![]() |
Noo trzeba przyznać, że masz w tym (troszku) racji... No ale jednak jest coś, co stawia Maple wyżej od Tibii. Znacznie wyżej: społeczność. Właściwie głównym problemem dotyczącym społeczności są małolaty... W Tibię gra wiele bachorów, a w Maple co najwyżej dziecciaka możesz spotkać. :P
|
Cytuj:
2.Zbyt malo możliwosci jezeli chodzi o rozwoj postaci !? kazda profesja ma przynajmniej 2 rozgalezienia... A juz nie mowie o takich odmianach np. assasina jak lowdex, czy dexless gdzie zupelnie inaczej rozdajemy punkty. 3.Faktycznie. Niektore itemy nie sa przystosowane do 'hybrydow', jednak zawsze mozemy kupic takie itemy jak: Sauna Robe, Work Gloves, Snowshoes, ktore wystarczy zescrollowac. A jesli nie, to nie jest zadnym problemem chodzic w ubraniach o kilka leweli nizszysz. |
Witam! Mam pytanie do graczy w Maple Story:
Czy na internecie: szybkość 100,0 Mb/s czy jakos tak, moge liczyć na normalną chociażby bez większych lagów gre? |
Cytuj:
|
100mb/s net?!?!DOBRY BOŻE!!Gdzie ty mieszkasz?W japonii?
|
Pewnie chodzilo mu o kb/s.
|
Cytuj:
|
Ja mam wrażenie, że on miał na myśli połączenie lokalne...
|
Cytuj:
|
cześć ej chciałem sobie pograć w to maple story ściągnąłem to z tąd http://maplestory.nexon.net/ zrobiłem tu konto i nie mogę wbijc na to konto co muszę zrobić ?? help
|
Od jakiegoś czasu tylko amerykanie mogą zakładać nowe konta, ponieważ z Europy było za dużo hackerów.
Musisz grać na Maple Europe. |
Na MapleGlobal nie można już się rejestrować. Zostaje ci MapleEurope.
@Up: Szybszy ;\ Ale global nas wyprosił nie za hackowanie, a za to, że mamy swoje MapleStory i na nim mamy grać. |
ej to podajcie stronkę gdzie pobrać i zrobić konto plz
Edit: ej zrobiłem konto na Europen jak je wpisuje pisze great coś tam coś tam plz sing up www.mapleeurope.com co mam teraz robic |
Pobierz klienta z MapleEurope... boże, czy wy potraficie logicznie myśleć?!
|
ok Thx a może ktoś powie co trzeba zrobić żeby wykonać 1st quest na maga ??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
My bardziej/wiecej i sie chłopaki obrazili i wywalili nas na jakies zapyziale europe gdzie nawet 3rd joba nie ma.
|
@up: [aluzja] IMHO cziterzy sobie zasłużyli. [/aluzja]
@down: no własnie. Europejczycy to cioty. Szczególnie Polacy, jak widać. Zero uczciwości. Powinni wywalić wszystkich Europejczyków na ich serwer, razem z całym dobytkiem i lvlem. Nieważne, że część by zarobiła na śmieciach z Globala, a część by straciła na cenach scrolli. Rzart. Cziterów powinni po prostu z miejsca usuwać. Za to reszcie pozwolić znowu rejestrować się na Globalu. Europe jest MOCNO upośledzone. |
ALe ja dalej mam konto na globie i sobie czituje teraz magiem =P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:40. |