![]() |
,,PRAWDZIWYCH PRZYJACIÓŁ POZNAJĘ SIĘ W BIEDZIE, RAZ NA WOZIE RAZ POD WOZEM ALE JAKOŚ SIĘ JEDZIE"
a czemu wczoraj przed ssem nie uhales swojego przyjaciela macka, tylko sie miziales z frostem na gorze schodow? a, uhow nie miales spoko |
@up jakbys nie zauwazyl to potiony nie dochodza na taka odleglosc a jak poszedlem 1 up to byla mozliwosc ze maciek wypchnie sck czy kogos tam i wejdzie na schody pajacu...
|
Wpierdol trwa. xD
|
http://www.***********.com/134166452.html
open miedzy thais a venore tym razem masskicka nie bylo... :(!!! |
2.5 bp m walli poszło, Dziękuje za walke panowie, tak więcej ;]
Najlepiej mi się raszowało z Taną XDDDDDDDDDDDD |
gdyby ludek tam nie wbiegl, to by bylo do 0
no ale coz zdarza sie:] |
Cytuj:
pare sekund brakowalo btw gz opena dla all, szkoda ze mnie dzisiaj juliusz zblokowal na chacie |
Trzeba zhuntować Juliana ;<
|
Cytuj:
Wpier*l trwa. "100 lat zycze Ci ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo." |
tak se tera odpalilem tom walke zwanom tesz openem no i pacze a tu durzo PL se mysle rze pujdom n a jakiegos chanta albo co a oni sie wyrzynali wzajemn ie ;(
|
Słyszałem że jutro kolejny open, to prawda?
|
Chyba dostawa syropu odwagi była w aptece :]:]:]:]
|
@ tana frajerem nie jestem TY NIM JESTES TO TY PLACILES A NIE JA POZDRO POCWICZ,ja nic nie stracilem ,to ty wciaz tracisz
|
^ wg mnie coś straciłeś:
May 06 2008, 10:37:12 CEST Killed at Level 94 by Phoenix of Nemesis Apr 13 2008, 16:06:53 CEST Killed at Level 94 by Celandia and by Master Biegun może narazie niedużo ale exp/kasa stracona napewno ;) |
Cytuj:
Btw zamiast się wyzywać i kłócić cieszcie się z wydarzenia, które na zawsze pozostanie w naszej pamięci. Zapewne wszyscy już o tym wiedzą: Joruqu ban! :D |
Cytuj:
A ty powinienes zostac najwiekszym pvp nebuli stales jak bot ch** wie po co, vo rashowalo a ty jeszce kolo siebie m walla walneles. Dostawales po hp nawet sie nie healingowales chyba za duze cisnienie o.o GZ PVP FORUM FAJTERZE. Tak dalej a naprawde tylko to ci zostanie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
na okolnir stales sobie na statku wiec takie gadki to w przemyslu tylko przechodza, sorry xD wy blokujecie sporo ludzi od nas i jakos dajemy rade;< |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:04. |