![]() |
Boromir daj mi swoje pasy poexpie ci ten tydzien tzn w srode i piatek moge ^^ bo knightem chujowo sie gra i nudno:p
|
Cytuj:
|
Kacperka: bocik chodzi? ^^
Kacperka: zal naaba.. pozniej bedzie wszystkim opowuiadal ze nigdy boota nie uzywal ;d Kacperka: gz Kacperka: a witam. nie zgadniesz z kim gadasz. Kacperka: gejuszku, to nie kacperka, a ktos inny, ktos kto odszedl pol roku temu:p Kacperka: kurwa. rekin here -.- Kacperka: gorti...dlaczego mnie kurwa olewasz? Kacperka: rekin first owner here -.- Więc gl że bociłem :P Pragnę przypomnieć mój comment : "Im talking only with friends. So dont expect any answers..." C Ya frajerze ;@ |
Cytuj:
|
A ja witam all po długiej przerwie:p:p
|
Cytuj:
Wkońcu :> |
ta wkoncuxDD all good
|
Cytuj:
Napisz do mnie na tibyi ;dd |
@2up
Wiem że nie miałeś neta, ale wracasz akurat jak ftp wygrywać zaczyna xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Asen Yo :p |
@Kacperka
Pamiętaj, że wróg czasami nie jest tylko wrogiem, wkońcu staje się bratem xD. |
Cytuj:
|
15:51 Uncle Olaf [215]: sell 48 dragon scale mail
15:51 Rashid: Do you want to sell 48 dragon scale mails for 1920000 gold? 15:51 Uncle Olaf [215]: yes 15:52 Rashid: Ok. Here is your money. @EDIT AFFFFF 20:53 Eirion Veru [96]: 15:53 You see a phoenix shield (Def:34). It weighs 35.00 oz. This shield feelswarm to the touch. First? |
Cytuj:
siemka, a co było z Twoim netem? Na postać się codziennie logowałeś, miałeś laggi ?? Pozdrawiam all :flaga_pl: |
Chcialem co innego niz neoxD
Z neo na orange z orange na radiowke i z radiowki znowu na neo i tak pozostanie:p |
Cytuj:
|
@up
Chyba to logiczne ze na silverze... lol |
Cytuj:
@edit: no dobra, padlem na noob charze, 10lvl killed by zerk :c |
nie chcialem juz sie wypowiadac na forum ale musze to napisac, i to kazdy chyba widzi, gorti jezdzisz wszystkich od frajerow, nobkow kto powie ci prawde, wjezdzasz na starych co u mnie krytykowales, i wogole jaki jestes fajny xd ile to ty kasy masz i kolegow, wszyscy z SA cie uwielbiali, wkoncu byles tam kims, gdyby nie ty to by gildia sie wogole nie trzymala, straszysz wszystkich jak bys hu* wie kim byl...
wiem masz duze mniemanie o sobie, ale zdarza sie:) i to najlepsze ''Im talking only with friends''- nie lepiej napisac gadam tylko ze 100+, bo nie jestem noob xd pewnie lepiej sie troszke podlizac , niz gadac z nobami. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:03. |