Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   World of Warcraft - Official Blizzard Servers (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=183914)

eerion 06-11-2009 03:51

Cytuj:

Zawsze i wszędzie. Dla półmozgów piszących horda sux, gankowanie gratis.
Pójdź w me ramiona!
Ponczus gdzie ty grałeś?
Cytuj:

I jaka klasę byście proponowali, sam zastanawiam się pomiędzy druidem, priestem, magiem z naciskiem na priesta lub maga. Którą z nich polecacie? A moze macie swoje propozycje? Dziękuje za wszystkie odpowiedzi!
Jako mago-fetyszysta polecam maga :P

Ja gram na Magtheridonie (Horda ofc).
Obecnie szykujemy się do zrobienia gildii. Na razie będzie ICC 10 w grupie znajomych, bo wszyscy zalatani ale od nowego dodatku będziemy chcieli zrobić normalną rajd gildię.

Bluray 06-11-2009 17:32

Mam prośbę :p Mógłby mi ktoś opisać taktykę na drugiego bossa ToC 10 HC
(od razu widać, że to trzeba rozegrać inaczej niż toc10 normal) tzn. czego ja jako healer mogę się tam spodziewać.

mistrz99 07-11-2009 10:15

Eee
ja jestem noobek w wowa bo dopiero go zainstalowałem
chce grać na privie ale już spatchowało mi się do 3.2.0
jak mam cofnąć wersję do 3.1.3??

Miesiao 07-11-2009 11:39

Nie cofaj zagraj na globie :D

A tak po za tym do privów inny temat.

mistrz99 07-11-2009 11:56

glob jest chyba płatny a ja nie mam zamiaru tracić 90zł miesięczne

eerion 07-11-2009 12:13

Cytuj:

To dlaczego jesteś na tyle głupi, że piszesz o tym w Oficjal temacie? Won do tematu z piratami.
A i jest obecnie 39 zł na miech (najtańsza opcja prepa)

Dupca 07-11-2009 12:26

Mam pytanie, czy można ściągnąć z oficjalnej strony podstawowego klienta (czytałem że podstawa bez dodatków jest za darmo) i dopiero kupić kartę pre-paid? I taniej jest kupować na stronach (typu allegro czy gram.pl) czy kartą samemu z konta w wowie?

CytrynowySorbet 07-11-2009 12:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mistrz99 (Post 2682431)

Jaasne, ja pójdę do sklepu i ukradnę sobie plazmę. Bo nie mam zamiaru płacić kilka tysięcy zł.

eerion 07-11-2009 13:37

Cytuj:

Mam pytanie, czy można ściągnąć z oficjalnej strony podstawowego klienta (czytałem że podstawa bez dodatków jest za darmo)
Bierzesz ze strony darmowego 10 dniowego triala i ściągasz co chcesz :P
Cytuj:

dopiero kupić kartę pre-paid? I taniej jest kupować na stronach (typu allegro czy gram.pl) czy kartą samemu z konta w wowie?
Ja korzystam z karty, ale najtaniej bodajże jest na keye.pl
Cytuj:

Jaasne, ja pójdę do sklepu i ukradnę sobie plazmę. Bo nie mam zamiaru płacić kilka tysięcy zł.
Zostaw go - za głupi na tłumaczenie takich rzeczy.

Cygan Slejter 07-11-2009 17:14

tak na keye.pl jest najtaniej 72 zł na 60 dni prepraid :)

_WrD_ 07-11-2009 20:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dupca (Post 2682454)
Mam pytanie, czy można ściągnąć z oficjalnej strony podstawowego klienta (czytałem że podstawa bez dodatków jest za darmo) i dopiero kupić kartę pre-paid? I taniej jest kupować na stronach (typu allegro czy gram.pl) czy kartą samemu z konta w wowie?

Klienta ściągnąć możesz, ale co ci to da, jeśli się nie zalogujesz na konto? Sęk w tym, że kupując pudełko, nie płacisz za klienta gry (bo tego można za darmo ściągnąć z internetu), ale za możliwość stworzenia konta. Otóż w pudełku znajduje się klucz, który będzie ci potrzebny w rejestracji na stronie WoW. Konieczność, sry.
Ale jest możliwość kupienia samej karty aktywacyjnej bez pudełka (wychodzi taniej, ale ja tam wolę mieć ładne pudełko na półce :D) np. na www.gramer.pl.

Co do pre-paidów to podobno kartą wychodzi taniej, ja tam wolę kupić na allegro albo w/w keye.pl ;p

malkolm 09-11-2009 09:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bluray (Post 2682005)
Mam prośbę :p Mógłby mi ktoś opisać taktykę na drugiego bossa ToC 10 HC
(od razu widać, że to trzeba rozegrać inaczej niż toc10 normal) tzn. czego ja jako healer mogę się tam spodziewać.

Jako healer niczego nowego.

Dps musi zanukować portale.

Dopóki portale portal stoi dopóty będą przychodzić kolejne ady.

Reszta praktycznie się nie zmienia. Heal tanka/rajdu, heal osoby z debufem(Incinerate Flesh), heal ludzi z ogniem, dispel z bosa(priest), jednym słowem standartowa robota :P

Edit:
PS, nie pamiętam czy na 10ce, ale na 25ce na pewno Mistress może dać Ci kissa, który przerwie każdy następny Twój cast i da silence na kilka sekund. W tym czasie wycastuj coś z innej szkoły, jak jesteś priestem to mind blast, druidem wrath, palek nie ma chyba żadnego wyboru. Zamknie ci drugą szkołe magi, a leczyć będziesz mógł dalej.

Cygan Slejter 09-11-2009 12:08

a ja ma pytanko czy na 70 lv opłaca mi się iśc na nexusa?? :p

Grue 09-11-2009 14:16

No jasne ze jasne ze mozesz isc. Napisalbys kim grasz chociaz ; )
Ja Lockiem latalem yakotako ; )

kołbaś 09-11-2009 15:47

a nexus przypadkiem nie od 71 ??

malkolm 09-11-2009 15:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kołbaś (Post 2683930)
a nexus przypadkiem nie od 71 ??

Od 66 możesz wejść.

CytrynowySorbet 09-11-2009 16:00

A ja aktualnie pogrywam sobie frost mage (outland atm) and jest zajedwabisty.

kołbaś 09-11-2009 19:57

ahh od 71 jest na LFG juz wiem co mi sie tak kojarzyło =)

Cygan Slejter 10-11-2009 00:48

Wlasnie zapomnialem napisac klasy :p NE>>DK>>UNHOLY :p

CytrynowySorbet 10-11-2009 14:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cygan Slejter (Post 2684443)
Wlasnie zapomnialem napisac klasy :p NE>>DK>>UNHOLY :p

Dla każdego się opłaca, bo dla każdego coś się w danej inst znajdzie. Radziłbym jednak najpierw zrobić chainy w Coldarze, bo to aż 4 questy (łącznie koło 100k).

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:39.