![]() |
up^ ironia ciekawa sprawa może czas dowiedzieć się co to jest?
|
Cytuj:
Głupota niektórych ludzi wpier*alaj*cych się w tematy o które nie mają zielonego pojęcia, doprowadza mnie do szaleństwa Yubov opuścił gildię Wizja. |
@Wuzwar czy jak tam masz
No to świetnie, że ironizują mówiąc o ich dobroci, o tym że nie robią PA czy PK....... w końcu sami dostrzegają swoje wady.... i może wytłuką się nawzajem. Nie będę się z Tobą kłócił bo jesteś daremny, leszczu.... |
Cytuj:
|
He's Back!!!!!!!!!!!!
MAGRAMI POWROCIL!!!
[CHAR]Magrami the sec[/CHAR] |
Cytuj:
|
Summer update! Tomorrow afternoon CET, all game servers will be offline for a few hours to launch this year's summer update!
Tym co sie nie podoba, i tak jest nieuniknione!:D |
Cytuj:
Ale zaskoczenie.. miało być 29 w piątek ;> |
nom, straszne zaskoczenie xd, ;) a co do wojny to ostanio nic sie nie dzieje ;p
|
Pewnie Imargam nie kazal Visionom z pz wylazic
("Po update damy rade, bede lepszy") |
Siema siema ,wczoraj zapomnialem napisac o 1 rzeczy ...
Laen I drizer moze pamietacie jak zabiliscie Misiolonda (zanim doszedl do guildi nazwanej "opiekuncze niedzwiadki" (poniewaz byl z Gdanska) A pamietacie za co zabiliscie Zorila ?(za to ze chodzil na hydry z kerstonem ktorego zna od 1 lvla ) A Gdy my zabilismy zawodnika o imieniu Sowx (jest to dobry ziomek z rl Petra (Taifuna Devilry)) Zrobiliscie z nas niewiadomo kogo na forum ,teraz pewnie uslysze ,ze jestem noobem etc etc ,ze mam wypier**lac stad ale lajt nie przejmuje sie pozdro dla was =* |
Jestes noobem.
:D |
A Wy pamiętacie jak mnie ubiliście 20 noobami pod dp Veno i poleciał text, że jestem rl od Jamesa!
Idź i się mamie wypłacz, że biją wam rlów. A noobem jesteś bo przewaliłeś sobie chara :) |
Koles up Kurwa mac nikt niechce kupic Twego sova :SsSs
A przewalic to Ty mozesz chate w pokera , 2 up Ta ja wiem jestem noobem ,etc mi tez milo Cie poznac elo :D |
O sova to żal ma do ciebie Jedi. Złodzieju.
Wracając do tematu coś się dzisiaj działo na servie czy dalej cisza? |
Dzialo sie przelecial Taifun po furorze i pierdolna w drzewo.
|
Cytuj:
Maja fajna panike na vencie, Yiubh i Yeetro dra jape zeby odzyskiwac chara a Imcio ze Zwidkiem maja wyjebane i sobie pykaja w cska na innym kanale:p btw khazul za wspolpracowanie i siedzenie z vision na vencie twoj smieszny najcik jest hunted 4ever. |
To co na furce sie dzieje to jakis żal, ch0jska sytuacja na serwie a do tego te lagi..
żal! Kod:
Furora 135 GER Lag, co chwile kick.. relogam na xerene i nawet freeza nie mam =] I nie jestem jedyny.. ;[ |
Cytuj:
Powialo zartem |
Cytuj:
Dobrze targa -.- ? @ktos tam up Imcio i Zwidek w CS'a? Dajcie IP to im najebe chociaz w CS'ie xD Zreszta nie wierze ze Imargam robi cos innego prucz: . kthxbye peace & love8o8o8o8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36. |