![]() |
a mi wypadl platinum amulet i wedding ring :( ale zaraz sie odrobilem bo po "odrodzeniu" poszedlem expic to znalazlem deada na cycach i bylo blue robe , 453 arrow,256 gp i meat
|
Mi wypadło k-armor oraz d-shield i przy okazji bp ihow. ;(
|
Nom niestety ale wylecialo mi royal helmet , dsm bo aol zostawilem akurat w dp i podbiegly 3x 100+ lvl =/
|
knight legi, bp ih'ow no i 1,5k, (a najśmiezniejsze że buty prawie nigdy nie wypadają, a mogłyby zamiast cenniejszych rzeczy)
|
Elerien: ja się cieszę, że buty rzadko wypadają. Jak masz bohy? Stracisz i 35k na minus na moim serwerze.
Ja dedłem ostatnio niespodzianie, wychodząc z domku szedłem do depo i po drodze 60ms mnie z UE na hita wział. Poleciały plate legsy, crystal ring i blue robe. Co cenniejszego mógł mieć druid? No bohy, ale jeszcze nie mam. |
bo to jest na logike, jak w wczesniejszych czasach wsadzano zbroje na klate?
bły dwie czesci i sznureczek. Jedna część klata, druga część plery, a sznurkiem przywiuązywano obydwie części i wsadzano je przez szyje... buty? buty już wtedy sznurowano, i nie tylko dlatego wypadają :P Drugi powód: rzadko kto uzywa helmet of deep czy jakos tam zdejmujac bbuty chcac umyc je... poyslcie, 100 lv wypadly mu buty WIECIE JAKI MOZE BYC ODOR?:PP |
Co za pech
A mi chicał kolo zabrać loota to sie wkurzyłem i walnelem go 3 razy sd i padl :evul: niestety wbiłem rsa (RED SKULLA) :evul: gdy chcialem showac loota do depo bloknely mnie nooby zaczelem je lac z gfb to czesc uciekla showalem sie na poczcie w ab ale znalzl mnie 60 elitek i exori exori explo 100 hit. You are dead. C armor Tower shield Warrior helmet Vand of inferno knight legs platinum amulet i leathers bootsy ;( ;( ;( ;(
|
Crown shield, plate legs i bp w którym było z 500gp i halberd.
Miałem 18 sorca. ( ubił mnie 57 ek :/ ) |
Ja stracilem K-legs crown helmet i dragon necklacke po dedzie na zerku ale kumpel poszedl i odzyzkal Pozdro dla niego za to
|
Śmierć
Ja to tylko najgorzej fire sworda pare dni temu stracilem:/X(
|
O Rany
Cytuj:
|
BOH and b robe ;( na moim serwie all ma wartość 105k
|
Mi wpadlo wszystko...;(
|
ee no to mi wypadlo kiedys rh i blue robe + bp uh:(
|
Cytuj:
|
mi wypadl plate armor na 15lvl
bp z 500gp i z okienka po prawej uciaklo mi sporo expa.:( |
Mnie zabił dość od razu po wykonaniu przeze mnie questa. I wypadł cały loot.
|
hehe a ja miałem dygawke mialem dsm demonke rh c legs boszki bsa i gsa :P
Dedlem przez neta a wylecial tylko gs :P |
Mnie jeszcze nic nie wypadło bo niezginełemB) ale boje ie co sie stanie jag zgaine :o ale mam nadzieje ze to sie niestanie bo jeztem :cup: o tak
|
aol ;o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:15. |