![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdrowienia dla Remiego - jedynego czlowieka ,który zasluguje na jakikolwiek szacunek :* carlin.pl closed. |
a już Flow "przegrało" wojne :DDDDD Gz po raz kolejny dobrego ogarniecia dla Flow :D
|
Cytuj:
|
A jakiego to ma Pan sprzęta?
|
Cytuj:
|
Jakbyście jakoś wygrali wojne to czarny by was i tak wywalil i tak, wiec wyszlo na to samo, tylko payment mniejszy bedziecie miec niz u czarnego ;P
|
17:41 Elven Jaris [161]: exura sio "Arvena Lothlorien :/
|
Skoro u was brakuje ownerów a nie charów, i Wy jako Abcoki tak świetnie żyjecie z Russelem, to czemu nadal biegacie na 70 magach, mimo że paru 100~ magów którzy są rozdawani są offline ?
|
Cytuj:
|
Elven to poczciwy człowiek, nawet ja zwątpiłem w Arvene, a on jest zdania, że każdy zasługuje na drugą szanse. ;)
Btw, dostałem http://img4.imageshack.us/img4/5263/49d6516917.jpg |
Muahahahhduhquwhahhahahahahahhahahahahahahhahah
Sikam Hahahahahahahhahahahahahahahaha |
@gaury
wole 90 maga niż 150 bot najta co możesz nim kolo pały narobić a biegasz swoim charem bo i tak śmieszny najt nikomu na nic się nie zda btw. przypomnij sobie biedny człowieku akcje na mintvaly, desercie chuj wie gdzie jeszcze gdzie bez problemu u*******aliśmy takich "zajebistych evul powerfull" najtów jak ty i nie tylko a co twojego odnoszenia się do mnie to lata mi to kolo ch*ja bo dla mnie jak zacytuje "jesteś zwykłym śmieciem" porostu wyraziłem swoja opinie i moje odczucia względem ciebie co do charów gdyby do mnie zadzwonił ktokolwiek i powiedział zebym dal passy bo będzie ob bądź coś w tym stylu to tez bym oddał a ivana<sathoz> to ja na vt od miecha nie widziałem @harry umyj tego potwora to wyjdzie czy to rysy czy brud XD @Wishper Wujek V i lavio raz mi powiedzieli ze ja nawet się wypłacić nie mogę wiec po co ?XD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie rozumiem postawy i opinii niektórych osób (czyt. Jezior666), którzy tak się, potocznie mówiąc, napinają. Przypadek Gauriego jest dość trudny mimo, że przeczytałem setki książek na temat zachowań ludzkich. Jego nie potrafię zrozumieć, ponieważ taki przypadek nie istnieje. Zapewne to będzie kolejny materiał na książkę.
|
Cytuj:
teraz masz mozliwosc przeczytac ich nawet tysiace nie ma za co... |
Cytuj:
tuman to ten ktory jeszcze cie choduje... |
po pierwsze primo to nie jest 150 knight tylko 174 po 2 primo mam tutaj palka ktory ma 2x wieksza ilosc lvli od twojego noob chara a odnosisz sie jakbys wszystie rozumy pozjadal biegajac swoim 70 ? noob charem ja takich mam aby padali na akcjach noob charow
|
co jest za sens wrzucania na starą chłopakowi który ma 25~ lat? typowe zachowanie 14 latka? pozdro&elo&poćwicz
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |