![]() |
A ja Znalazłem Noble armor na ziemi :D :D
|
Ja znalazłem loot baga (ok. 500gp) i baga z kasą ( 300 gp) o crown armorach to mi sie śniło jak o passie bubble na kartce...
|
ale niektórzy maja tu bujną wyobraźnie. ja znalazłem p armor i zajebałem lootbaga 11k oz z guardów :D
|
ja znalazlem bh helmet i bohy w ciele jakiegos 22 lvl (mysle ze mial chara 2)
|
MI koleś dał jak kończył z tibią c arma p legi skull staffa 50k c helmet bohy
:cup: :cup: |
1.Na Rooku znalazlem katane za lampą kolo Tempest:]
2.Kolesiowi zabralem Blue Robe ,ale oddalem bo czulem sie troche źle pod względem ,że musiał tyle na to zbierac lub huncić:confused: (bo nie jestem Noobem,Thief itp)... 3.Znalazlem Fire Axe w DCB) 4.Moze nie na temat wylotowalem WoI z Wyverna8o |
pare dni temu ktos w thais na candi dawal free items
byl giant sword i takie tam ale ja zlapalem kilka uhuw kilka hmm i obsidian lance |
Pare dni temu zobaczyłem gościa bawiącego się BOHami! niestety nie zdążyłem ich wźiaść. :(
|
Ja znalazłem w jaskini Avenger'a. Jakiś gamoń schował go pod ciałem smoka.
|
@up
Heh dobre, ja ostatnio chyba tam znalazłem około 2147381264978gp i tam jakieś duperele typu magic sword, mpa, demon legs i wiele takich beznadziejnych rzecz. |
@2x up
N/c ^^ @topic Koles sie bawil kiedys w Carlin HoTM :P wiec se wziolem, a ten sie usmiechnąl i uciekl 8o |
na rooku mialem fart , bo znalazlem dednietego kolesia u miniotaurow i ktos go wyjal a ja go otworzylem i byl tam :chain armor , legion helmet i plate shield ...
A potem dednieta kolesiowe ktora miala 371 coins a na mainie...kolo thais na cyclopach lezal dedniety koles , ja go otwordzylem i tam byl Dark Helmet... fart :D a mialem 9 level ... teraz mam 10 , zara 11 lecz to nie ma nic wspolnego z tym tematem ... Pozdro 4All |
Dzisiaj widziałem gościa który bawił się bohami -.^, szkoda że niezadążyłem ich zgarnąć. :baby:
|
Ja znalazłem w dedzie (na mainie) Beholder shield,quamire rod,1k,bp mana fluidow :)
|
kiedyś moją pierwszą postacią chodziłem po Carlin patrze a tu ciało :P
otwieram patrze You see a boots of haste. bohy mają 0 arma :p to je zostawiłem bo myślałem że są gorsze od leather :P a najlepsze co znalazłem to c-arm w dedzie(blokłem gościa na dragu) :P i zapomniałem dodać że jeszcze kiedyś gościu źle parcela zaadresował wrzuciłem sobie tego parcela na depo a tam k-set :P |
Ja znalazłem rekordowy bp z knight setem i 2k:] :] :] :]
I dzisiaj moim rookslayerem znalazłem deada na rootach i w nim było 900gp,chain armor,studded legs i silver amulet :] :] :] |
ja znalazłem bp z battle hammerami, halberdami, dwarvenkami w sklepie magicznym w venore tam jak sie idzie po shodkach do góry xDxDxD
|
:d
Hiehiehie :] ja sobie wracalem z DC do depo... wchodze na piętro dochodze do skrzynki i chowam siano do depozytu... obok mnie leżal zużyty parcel... z nudów sobie utworzylem.W srodku byl list i bag... list zignorowalem,a w bagu co było? 5 CRYSTAL COINS !!! 50k znalazlem !!! :D:D:D normalnie nikt mi w to nie uwierzyl,ale cóż... dla (wtedy) 17 lvl'a miec 50k to raczej wielki wyczyn :]Więc jak pokazalem to uwierzyli
|
Croco boots w thaisie :P dzisiaj xD
|
Ehh.. Przy tym co piszecie widze ze nie macie farta :)
Gdy gralem na Galanie, szedlem sobie spokojnie na Hills na dywan, gdy nagle widze biegnie sobie 105 bodajze ms~ zamieniony w Golden Legs, i po chwili wyciaga swoje prawdziwe Golden LEgs i zaczyna wokol siebie rzucac, nagle patrze, a tu kick... Oczywiscie zgarnolem to szybciutko, ale do dywanu nie doszedlem niestety, po chwili od zalogowania sie UE i ded ;s |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:16. |