![]() |
Jeżeli ktoś chce dalej kontynuować ta jałową, to zapraszam na GG, może zrobimy jakąś konferencję, czy coś.
Ontopic: Mam nadzieję, że dzisiaj Bennhakker przsunie Lewandowskeigo do obrny, bo z parą Głowacki-Jop na środku defensywy sami sobie strzelimy zamobója. |
@up: True. Głowacki w pierwszej jedenastce to nienajlepszy pomysł. Dobija mnie pora tego meczu ;< 22:00 to dla mnie bardzo późno teraz gdy mamy szkołę ;<
Oby dzisiaj naszym zawodnikom nie zabrakło pewności siebie. @down: Mhm, wiem, ale nie chcę sie "przestawiać" na tryb późniejszego zasypiania. |
Cytuj:
|
sry zly temat
|
Jest już temat, a propos buków. San Marino nic nie zrobi z Czechami, bo jest to po prostu niemożliwe :P
|
Włochy - Francja 0:0. Mecz bardzo wyrównany, mam nadzieję, że Francuzom uda się wygrać.
Btw: Diarra w tym meczu reprezentuje się świetnie. Po raz kolejny Boss pokazał, że nie ma w zwyczaju przeprowadzania nieprzemyślanych transferów. |
Rotfl. Niezły fart. Boruc <333 A ta poprzeczka to poprostu fart jak h^j.
Chociaż nasi też mieli niezłą akcję. Tak na humor : 22:10 Leader Maslana [21]: POLSKA MUSI PRZEGRAC TAK OBSTAWILEM Z WAKLADACH I TAK MA BYC Eh, na Furorze od 22:01 do teraz (22:30) jakiś koleś spamuje >.> 22:01 Ireizito [13]: POLSKA ~ 22:28 Ireizito [13]: POLSKA Emcess. |
Podwójna radość. Włochy - Francja 0:0, Portugalia - Polska 0:1 :D
|
JEEEEEEEEEEEST GOOOOOL :- DDDDDD
Chyba 1 post bez podpisu ^.- down@ Im chodziło o Głowackiego a nie o Jopa. Zobacz post Calena~ O tu! |
Cytuj:
Lewandowski strzelił gola, a Jop gra narazie fenomenalnie. |
muauahauhauhauhauhauh goool ;d;d;d;d hail lewandowski :PP
@edit: teraz bez muahahaha, 1:1 :/ |
jedziemy z nimi na pelnej k**ie ;] szkoda ze wlosi nie wygrali,ale francuzi to nie ogorki i remis tez mnie satysfakcjonuje
|
1:1
Gz...;( |
Ja wiedziałem, że tak będzie. Utrzymanie prowadzenia było dla naszej reprezentacji niemożliwe ;d
|
Zobaczycie jeszcze wygramy ;]
|
Gooooooooooooll 2:2 !!!!
J A C E K ......... K R Z Y N O W E K ! ! ! |
Cristiano Ronaldo i gooooooooool ;d
@Edit: Ludzie, wy chyba nie spodziewaliście się, że Polacy zwyciężą z Portugalią, co ? |
Cytuj:
niestety :/ |
I wszystko się posrało :(
|
To powoli staje się regułą, że polskie kluby czy reprezentacja strzelając pierwsze bramkę nie mogą utrzymać prowadzenia ;s
@edit 2-2 Jaceeek kocham Cie:***!!!!1111111:D:D:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:48. |