![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdrawiam .. |
Czyli jak bym nazwal Cie kretynem to bym nie dostal bana ani ostrzezenia ?
Nosso przeciez sie ujawnilem :) Teraz lepiej ? ? ? |
. Ty tez edytujesz rafal
|
[quote=Citek]Pytasz mnie dlaczego jestes hunted? O to zapytaj Gammblera. Ja nie znam nawet dobrze tej sprawy i nie chce mi sie tracic czasu aby w nia wnikac[quote]
Z takim nastawieniem nie zmienisz wizerunku swojej gildii, Cit, a co więcej, pogarszasz swój. |
Cytuj:
|
Goebbels nas dobrze nauczyl
|
Cytuj:
|
Nosso przeciez sie ujawnilem Teraz lepiej ? ? ?[/quote]
Ujawnić noob chara to naprawde wielki wyczyn! Stary, prosze odpuść sobie, bo serio ale być takim frajerem żeby bać się ujawnić to tylko Ty tak potrafisz Tak walczysz na forum a boisz się ujawnić? UAHuHAuHAUAHuAHa |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
to nie on zabil te dzieci ;] tylko jego zona i jakis tam doktorek zabili je a pozniej Gobbels kazal zabic swoja zonke Cytuj:
|
Cytuj:
Ja nie mówie że Ty poddajesz się po deadzie |
@Nosso
Co z tego: Jedno, krotkie proste, łopatologiczne pytanie: Padleś czy nie? Jak widzicie rozmowa z NIEKTORYMI osobami z DoFu jest trudna gdyz oni nawet jesli widza cos czarno na bialym to i tak twierdza co innego. Nosso nie odpowiem na twojego kolejnego posta bo mi sie pewnie nie bedzie chcialo ciagnac tego dalej :p Pozdro, Citek |
Reprymenda
Cytuj:
Pozdro bro Franco-Adam |
Będziemy pisać do rzeczy?
Otóż na azurce dzieją się niesamowite rzeczy. A my tutaj sie wyzywamy.
Na innych serwerach jakby sie działo to co się dzieje u nas to by na forach grzmiało. Jestem ciekaw i sądze że nie tylko ja ale również inni gracze kilka ciekawych sytuacji. 1.Dlaczego tyle ludzi ucieklo z Wanted?(Podobno nie podobała sie im polityka Drazharma). 2.Dlaczego Drazharm oddal pałeczke urbexowi(Podobno żeby juz wiecej nikt nie uciekl z Wanted). 3.Kiedy wrescie wanted,no romorse i lizusy wanted typu "mioduch" zostanie pokonany,obnazony,zeszmacony(A wiem i wiedzialem ze kiedys to nastapi:D ). 4.Czy jak juz DOF bedzie górą na azurze czy pozwola grac kiksowi,spusciakowi i innym debilom(oni sa gorsi od tych co zepsoli opinie Wanted). Porozmawiajmy serio co się dzieje na Azurze,bo po to jest ten dział. |
teraz jak bedziecie walczyć to wezcie boty lub zróbcie screeny jak uzywają botow lub flimy i bedzie równo wezniecie wyruwnacie szanse w wanted np: zbanuja darhazma (dawno niebylem na azuri i niepamietam jak sie pisze) i innych czlonkow wanted jak wanted uzywa botow to samo to uzywanie to dawanie fory z strony wanted wykozystajcie to ze botow uzywaja i zabijcie wszystkich (a najlepijej zrookujcie) nienawidze gildi wanted!!:evul:
|
Cytuj:
Nie uciekli, większość z nich została wyrzucona.... |
Cytuj:
Pa. |
Cytuj:
a ty popilku draza sorki teraz urbexxa gowno wiesz !!!!! co Shatan zostal wyzucony sam odeszedl bo tego chcial a co shanoz to samo wiedz nie gadal glopot |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:17. |