnieca

pier**** nie chce mi sie wiecej pisac, szkoda slow

BTW ok. 80 ludzi przeszlo z innych servow na saphirke...
moze cos znich bedzie ;P

narazie to cishaaa...

No a więc.
1st - nie rozumiem o co ci chodzi ;] może EXPLAIN panie z kanady ;]
2nd - Backpack destroy fieldow to nie runy? dla mnie sa to runy ;] o ile dobrze pamiętam leżały w którymś bp z potionami ;]
3rd - ja nie udawałem ze wszystko było ok bo było od początku chciałem cię zajebać i wyszło mi to świetnie wiec nie miałem co udawać ;]
4th - nie płaczesz? ciągle mi wypominasz tego deda ;] i nie płaczesz no brawo! A już rozumiem ty po prostu nie masz co pisać to wspominasz tamten zgon ;] to jest twój noob char mówisz? A masz jakiegoś MAIN CHARA? wątpię ;] padłeś za to ze wrzucałeś (jako niby nie polak) [CHAR]Mar'kos[/CHAR] i bezczelnie kłamałeś mi w prosto w priv ze nie jesteś polakiem oraz dopowiedziałeś później że wstydzisz się swojej narodowości Szymonie.

"sooner or later" mowisz? aa zapomniałem ze ju ar from canada zwracam honor ;] dupolizem nie jestem. Kumpluje sie tylko z ghlarghem a żeby być jego kumplem nie trzeba być dupolizem bo! to nie nobz ;] i jeszcze vilshion ktorego znam z czasow kiedy grał jeszcze innym charem ;] dużo puźniej kupił vilshiona ;] no i ma. A ty co? Arshiona prot no gz pewnie cie proci za 10k i olewa jak wolasz help albo tez pomaga a ty masz język tak brązowy ze próbujesz podrywać na niego laski bo slyszales w radio że "dziewczyny lubią brąz" ;]

mowisz 80 ludzi z innych servow przeszlo na saphire? A umieja chociaz używać destroy fieldow? Czy tak jak ty niewiedzą że to też są runy?
Aż strach ci odpisywać teraz jak masz tylu rox kumpli na saphirze teraz i wszyscy pewnie z kanady ;] Nic do nich niemam ale ciebie mi szkoda ;] cisnij dalej lub daj sobie z tym spokój ;] mi to wisi ja tak moge dłuuugo ;] szczególnie z takim leszczem jak ty ;]

Ej i nie wiem czy koledzy już cię wyprowadzili z błędu, bo ten czerwony liść na fladze Kanady to nie jest Marichuana gangsterze tylko klon ;]

p.s. juz szukam filmiku i zapodam linkasa ;] jak dobrze pamiętam to dopiero jak doszedłem do domq to obadałem dokładniej twój loot i znalazłem tam bp destroy fieldow.

SzuyA 26-04-2008 19:13

@up

kocham cie ;d

dawaj tego linkacza do filmu :)

Veliss 26-04-2008 23:22

Klam sobie, klam \NC

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:38.