![]() |
Jezu Chrystus --Thoria
Leszcz już delete chara,i dobrze bo bym go zabił xD |
Zaczynamy:D
Furora: Nie wiedziałem jak sie nazwać Na h*j mi ten kaktus Szybki jak mineta( to jest the best) Adam Brat hawrysia( z 22lvl wyszedl na maina poczym zostal zrokowany) Karmazynowa zupa pomidorowa nie wiem czy istnieje jeszcze Candia: Napleta mam ¶ciętego Kyra Loloololololllo chyba tak sie pisze ale nie jestem pewien 8o |
Cytuj:
Pozatym ty też nie jeste¶ lepszy z tym swoim "urzywać", "tibi", "niemożna". |
czarnyjestzly - Candia
|
heeh
Nie ma wolnych imion lub niemawolnychimion - Balera (nie wiem który prawidłowy)B)
|
No, to jadziem:
Askara(main): Dupolas, Abdul Wisimilacha, Plucikson (mnie to ¶mieszy). |
a mnie nie -.-
na jakim¶ ¶wiecie widziałem nick Krowi Placek na Securze: Rozpackana Watroba (czy jako¶ tak) na Balerze: Zgwalcilam Misia -.- |
Szalony Zboczeniec-Harmonia
|
:p
Ja widzialem
-Pyta Dragona [Candia] -Nie Ma Gdzie Expic {JA}[Candia] -Ruch*j Dupe Puki Czas [Aurea] (Chyba) -Jem Dupe [Candia] |
ja widzialem
trzy kilo kartofli-nebula (usunela postac) lodowka pelna zarcia-saphira frodo dagins-wladca bryloczka-saphira |
Na Valorii była kiedy¶ postać o nicku "Krulewna Piz***ona"
|
21:18 You see Paulinq of Azura (Level 1). She has no vocation. Postac na Berylii
|
21:34 You see Czekoladowa Prezerwatywa (Level 5). He has no vocation.
|
Ja widziałem go¶cia "Robin chudl bo nie jadl"
|
Moje nicki:
Pogromca Daktyli Pogromca Bananaow Hongba <- moja pierwsza postać w tibii Zajebany Burak Straszny **** Qmpel: General Olszyk <- sir Olszyk to miejscowa pijaczynka :) (bez obrazy dla nikogo oczywi¶cie, taki już los, a wy i tak nie wiecie kto to jest) Na xanterze, dawno, dawno temu widziałem nick: Prze Huj Na Plaskie Dachy, ale już deleted ;/, widziałem jak±¶ ziomalke o nicku Mleko Mamy, tylko nie wiem czy chodzi o posiadanie mleka przez kilka osób, czy mleko matki... widziałem nick Wsadz mi w dupe, Obciagnij mi prosze itp. niektórzy maj± poprostu żałosne nicki, a nie ¶mieszne |
Franek zjedz ogorka <depo qmpla>
Zenek zakladaj kapcie <moje depo> bx PoZdRo xd |
Mnie roz¶mieszyły:
Kocham Dunaj(Harmonia) Misiu bez Nogi(elysia) Powiem Mamie!!!(nebula) Czekoladowy Cukiereczek( na niepamietam na jakim) Ja osoboscie widziałem tylko Kocham Dunaj a reszte u kumpla,bo ja gram na Harmoni i Menerze |
@Adolphus Elbragol
(1 strona) wszystkich wyzywasz...i nad pisaniem wyrazów popracuj... @topic zabij syfa umyj mi nogi <brat zioma o niku zmień mi skarpetki> Tajny agent skupu trzody ..nie chce mi sie wymieniac :) |
Zajebe Cie - Titania
Maly Samochodzik - Titania Pajac The Lawe - Titania Uciekl Mi Autobus - Inferna |
A to moje:
-No hak me blz -Bojowka Hesbollahu -Rydzyk Radio Maryja -Hakli mnie plax itamz -On the of de at chimera All chimera ;> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:50. |