![]() |
przestancie bluzgac bo w koncu zamkna ten temat a chyba nie o to tu chodzi nie?
|
Wizz nikomu nie liżę dupy, bo nie przynosi mi to korzyści ani nowych znajomości :) Więc nie zależy mi na niczym ;) Po prostu nie mogę cię nie lubić? Udowadniaasz swoje upośledzenie z każdym postem i sam wzbudzasz nienawiść swoim WiZZ stYl3 :) Wiem, że będę miał się z kim napić w Wawie , prawda Skorupi? :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wieem, dlatego od razu napisałem o nim xD Skorupi aka nie piję wódki ;p Wojtemo jak zwykle wtrąci piłkarskie 3 grosze :P Kolejorz :D pzdr rybko ;* |
Cytuj:
Ps.Bolek solenizancie idź się lepiej napić,a nie w domu siedzisz:D |
Na piwie uodzinowym juz byłem xD Nie mogę się dziś najebać ;p Jak chcesz to wpadnij w sobotę na ognisko :) Daleko nie masz ;D
|
Na ognisko to i ja bym wpadł xD Dawno sie nie jadło ani z ognia ani z grilla ;d
|
Loozik xD Zabieraj tamtego pijaka i możesz wpaść ;p
|
Cytuj:
|
Ejjjjjjjjjjj kiedy?!
|
Kurwa kłamcy zajebani... Kiedy ja piłem z xirem na osiemnastce u twardego, to skrapi zamulał gdzieś indziej i finish miałem na kocyku a skrapi wtedy zaczął pić.... <lamus>
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Pewnie wszyscy ogladaliscie mecz coo? : ( dobry byl niee?
|
Glorfifi, czuj się zaproszony, ale musisz wysłać bukiet róż i lewe jądro Wajluma ;D Skorupi prawie orgazmu dostał ;p
Skrzacik, bo to jest taki chachmęt xDDD Poczeka aż każdy zdechnie z przepicia, zacznie pić jak wszyscy śpią a potem wstanie rano i powie, że ojebał 2 litry i każdego przepił xDD |
Aż kurde róże to da się, ale te jajo to problem =/
|
Boruc na króla !
|
Skorupi to bro of Wajlum, więc chyba dżądra mają podobne xDDD I nie tylko xD:p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:00. |