![]() |
Nie zmusić do zaatakowania jego, tylko zainicjować i przyjąć na siebie pierwszą falę obrażeń, ewentualnie wyłożyć kogoś na tacy swojej drużynie.
|
To prawda, tank nie musi tauntować całego battla, wystarczy, że przeciwnicy zmuszeni będą wysrać w niego skille kiedy jego team wychanneluje/zajmie dobre pozycje/itp.
|
Znerfili mi ulti, janny(nie spowalnia juz jak wlazisz w storm) i mojego ulubionego summonner spella - ghosta. Czy bylo to w jakim kolwiek stopniu overpowered?
|
Jezu, Jarvan jako jungler jest po prostu epicki. Rammus chowa się przy jego gankach, miazga na całego. 6 lvl i zatrzymanie przeciwnika/przeciwników(!) na 3,5 sekundy = tego się po prostu nie da przeżyć : D
|
Cytuj:
R Kassadina, E Ezreala, W Nidalee, W Tristany i masa innych. Rammus nadal lepszy, głównie za sprawą za długiego taunta, z którego się już nie wyflaszujesz. A Jarvan ma za dobre early, żeby go marnować do jungli ;p Cytuj:
|
Rotf, byłem na 100% pewien, że napiszesz flasz bo to typowe pseudo tempe negowanie lolkinga, jakiego w tym temacie setki i aż rzucało się na myśl, a ja na to:
Po pierwsze - flaszem to można uniknąć każdego ganka junglera. Nie rozumiem co to za argument. Myślałem, że jak ktoś uważa się za pro (a nie koniecznie nim jest), to wie, że ganki nie polegają na wbijaniu na lajna co 5 minut, kiedy wiadomo, że przeciwnik ma oba spelle, tylko na harasie - spaleniu flesza, no i killu. Ewentualnie spaleniu flesza przed użyciem ulti i dopiero potem ulti podczas tej samej akcji. No i ciesze się, że wg ciebie każdy gracz ma flasza wybranego w spellach, rotfl. Cytuj:
Podsumowując: argumenty z dupy, jak zwykle. Jarvan jest pro gankerem i tyle. @down trashtalk. |
Taunt obniża resy, więc jest przydatny do jungli, mieć 2 punkty na 6 lvlu to nic złego, jeden w powerballa, dwa w defensive curl, 2 w taunta. Z ulti Jarvana można spokojnie wyjść lub je przetrwać (nie jestem pewien, czy członkowie drużyny jarmana mogą włazić w to gówno czy nie).
Patrząc na to, kto dysponuje jakim CC, to najlepszym gankerem w grze jest Janna. @Edit: http://i53.tinypic.com/14c75ds.png Build for the lulz, ale thornmail zrujnował mój dzień :D |
To the arena
|
http://img196.imageshack.us/img196/5885/beztytuukmd.jpg
OMG ;d najdłuższa gra jaką grałem... kennen z sionem zlamili early przez co było trochę ciężko później, przed 10 minutą bot był pushnięty aż pod drugi turret... |
Patrząc na buildy, to poziom ludzi, z którymi grasz, jest naprawdę żenujący.
|
Jakiś czas temu zdałem sobie sprawę, że jeśli ktoś jest niekomunikatywny to nawet się do niego nie będę odzywał, a jak z kimś da się pogadać to zawsze mówię, że możnaby jednak mieć lepszy build, ale taki kennen z guinsoo przez całą grę się nie odzywał i nie reagował więc dałem sobie spokój. A to, że panteon budował się pod as to jednak mi sprzyjało.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Warmog na Rammusie to debilizm, gdzie jest Randuins i Frozen Heart, który skontrowałby tamtych w 100%? Rageblade i Lich Bane na Kennenie to inny styl gry, nie ma się co czepiać Xin - wtf? Full AS, zero arm pena, warmog? Debil. Pantheon z zerowym survi, gdzie na niego Randuins to właściwie mus. Jarman z 2 FoNami i Warmogiem Renekton z 3 FoNami (rotfl) Debilny build Nidalee z 2 Rabadonami i Arch Staffem. A trzymanie Aegisa na rammusie przez ponad godzinę, to naprawdę głupi pomysł |
O randuinie nie pomyślałem, fakt. Frozenheart wypadł mi z głowy. Warmog dlatego, że nie miałem nawet 2k hp w pewnym momencie gry. Whatever, moja 3 gra rammusem. Później i tak dawałem rade przeżyć ulti jarvana i focus 5 ludzi na mnie, sflashować i uciec.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
http://img851.imageshack.us/img851/6018/1407.png
PROSZE PANSTWA, MAMY NOWEGO PRO GRACZA POKROJU YOHA W POLSKIEJ HISTORII GRY LEAGUE OF LEGENDS :D |
Cytuj:
Po to są itemy z pasywami/aktywami, żeby uzupełnić np. braki cc u twojej postaci, wzmocnić je czy po prostu dać ci duże bonusy i przewagę. Na 10 levelu summonera to wiadome, większość ściąga gotowe buildy z mobafire i nawet nie patrzy na opisy itemów, ale na 30 levelu brak wiedzy i pomyślunku nt. buildu dla postaci sprawia, że masz staty typu 0/16 i rating 700. A fun2playem bym tego nie nazwał. Wyrażenie "brak słów" pasuje raczej do twojego posta. |
Nie podlizuj się już
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:00. |