![]() |
Jeszcze 3 godzinki i FAJRANT Panowie <beeeer> :evul:
|
|
Brawo chłopaki. Jeśli szczęście dopisze to za jakiś tydzień bym zasilił wasze szeregi jeśli mnie zechcecie ;)
|
Myllion : no sorki ... ale ja zawsze pisze najebany :D pozdro :D
|
anical the drugi
Oct 04 2007, 18:58:28 CEST Killed at Level 122 by Mieze |
|
Cytuj:
|
Kolejna historia z życia wzięta :
Sobota, piękny dzień :). Wolny od pracy i zarazem od studiów, a takie coś mi się niezbyt często zdarza. Więc myślę sobie - cóż stoi na przeszkodzie bym pierwszy raz od pół roku wybrał się poexpić ? Nic :D. Więc szykuję się, kupuję u thaiskiego handlarza 180 butelek z płynem o zabarwieniu fioletowym, jak fenoloftaleina w obecności środowiska zasadowego. I wybieram się do mojej ulubionej kopalnii z guardami. O dziwo wolne, więc cieszę się jak dziecko :). Procenciki idą szybko, jak się później okazalo za szybko. W między czasie wpadł też do mnie, nie proszony, pewnien kolega. Gadka szmatka, ja sobie leniwie expie, co jakiś czas popijająć Cole w rl, i wspomniane już płyny o zabarwieniu fioletowym, jak fenoloftaleina w obecności środowiska zasadowego czyli tak zwane Mana Fluidy Tl ( Tibia Life). I pada te feralne pytanie : Patryk, AAAAA CCCCCOOOO TOOOOOO JEEEEEEEESSSSST ?? Po czym widze, jak palec kolegi zbiliża się do podłuznego, świecącego się, srebnego przycisku na obudowie mojego komputerka, który rozmiarami od razu kojarzy się z tak zwanym przyciskiem : Power Komputerek nowy, więc Windows zamyka się w przeciągu 3 sekund, a ja patrze takimi oczami -> 8o jak Fingregher dzielnie zostaje na yellow hp z dwoma panami, Dwarf Guard, w asyście, a ekran pokazuje napis : Trwa zamykanie systemu Windows.... Czyż to nie okrutne ? ;) |
Cytuj:
Czy Fingregher przezyl? Czy padl? Czy cos spadlo z eq?!? Czy w poblizu stalo jakies krzeslo?!?!? Juz dzis, dowiedz sie wysylajac sms o tresci Fingregher na numer... |
Kentar
Oct 06 2007, 11:40:23 CEST Killed at Level 93 by Mieze and by Suv the Dark Magican |
Cytuj:
|
Nuckerz znowu gleba , teraz po banshee haha wszystkie nagrody spadly xD
|
Cytuj:
/Taer |
|
http://www.tibia.com/community/?subt...uildName=Boxer
czyzby szykowalo sie cos nowego? (Morindel~ i Bozo~ padli dzisiaj od ltk) |
casspari w ltk :D
|
Cytuj:
Już wiem jak wyobrażałem se koniec świata |
WolfPack is coming ...
WolfPack will back .... New World Order !!!! AAAuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu .....:evul::evul::evul::evul::evul::evul: btw Szacun dla Suva aka kotek za ostatnie rzemioslo wojne !! resopecta from WolfPack !! NWO !! |
18-4 ?
Ciekawostki Karaas w trapie 18:41 Karaas [84]: stop 18:41 Karaas [84]: i pay Ak'rap dropped full eq xDDD Ikon Banned Grajo'shah deleted Rotan rowniez banned ale nie na ob tyle? |
Moim zdaniem Mentora brakuje w LTK :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:33. |