![]() |
@Krzyzu-12
Myślę że powinieneś dać rade , co prawda pamiętaj żeby się pilnować :) @Jimoroks Myślę że najpierw powinieneś spróbować z kimś..a potem solo lecz żeby kolega stał obok i na znak gdy będzie źle odrazu Cię wspomógł. @bloreg Tutaj trudno mi określić bo niewiem jakie masz skille..ale załóżmy że masz te 55 skila. DASZ RADE. |
skille 29/26
|
To skilluj najmniej do 45/45 :P 2-3godz roboty :P potem do 50/50 i spokojnie na ghostland możesz chodzić :P
|
Witam,
chciałbym się dowiedzieć od którego lvl knight mógłby sprobować epxić na nighmare z dość małym zyskiem/waste. Obecnie posiadam 94 ek skille 84/80. dzieki Ma.TT- |
Czy pokonam moim ED (21lvl 20 mlvl, steel helmet, spirit cloack, plate legi,buty, scarf, dragonka i necrotic rod) 3 tarantule na raz?
|
Witam.. Czy dam rade pokonac 1 Dl'a Knightem lvl 42 skille 72/71 mlvl 5 eq: G armor, demonka, noble axe, crus, knight legi, bohy, p ammy?? :)
|
@up
Będzie waste ale dasz radę. ;) |
DS i Wyvern'a
Witam!
1.Pytanie brzmi-czy pokonam DS'a-pojedynczy resp-jeśli tak to z czego bić i jak to może wyglądać w teorii.Jakiś dogodny resp tego potworka. 2.Czy dam rade Wyvernie-chodzi mi o ten resp na ghostlandzie, ew na foldzie-w grę wchodziłby summon(jaki będzie najlepszy). Info postaci: driud, 29 lvl, 29 mlvl, 22 shielda, b-robe,b-legs,v-shield,c-helmet,boh :) |
@2up
Idź na tą Wyve koło ghostlandu. Jeśli masz PACCa bij z exori flam a jeśli FACCa to exevo frigo hur (ewentualnie jakies runy) |
@ 2up
lol, 126 nie wie czy dl zabije |
13 lvl, Skille 32/29 ;( EQ:
-Bronze Amulet -Steel helmet -crimson sword (wiem, że lvl mały, ale wali nieźle) -Plate armor -Dwarvenka -p legi -Fur Boots (z free itemsiaków :]) Czy pójdzie Beholder ? Jeśli tak, to ile potionów brać ? Odpowiedzi typu: "Wiesz, zapytaj tego pana z allegro;Wyp........ z tego forum! itp. bedą ignorowane |
Cytuj:
1 - poskiluj, bo będzie ciężko. 2 - cieżko o zysk na nightach 3 - myśle, że 110+ 1handed + tarcza 4 - idź z drutem, o wiele bardziej oplacalne jak i bezpieczne. Cytuj:
10bp potków. |
Pallek
21 pallek eq boh p legi belted cape steel helmet
czy dam rade przed wejsciem do ofa? a jak tak to jaka bron kusza czy spirki skill 62 |
Cytuj:
|
Witam !
Mam jedno pytanko, mianowicie mam 21 pallka(65/50), planuje kupić PACCa i jestem ciekawy czy dam rade na małym obozie barbarianów, tak żebym wyszedl na +, jak najwiecej na +:) No i drugie pytanko, od którego lvl będę mógł iść na średni a następnie na duży obóz? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Oczywiście, że go pokonasz... Musisz tylko uważać, by Cię nie dogonił, gdyż potrafi naprawdę mocno uderzyć. Pojedynczy resp znajduje się wewnątrz Femour Hills (tych wzgórz pomiędzy Ab'dendriel a Kazordoon). Weź ze sobą różdżkę używającą lód, możesz także wziąć jedno energy field. W jego krypcie znajduje się trumna, wokół której możesz biegać. Jeśli rzucisz pole energii za nią, to będziesz miał o wiele prostszą sytuację - łatwiej będzie uciekać.
|
Od jakiego lvl i skili expi sie bez waste na nightmare???
99lvl skile 90/89 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:59. |