Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

DetiVo 04-07-2006 19:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Citek
DoF oczywiscie :p
Wchodze na forum tylko i wylacznie po to zeby poczytac wasze posty ktore poprawiaja mi humor, a ze w ostanim czasie czesto zdarzac mi sie byc w gorszym nastroju to czesiej tu zagladam. To chyba dobrze dla Tibia.pl? Moje ostanie posty jezeli juz bardziej propaguja DoF niz Wanted, moze powinienem dopisac sie do tych Trzech Muszkieterow?

DoF forum powah! Jeden posty za wszystkich, wszyscy za jednego posta :D

Przewiń sobie kilka stron wstecz i zobacz jakie zachowanie było ludzi z Wanted, jak ktoś dostał wjazd od DOF'ka. ;]

Ise~ 04-07-2006 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drazharm tibia.com
My dictatorship is over. Time to crawl back into ranks and obey Urbexx!

_/

Czy to znaczy, że Draz odchodzi na emeryturę, czy tylko oddał koronę Urbexxowi ? oO

Pozdrawiam ..

tajemniczy111 04-07-2006 22:39

Czyli jak bym nazwal Cie kretynem to bym nie dostal bana ani ostrzezenia ?

Nosso przeciez sie ujawnilem :) Teraz lepiej ? ? ?

shodek 05-07-2006 00:22

. Ty tez edytujesz rafal

Veers 05-07-2006 01:47

[quote=Citek]Pytasz mnie dlaczego jestes hunted? O to zapytaj Gammblera. Ja nie znam nawet dobrze tej sprawy i nie chce mi sie tracic czasu aby w nia wnikac[quote]

Z takim nastawieniem nie zmienisz wizerunku swojej gildii, Cit, a co więcej, pogarszasz swój.

Gimlos 05-07-2006 09:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ise~
Czy to znaczy, że Draz odchodzi na emeryturę, czy tylko oddał koronę Urbexxowi ? oO

Pozdrawiam ..

Temat Draza to znakomity przyklad propagandy, pojecia, ktorego wiekszosc kotkow z Wanted nie rozumie.

Drazharm 05-07-2006 11:40

Goebbels nas dobrze nauczyl

Raul de Azura 05-07-2006 13:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drazharm

hah, dobre :cygaro:

DetiVo 05-07-2006 14:30

Nosso przeciez sie ujawnilem Teraz lepiej ? ? ?[/quote]

Ujawnić noob chara to naprawde wielki wyczyn!
Stary, prosze odpuść sobie, bo serio ale być takim frajerem żeby bać się ujawnić to tylko Ty tak potrafisz
Tak walczysz na forum a boisz się ujawnić? UAHuHAuHAUAHuAHa

bosiak 05-07-2006 14:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drazharm

hehe. nikt nie zasługuje zeby porównac go do Gobbelsa. Gobbels to byl dopiero ch*j, po Hitlerze byl kanclerzem :p tylko przez kilka godzin :D 1 maja 1945 zabil swoja zone, siebie i swoich 6 dzieci....

Citek 05-07-2006 14:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DetiVo
a Xhue mnie zfragował nie zabił

Co za roznica? Czy cie sfragowal czy cie zabil i tak padles :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DetiVo
To forum nie jest dla noobów którzy padają na 40+ lvlu od bandy noobów, i mówią "ehh jaka ta gra jest beznadziejna".

Ja nie musze pasc zeby mowic ze ta gra jest beznadziejna zawsze tak sadzilem i bede sadzil :)

siniestro 05-07-2006 14:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bosiak
hehe. nikt nie zasługuje zeby porównac go do Gobbelsa. Gobbels to byl dopiero ch*j, po Hitlerze byl kanclerzem :p tylko przez kilka godzin :D 1 maja 1945 zabil swoja zone, siebie i swoich 6 dzieci....

LOL
to nie on zabil te dzieci ;] tylko jego zona i jakis tam doktorek zabili je a pozniej Gobbels kazal zabic swoja zonke
Cytuj:

W kwietniu 1945 roku postanowił się przenieść wraz z rodziną do bunkra Hitlera. W testamencie politycznym Hitler naznaczył go jako swojego następcę na stanowisko kanclerza Rzeszy. Dlatego też przez kilka godzin po śmierci Hitlera zajmował formalnie urząd kanclerza Rzeszy. 1 maja 1945 roku zabił żonę (po uprzednim zamordowaniu przez nią i dr Stumpfeggera sześciorga dzieci), po czym sam popełnił samobójstwo. Po wojnie został uznany za jednego z głównych zbrodniarzy wojennych.
by wikipedia.pl

DetiVo 05-07-2006 15:19

Cytuj:

Co za roznica? Czy cie sfragowal czy cie zabil i tak padles :)

Ja nie musze pasc zeby mowic ze ta gra jest beznadziejna zawsze tak sadzilem i bede sadzil :)

Citku, Citku jest róznica, Zabił mnie on i Last Varior, a fraga niestety złapał tylko ten noobek. Last padł w 15 minut po tym jak mnie zabili, Xhue, sam widziałes. Padł chyba 3 razy w tym raz od naszych noobów, Amangad!

Ja nie mówie że Ty poddajesz się po deadzie

Citek 05-07-2006 16:36

@Nosso
Co z tego:
Jedno, krotkie proste, łopatologiczne pytanie:
Padleś czy nie?

Jak widzicie rozmowa z NIEKTORYMI osobami z DoFu jest trudna gdyz oni nawet jesli widza cos czarno na bialym to i tak twierdza co innego.
Nosso nie odpowiem na twojego kolejnego posta bo mi sie pewnie nie bedzie chcialo ciagnac tego dalej :p

Pozdro,
Citek

Franco 05-07-2006 17:36

Reprymenda

Cytuj:

@Nosso
Co z tego:
Jedno, krotkie proste, łopatologiczne pytanie:
Padleś czy nie?

Jak widzicie rozmowa z NIEKTORYMI osobami z DoFu jest trudna gdyz oni nawet jesli widza cos czarno na bialym to i tak twierdza co innego.
Nosso nie odpowiem na twojego kolejnego posta bo mi sie pewnie nie bedzie chcialo ciagnac tego dalej :p

Pozdro,
Citek

Arek tyle razy pisales ze nie bedziesz juz wypisywal nic na tym forum bo to dla Ciebie zenada a jak narazie to co 2 strona jest z 2 twoimi postami-zacznij moze myslec nad tym jak tu do mnie wpasc do Manchesteru

Pozdro bro

Franco-Adam

Mrok 05-07-2006 19:27

Będziemy pisać do rzeczy?

Otóż na azurce dzieją się niesamowite rzeczy. A my tutaj sie wyzywamy.
Na innych serwerach jakby sie działo to co się dzieje u nas
to by na forach grzmiało.
Jestem ciekaw i sądze że nie tylko ja ale również inni gracze kilka ciekawych sytuacji.
1.Dlaczego tyle ludzi ucieklo z Wanted?(Podobno nie podobała sie im polityka Drazharma).
2.Dlaczego Drazharm oddal pałeczke urbexowi(Podobno żeby juz wiecej nikt nie uciekl z Wanted).
3.Kiedy wrescie wanted,no romorse i lizusy wanted typu "mioduch" zostanie pokonany,obnazony,zeszmacony(A wiem i wiedzialem ze kiedys to nastapi:D ).
4.Czy jak juz DOF bedzie górą na azurze czy pozwola grac kiksowi,spusciakowi i innym debilom(oni sa gorsi od tych co zepsoli opinie Wanted).

Porozmawiajmy serio co się dzieje na Azurze,bo po to jest ten dział.

dawid mag 05-07-2006 20:20

teraz jak bedziecie walczyć to wezcie boty lub zróbcie screeny jak uzywają botow lub flimy i bedzie równo wezniecie wyruwnacie szanse w wanted np: zbanuja darhazma (dawno niebylem na azuri i niepamietam jak sie pisze) i innych czlonkow wanted jak wanted uzywa botow to samo to uzywanie to dawanie fory z strony wanted wykozystajcie to ze botow uzywaja i zabijcie wszystkich (a najlepijej zrookujcie) nienawidze gildi wanted!!:evul:

Igragorn 05-07-2006 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mrok
1.Dlaczego tyle ludzi ucieklo z Wanted?(Podobno nie podobała sie im polityka Drazharma

Nie uciekli, większość z nich została wyrzucona....

Citek 06-07-2006 00:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Franco
Arek tyle razy pisales ze nie bedziesz juz wypisywal nic na tym forum bo to dla Ciebie zenada a jak narazie to co 2 strona jest z 2 twoimi postami-zacznij moze myslec nad tym jak tu do mnie wpasc do Manchesteru

Pozdro bro

Franco-Adam

Specjalnie dla Ciebie nie napisze w tym temacie zadnego posta.
Pa.

Mysliciel 06-07-2006 00:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Igragorn
Nie uciekli, większość z nich została wyrzucona....

a ty popilku draza sorki teraz urbexxa gowno wiesz !!!!! co Shatan zostal wyzucony sam odeszedl bo tego chcial a co shanoz to samo wiedz nie gadal glopot

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:17.