![]() |
1.Ceny niskie :D
2.Sporo PA i PK jak na kazdym swiecie pvp 3.Niema takiej gildi ale war sie chyba szykuje ;] |
Dzisiejsze wydarzenia skłaniają mnie do tego aby powiedzieć, że będzie wojna :p
Przynajmniej niektórzy "swe" bardzo by jej chciało. B) |
Cytuj:
hmmm, no moze racja, ale wkoncu wyszlo na to ze mu nic nie zrobili, wiec po jednej stronie smial bym sie z tego, ze cos darl ryja, a z drugiej (czyli jak bym byl sam) to na poczatku bym byl wku..rzony, lecz potem smial bym sie z tego ze mi nic nie zrobili.:P:D |
Cytuj:
Nie wiem czy to jakis nawyk, czy o co chodzi, ale w*****a mnie juz wasze awracanie sie do Szwedoów, czemu powiedziales" ...nie ktorzy swe bardzo by jej chcialo" nie podoba mi sie okreslenie "swe" a po drugie to chyba nie znasz zasad mowy, bo mowi sie " niektorzy swe bardzo by jej chcieli" (jesli juz tak bardzo chcesz uzywac skrotu "swe"). |
Chcesz być skrupulatny ?
Nie wiem czy to jakis nawyk, czy o co chodzi, ale w*****a mnie juz wasze awracanie sie do Szwedoów, czemu powiedziales" ...nie ktorzy swe bardzo by jej chcialo" nie podoba mi sie okreslenie "swe" a po drugie to chyba nie znasz zasad mowy, bo mowi sie " niektorzy swe bardzo by jej chcieli" (jesli juz tak bardzo chcesz uzywac skrotu "swe"). :baby: |
Cytuj:
niech ruszy nowa akcja pt. poprawiajmy kazdego usera ktory zrobi ort'a !!! zapewne wtedy forum bedzie czytelne i przejzyste ps: dopisal bym cos od siebie na wasz temat ale: 1) szkoda slow 2) szkoda spamu 3) szkoda nerwow |
Mooth i Garlerdon padli. Znowu wojna.
|
Cytuj:
|
Nie ma zadnego war. Chcecie wiecej info ? www.tibia.com , jezeli ktos ma problemy z angielskim niech wraca do pdst.
|
Moothonost i Gareldon padli gdyż chcieli zabić Juffsa.:)
A war może być ale nic na 100 % |
Yhm. War niebedzie, Tetro zadeklarował ze "Way it was" niebedzie w tym wszystkim brało udzialu. aaa Moothonost i garlerdon Wylecieli, i teraz bedą pkować...
|
Teraz nie, ale może za jakiś czas ?:D Bo doszły mnie słuchy, że "Way it was" chce jeszcze urosnąć w siłę. Nie chce się kłócić czy będzie czy nie poprostu tak słyszałem.
|
To moze ktos dokladniej opisze teraz sytuacje ,czy no fear chce wojyn czy nie itd
|
Exodus - wszystko jest na forum.
Wypowiedzial sie Tonyy, Garl~ i Tetro~. Czyli wszystkie zainteresowane strony/osoby |
to sa jeszcze takie osoby ktore wierza forum?
|
Gedd to powiedz od siebie co w najbliższym czasie ma zamiar się dziać na kyrze.
Jaka jest sytuacja między WiW/Nf. I co z Garlerdonem i Moot. Czemu Garl~ padł i czemu oni nie są już w Wiw. |
Pare postów wcześniej jest wytłumaczone czego oni padli.
Padli ponieważ próbowali zabić Juffsa lecz im to sie nie udało i zleciało się dużo mebersów NF. Garlerdon padł od Patteha, a Mooth~ padł od wrl które zostały zlurowane na niego(bylo ich chyba 6). Wojny nie ma ponieważ Tetro napisał posta na forum tibia.com że chce zostać neutralny, wyrzucił ich w guildi a Garl~ napisał Abowi że teraz będzie tylko Pkować. _/ Retman _/ |
No i o to mi chodziło =] Thx.
Ok a czemu chcieli ubić Juffsa?Skąd Nf wiedziało że oni po neigo lecą? I co z Moot skoro Garl~ ma tylko Pkować?Moot też? |
Jacy wy jestescie... Garel~ padl za to iz szedl na wrl bo chcial lootnac bohy dla swojego brata lecz patteh powiedzial ze dzisaj jego kolej wiec gerl sie wkurzyl a patteh powiedzial wrl zeby zabily mootha poczym patteh chcac wygonic garel walnol o 1 lmm za duzo :< the rip ¤†¤
I Forever believe Tibia.com/pl :* btw: Skibo to 2 ovner patteha |
@up
Hahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaa hahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahaha hahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaaha hahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahaha hhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahaha hahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahh aahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahaha hahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaa hahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahaha hahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaaha hahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahaha hhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahaha hahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahh aahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahaha hahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaa hahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahaha hahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaaha hahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahaha hhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahaha hahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahh aahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahaha hahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaa hahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahaha hahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaaha hahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahaha hhaahahaha |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:23. |