Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Antica vampire 30-10-2007 23:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neutral.forum.fighter (Post 1720188)
co wy wszyscy macie do mastahow ?? :P

ja nie mam :( i nie jestem jednym ze "wszystkich" bububu.

Milten 30-10-2007 23:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rasta-Vandetta (Post 1720245)
Ty oczywiście nigdy nie padłeś. Powinieneś być Game Masterem.
Aż dziwne że Cie CipSoft nie wziął.

Jesteś dla mnie żałosny dzieciaczku :) No wiesz padłem nie raz, ja tylko powiedziałem że żal patrzeć co się stanie z Taifun'em w nowych rękach. Poza tym chłopczyku, nie chcę się tu kłócić, ale może mi odpowiesz na pytanie co padanie postaciami czy styl expienia itd ma do pozycji Gm'a? do dziś myślałem że najważniejsza jest znajomość zasad gry, a nie jaki ktoś ma lvl, czy szybko expi i czy nigdy nie padł. Dzięki że mi uświadomiłeś że to chodzi o to czy ktoś nigdy nie padł. Żegnaj chłopcze.

Rasta-Vandetta 30-10-2007 23:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Milten (Post 1720548)
Jesteś dla mnie żałosny dzieciaczku :) No wiesz padłem nie raz, ja tylko powiedziałem że żal patrzeć co się stanie z Taifun'em w nowych rękach. Poza tym chłopczyku, nie chcę się tu kłócić, ale może mi odpowiesz na pytanie co padanie postaciami czy styl expienia itd ma do pozycji Gm'a? do dziś myślałem że najważniejsza jest znajomość zasad gry, a nie jaki ktoś ma lvl, czy szybko expi i czy nigdy nie padł. Dzięki że mi uświadomiłeś że to chodzi o to czy ktoś nigdy nie padł. Żegnaj chłopcze.

ŻALED. W swoich wcześniejszych wypowiedziach (po dead Taifuna na Demonie) mówisz że prędzej spadnie na 260 niż wbije 300 lvl. A tu raptem wyskakujesz że lvl dla Ciebie sie nie liczy. Następnym razem sie zastanów zanim coś napiszesz.

Misiocyt 31-10-2007 00:02

Hehe, przed chwilą skończyliśmy TIBIAN PARTY.

:)

Nudziło mi się, koszt całej imprezy 5k~ (parcele, food etc.) :D

http://img149.imageshack.us/img149/3...bianewsok5.jpg

Tibia ciągle ma tą cząstkę ROLEPLAY w sobie.

Tucz 31-10-2007 01:07

Wagojim stary owner ?:p pamietam jak mnie kleples. na afkustalem przed ss pod dp xd wlanczalem jakas str w operze, klikam w tibie a tu dedzor \o/

Misiocyt 31-10-2007 01:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tucz (Post 1720639)
Wagojim stary owner ?:p pamietam jak mnie kleples. na afkustalem przed ss pod dp xd wlanczalem jakas str w operze, klikam w tibie a tu dedzor \o/

Nie przypominam sobie :D. Ale być może, retired przez 2 lata było.

Milten 31-10-2007 08:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rasta-Vandetta (Post 1720571)
ŻALED. W swoich wcześniejszych wypowiedziach (po dead Taifuna na Demonie) mówisz że prędzej spadnie na 260 niż wbije 300 lvl. A tu raptem wyskakujesz że lvl dla Ciebie sie nie liczy. Następnym razem sie zastanów zanim coś napiszesz.

"To ty gadasz od rzeczy. -.-" jak widzę już nie tylko do mnie miałeś pretensję o jakąś duperele.

dobrze "ŻALED" jesteś elo, szkoda mi klawiatury na takie dzieci jak Ty.

Zastanowić się co kto pisze to powinieneś Ty =) ja nigdzie nie napisałem że lvl się dla mnie nie liczy, LEVEL SIĘ NIE LICZY CO DO WYBORU GM'A I ANI TO CZY PADŁEŚ KIEDYŚ CZY NIE I PADANIE TEŻ NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z LVL PAŚĆ MOŻE KAŻDY A ORZCH EXPI NA NIM 2 TYGODNIE i rezultat Total -9,727,397. CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM

neutral.forum.fighter 31-10-2007 09:30

jestem ciekawy kto 1 odpusci :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Milten (Post 1720724)
"To ty gadasz od rzeczy. -.-" jak widzę już nie tylko do mnie miałeś pretensję o jakąś duperele.

Zastanowić się co kto pisze to powinieneś Ty =) ja nigdzie nie napisałem że lvl się dla mnie nie liczy, LEVEL SIĘ NIE LICZY CO DO WYBORU GM'A I ANI TO CZY PADŁEŚ KIEDYŚ CZY NIE I PADANIE TEŻ NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z LVL PAŚĆ MOŻE KAŻDY A ORZCH EXPI NA NIM 2 TYGODNIE i rezultat Total -9,727,397. CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM

player01 31-10-2007 09:44

furora off ?

Tucz 31-10-2007 09:46

a ja jestem ciekaw kiedy CIPy naprawia all .....

Rasta-Vandetta 31-10-2007 13:43

@Milten
Skończmy prowadzić te błędne koło.Te dosrywanie sobie nawzajem nic nie wprowadza do tematu.

DuRi_Zmc 31-10-2007 14:03

Może będzie cofka furory?8o

Sir_Elioth 31-10-2007 14:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DuRi_Zmc (Post 1720923)
Może będzie cofka furory?8o

Z jakiego niby powodu ?

Dzisiejszym rekordzista na erigu został Taifun Devilry lost 6,511,158 XP
Orzech mógł by sie trochę postarać bo jak na razie (o ile sie nie mylę) wbił ok 2 mil expa, a stracił aż 12~ mil. GL :-/

Trevour 31-10-2007 16:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Milten (Post 1720724)

Nie karm trolla.

Proszewas 31-10-2007 16:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tucz (Post 1720786)
a ja jestem ciekaw kiedy CIPy naprawia all .....

nie doczekasz sie...

Slovik 31-10-2007 16:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Milten (Post 1720548)

Pomyśl kogo nazywasz dzieciaczkiem

Gratuluje akcji Duskom

szczególnie Xentexisowi

Kaffexo 31-10-2007 16:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trevour (Post 1721045)
Nie karm trolla.

Twój stary to trol.

Hellraiser 31-10-2007 18:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kaffexo (Post 1721137)
Twój stary to trol.

Jak coś ze starym to ja się odezwę :P

http://own3d.kaos.pl/stary.jpg

*EDIT*

Happy "Hardcore" Halloween mates!

wrogonastawiony 31-10-2007 20:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sallceson (Post 1705194)
a btw wrogonastawiony prowadzi w wyścigu o moje noob eq :D
chcecie żeby taka szansa koło nosa wam przeszła ? ;d

To kiedy ogłoszenie wyników ? 8o

DuskinessvsVision 31-10-2007 20:24

Raczej to wygrasz ^.6.Przynajmniej ja nie jestem na tyle kreatywny zeby coś wymyślić

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:23.