![]() |
Cytuj:
Ostatnio nie byly dodawane nowe filmy, wiec mozna nie zauwazyc nowego...(; |
Calassa nawet nawet, ale mnie zmartwiło że nie pokazaliście respów na statkach w sensie piętro wyżej, możebyście na thula trafili albo coś a tak to liiiiipa..... xD
Co do wyspy Gm - mnie zaryło że to się udało nakręcić, ale film coś nie działa... mam "connecting" cały czas :/ |
Co to to gm island? Ma 5 kb i nie działa? -.-
|
Cytuj:
|
co z tym GM isle?! sciagnalem ale nie dziala :( a juz mialem nadzieje ze poznam wielka tajemnice cipek
|
Hihi :) Udal ci sie dowcip Cichy :P
|
Fajny dowcip ^^ wiekszasc zonka dostala pewnie ;D
|
Congratz joke;p
Ale prawdziwy odkrywca i do tego senior tutor... moze bys sie postaral nakrecic GM island ;p? |
:baby:
Żarcik spoko :P Demki jeszcze lepiej pozdro for mati :baby: haha =) |
Filmik 105 był tylko małym żartem prima aprilisowym, ale chyba się spodobał :)
Szkoda, że sytuacja w kolejnym filmie - 106 już nim nie jest. Ale wbrew przeciwnościom losu, odkryliśmy cała mapke :] |
tak to jest jak banda noobow wpada na demki,
ach szkoda ze mu sie nie udalo kogos z was ubic ;( |
Cytuj:
Zauważ, że Cichy sie z MDW umówił, że przyjdzie a ten fochy odstawiał, i kto tu nóp?;) |
Cytuj:
zamiast zaczekac jak mdw wybije respa to oni wlaza i blokuja mu droge. |
Cytuj:
@down: n/c |
Cytuj:
|
Cytuj:
a co do w*******ania sie na respa Matiego, to gdzie sie Cichy wjebal? na wrl czy na gorome?xD a moze Cichy poszedl sobie poi pohuncic troche?^.- |
Ten filmik ukazje calego mdw ;) Haha zaczal lurowac demy i myslal ze padniecie ;SS Ach no i mapka sie przyda ;d
|
@emito
chyba pisał Cichy coś w stylu "pisałem, że bedziemy" ? Droga dedukcji oznacza to, że uzyskał zgodę Mateusza... @Cichy z 7.92 to już wszystko? |
Cytuj:
|
Ja bym tam postawił bramke lvl od 300 lvl i dał tabliczke na której by pisało
" Private exp place for MDW form CipSoft, don't enter. " |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:36. |