![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Mogliśmy normalnie pogadać ale to juz naszczęście przeszłość.:) |
Jak nie chcesz nie musisz ze mna gadac,nie bardzo kumam czemu ale pewnie masz jakis powod,pewnie tak samo ciekawy jak to za co padl Damian ale mniejsza.Ja tam plakac nie zamierzam,kto byl moim ziomkiem to bedzie dalej,nawet jak bedzie tak ze bede z nia musial stanac po przeciwnej stronie barykady,ale teraz zauwazam ze nie wszyscy potrafia dojsc do tak banalnych wnioskow i jest schemat wiekszosc nie lubi = ja nie lubie. Hail konformizm.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Fayter ! jesteśmy z tobą !
Nie słuchaj tej szmaty Zuliona... co on wogle ma do gadania? Pochodzi ze wsi gdzie mieszka 15 osób z czego 8 to gracze Tibii a pozostała 7 to ich rodzice którzy też często sharują z nimi. |
Kupie to i bede uzywal hehehhehehhehehhehehhehehhehehhehehhehehhehehheheh hehehhehehhehehhehehhehehhehehhehehhehehheheh
|
Exam Passed
Congratulations! You have passed the tutor exam and proven your knowledge about the game. |
Cytuj:
a co do ludzi z Sf jak nie wiesz nic na dany temat to sie nie wypowiadaj i nie rozumiem po jaka cholerę wracasz do tego co było x miesięcy temu sentymentalny sie stałeś z dnia na dzień? grasz to graj a nie jakieś bzdety wypisujesz |
Cytuj:
|
Cytuj:
to widać po twoim commencie na tibia.com ale na tym forum nie jestes zbyt mile widzianym gosciem uswiadom to sobie w koncu ;)) |
Cytuj:
|
nie moge telefonem edytowac
@edit A TWOJ PODPIS NIE JEST ŚMIESZNY. SZMATO. |
^^ :D twoj podpis za to mnie rozbawił do łez ..:D tak samo jak twoj post
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|