![]() |
2 Beholdery
Ubiłem na 20lvl 2 i pół HMM poszło miałem 19 mlvl (no i exura vita) P.S quagmire rod mi wypadło:cup: |
Sorcerek
Ja sorcem zabilem Huntera i Minotguarda/13 lvl a moj kolega na 13 lvl sorc jechal spokojnie bez runek (10 mlvl) 2 cycki
|
No to tera ja !
10 lvl palladyn skill 46/32 pokonalem dagona w minut ale poszlo tylko 1 life fluid:cup:
|
W teamie to drag(podejrzewam, że bym na solo wziął ale lagi mam straszne :/)
Solo:2 DS'y i Arcanist. |
Cytuj:
|
solo najlepsze to mam gsa, ;(
ale poszczycic sie moge tym, ze bilem z kumplem (61ms) hydry, bez blokera xD no i blokowalem DL + Drag na raz ;] (mialem 650hp i bylo hmm... ciezko). |
Ja na 13lvl sorc pokonalem w zwarciu cyklo niewiem jak to zrobilem a mialem slabe eq mam szczescie :cup:
Na 33lvl slabe skile knight skile 63/59 pokonalem 5 tarantul naraz :evul: lecz juz niemam tej postaci ;( |
Ja zabilem Draga Sam z sd na 25 lvl :) mlvl 40 . uzylem kilka raz exura gran .
|
Ja...
Z potworków to Cyklopa a z ludków to dokładnie nie pamietam ale to były jakies nubki :evul: :evul:
Profesia: Druid Lvl: 18 << szczeguły obok ................::::::::::: Tibia cool :::::::::::................ |
nic nie chce mówic ale cos slabe te eq masz;p
ja na 15 lvlu mam: crown helmet, p - armor, p - legs, dragon shield ! :cup: |
Ja z vortexa, na 12 lvl DSa. Uciekając, oczywiście.
|
ja słabiutko...
Na 17 lev sorcera zabilem 2 beholdery (z FF i lmm'ami) uzywajac zaklecia utamo vita :). no a na 13 lev druid zabilem 3 cyclopsy (ucieczka uhhh.... :D :D . hehe ja jeszcze musze duzo expic bo gram od niedawna. :) :) ;)
|
17 lvl magiem 2 cyce na raz bez uciekania i straty zycia;p
|
Hmm...
Zabilem moim ulubionym ziomkiem magiem: -Beholder, nawet dosc duzo ich zabilem zawsze tak samo, Fire Field i sie pali az sie wypali -Hunter, rozwalilem go dzisiaj, siekalem wandem i Fire Wavem :cup: -duuuuuuuzo Cyckow, nie uciekam bo po co ( P Armor, P legi, Iron Helmet, Dwarven Shield, Scarf ) czasami siekaja mnie po 10 :baby: -duuuuzo Mino Archow -Mino Mag, to byl hardcore, ledwo uszlem z zyciem. 8o -Przed chwilka zabilem Berserkera, FB, FF i na magic shieldzie. Pietro wyzej byl trup czlowika a w nim brass legi, fajny plecaczek i smieci. Nie wiem ktory z tych potworkow jest najlepszy. P.S Narazie jestem amator X( . |
Hmm...
Zabilem moim ulubionym ziomkiem magiem: -Beholder, nawet dosc duzo ich zabilem zawsze tak samo, Fire Field i sie pali az sie wypali -Hunter, rozwalilem go dzisiaj, siekalem wandem i Fire Wavem :cup: -duuuuuuuzo Cyckow, nie uciekam bo po co ( P Armor, P legi, Iron Helmet, Dwarven Shield, Scarf ) czasami siekaja mnie po 10 :baby: -duuuuzo Mino Archow -Mino Mag, to byl hardcore, ledwo uszlem z zyciem. 8o Nie wiem ktory z tych potworkow jest najlepszy. P.S Narazie jestem amator X( . EDIT: Przed chwilka zabilem Berserkera, a wyzej byl trup czlowieka a w nim brass legi i smieci. |
nie wiem czy jest najleprzy ale przechwila zabilem bersekera bez większej straty zycia;)
|
Ja ubiłem Draga na 25 lvlu sorcem:) a puzniej poszłem na gsa koło Venore:]
|
:p
drag solo na 20 i skillami 74/74
gs solo na 21 lvl i skillami 75/75 Hero solo na 41 i skillami 80/80 bk solo 50 lvl i skillami 81/80 a co dalej? :> PvP - zabicie 44ek na 41 lvl :P kolo sie zdziwil ze mam explo :P |
Beholder na 18 lvl ze skillami 54/54:]
|
Ja swoim 30 MSem draga solo podolalem ;p Utamo vita i lecisz z hmmowB)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:00. |