![]() |
Chesterkaa, dasz w końcu jakieś wyraźne zdjęcie na którym niczym się nie zasłaniasz?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A to jakiś problem się ogolić? Poza tym ja nadal obstaję przy tym, że po prostu ma brudną twarz. Mi pod dolną wargą wąsy nie rosły ;) @MasteR Driv3r Mam teraz podobnej długości włosy, nawet tak samo mi się układają, no może troszkę mniej się kręcą, ale dziwny trochę ten Twój zaczes ;p I polecam się ogolić ;] @down: Srobia. Po prostu się nie golą, no :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Moj Kochany Oxys ma racje. To jest fobia :( |
@up
lepiej płacz... @2x up uwagi zachowaj dla siebie tak bedzie lepiej. naprawde. Nie, nie mialem brudnej twarzy -.-... |
Twój podpis wszystko wyjaśnia ;)
|
@ NervGal
co do kometarza up : ... x] co do fotki: on wloski ma lepsze, ale Ty masz w sumie oczy ladniejsze :D (pedofilia sie szerzy ajajajaja) |
NervGal: gdzie lakier? :(
|
@Tolek
Duży nos + duże usta + małe oczka = pokemon. @NervGal Dłuższe włosy podkreślają kartoflowość Twojego nosa. |
@UP:
Trudno, coś za coś. Rozmiar mojego nosa mi nie przeszkadza ;p @UPUP: HEHE. |
Nervu i Driver
Obydwaj mi sie laczycie z jednym... ten pedalski meszek xD i wyraz twarzy (Nervu wiesz o ktore zdjecie chodzi ;)) |
@DrUnk
ssij :] |
Cytuj:
Twoje seksi golfiki mnie podniecaja. Po mnie nie musisz jechac. Sama juz wstaraczajaco siebie nie nawidze. |
Cytuj:
|
@Master Driv3r
Mój wujek (16 lat:p ) ma bardzo podobną twarz do ciebie i do NervGal'a też w końcu jesteście sobowtórami.:D @down Zwłaszcza jak byłaś taka mała i pobrudzona śmietaną. Po prostu super zdjęcie. @edit Dziewczyny chyba muszą w tym wieku tak siebie nienawidzić, bo moje koleżanki też tak mają. Pewnie okres dojrzewanie pciowego :P |
Nie wiem po co ty się Chesterka dołujesz, np. mnie się podobasz ;-)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:01. |