![]() |
Cytuj:
|
Dokładnie...
|
Chyba Cie pojeb*alo, skoro mowisz ze 2 osoby go spingowaly lol. To co, on ma neta 12kb/s ?
Do pingowania potrzeba CO NAJMNIEJ 10 osób ale musiałyby się baardzo sprężyć (no chyba, że z wszystkich kompów w kafejce go pingowali :p ) |
Cytuj:
|
Hm w sumie mądrze mówisz więc może masz i rację :P Sroki za to up, no ale choć mam troche pojęcia o pingowaniu plx ? :d
@edit, down Nooo mniej niz NIC ? o; |
Cytuj:
|
Chociaz nie gram na morganie ale bardzo fajne dzieje sie tam dziejom :cup: bardzo mi sie podoba ze grace ale szkoda zamnie tam nie ma:cup:
|
Co za różnica 2 czy 8 osób. Ostatnio zauważyłem że na morganie strasznie szerzy się cwaniactwo i PA. Mam na myśli Isopetha który jak to napisał do jednego z graczy że ma prawo do wywalania ludzi z expowisk. No cóż... Wkońcu jest z Fire ale kiedyś trafi na nieodpowiednią osobę ( tylko 110 lvl ).
Victeron padł z ręki Vilde Granke i Essde'Inferno ( Thumpe ). Czyżby znów jakieś potyczki? |
Mi sie zdaje ze hurri bedzie narazie milczec a gdy sami ocenia z emozan atakowac to tak zrobia i wtedy sie zdziwicie naby(nie pisze nooby bo szkoda mi obrazac noobow;p)
|
Cytuj:
|
nie wime ale mi sie zdaje ze jescze pokaza na co ich stac chyba ze juz sami sie poddali to niehc sprzedaja... ale wierzylem ze hurri na cos wiecej stac ...
|
Vilde Granke i Essde~ zabili Victerona niby dlatego ze Victeron kiedyś zabił Vilde i ten się teraz zemścił , przynajmniej on tak twierdzi...
Nizahe Inferno ma retired , ponieważ wojna się zakonczyła i musi zając sie sprawami w rl - tak napisał na forum tibia.com :) Hurricane to przeszłość kolejna wojna na Morganie za nami :) @Vacek Co trzeba mieć aby spingować konkretny komputer? NP. Co mieli crakerzy ktorzy pingowali Nizahe Inferno , ip jego komputera czy co? Nie znam się na tym ... więc moze mi wytlumaczysz ?:> |
Cytuj:
IP, lepszy komputer i internet od ofiary i umiejętność pingowania ^^ Ja Cię nie będę tego uczył, gdyż jest to nielegalne w świetle prawa polskiego. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Coraz wiecej osob placi to juz jest koniec
Czemu hurri juz sie nie udziela ? |
Cytuj:
|
@Vacek
Jesli chodzi o pingowanie to kazdy firewall ma opcje wylaczenia odpowiadania na pingi. Wiec jesli by nie potrafil tego wlaczyc (w co watpie skoro juz tak dlugo gra) to wyszedlby na zwykla sierote. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Sorry, you did not pass the tutor exam. The following question has been answered wrong:
"What does the login message "Account disabled for 5 minutes" mean?" You may repeat the exam in two months. Until then use the time to study the documentation again. We hope to welcome you as tutor in the future. :/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:01. |