![]() |
Cytuj:
Ponczus gdzie ty grałeś? Cytuj:
Ja gram na Magtheridonie (Horda ofc). Obecnie szykujemy się do zrobienia gildii. Na razie będzie ICC 10 w grupie znajomych, bo wszyscy zalatani ale od nowego dodatku będziemy chcieli zrobić normalną rajd gildię. |
Mam prośbę :p Mógłby mi ktoś opisać taktykę na drugiego bossa ToC 10 HC
(od razu widać, że to trzeba rozegrać inaczej niż toc10 normal) tzn. czego ja jako healer mogę się tam spodziewać. |
Eee
ja jestem noobek w wowa bo dopiero go zainstalowałem chce grać na privie ale już spatchowało mi się do 3.2.0 jak mam cofnąć wersję do 3.1.3?? |
Nie cofaj zagraj na globie :D
A tak po za tym do privów inny temat. |
glob jest chyba płatny a ja nie mam zamiaru tracić 90zł miesięczne
|
Cytuj:
A i jest obecnie 39 zł na miech (najtańsza opcja prepa) |
Mam pytanie, czy można ściągnąć z oficjalnej strony podstawowego klienta (czytałem że podstawa bez dodatków jest za darmo) i dopiero kupić kartę pre-paid? I taniej jest kupować na stronach (typu allegro czy gram.pl) czy kartą samemu z konta w wowie?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
tak na keye.pl jest najtaniej 72 zł na 60 dni prepraid :)
|
Cytuj:
Ale jest możliwość kupienia samej karty aktywacyjnej bez pudełka (wychodzi taniej, ale ja tam wolę mieć ładne pudełko na półce :D) np. na www.gramer.pl. Co do pre-paidów to podobno kartą wychodzi taniej, ja tam wolę kupić na allegro albo w/w keye.pl ;p |
Cytuj:
Dps musi zanukować portale. Dopóki portale portal stoi dopóty będą przychodzić kolejne ady. Reszta praktycznie się nie zmienia. Heal tanka/rajdu, heal osoby z debufem(Incinerate Flesh), heal ludzi z ogniem, dispel z bosa(priest), jednym słowem standartowa robota :P Edit: PS, nie pamiętam czy na 10ce, ale na 25ce na pewno Mistress może dać Ci kissa, który przerwie każdy następny Twój cast i da silence na kilka sekund. W tym czasie wycastuj coś z innej szkoły, jak jesteś priestem to mind blast, druidem wrath, palek nie ma chyba żadnego wyboru. Zamknie ci drugą szkołe magi, a leczyć będziesz mógł dalej. |
a ja ma pytanko czy na 70 lv opłaca mi się iśc na nexusa?? :p
|
No jasne ze jasne ze mozesz isc. Napisalbys kim grasz chociaz ; )
Ja Lockiem latalem yakotako ; ) |
a nexus przypadkiem nie od 71 ??
|
Cytuj:
|
A ja aktualnie pogrywam sobie frost mage (outland atm) and jest zajedwabisty.
|
ahh od 71 jest na LFG juz wiem co mi sie tak kojarzyło =)
|
Wlasnie zapomnialem napisac klasy :p NE>>DK>>UNHOLY :p
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:39. |