Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   Wydarzenia Z kyry (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80952)

Ent3x 10-02-2007 10:38

1.Ceny niskie :D
2.Sporo PA i PK jak na kazdym swiecie pvp
3.Niema takiej gildi ale war sie chyba szykuje ;]

Jovere'xik 10-02-2007 17:04

Dzisiejsze wydarzenia skłaniają mnie do tego aby powiedzieć, że będzie wojna :p
Przynajmniej niektórzy "swe" bardzo by jej chciało.
B)

Vatian 10-02-2007 17:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pCz (Post 1257663)
Zapewne to jest smieszne bo wyobrazasz Siebie w tej 'wiekszej grupie'.
Teraz postaw sie na miejscu tej jednej osoby - nadal jest tak smiesznie, gdy jestes sam?;)

hmmm, no moze racja, ale wkoncu wyszlo na to ze mu nic nie zrobili, wiec po jednej stronie smial bym sie z tego, ze cos darl ryja, a z drugiej (czyli jak bym
byl sam) to na poczatku bym byl wku..rzony, lecz potem smial bym sie z tego ze mi nic nie zrobili.:P:D

Vatian 10-02-2007 17:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jovere'xik (Post 1259136)
Dzisiejsze wydarzenia skłaniają mnie do tego aby powiedzieć, że będzie wojna :p
Przynajmniej niektórzy "swe" bardzo by jej chciało.
B)

Nie wiem czy to jakis nawyk, czy o co chodzi, ale w*****a mnie juz wasze awracanie sie do Szwedoów, czemu powiedziales" ...nie ktorzy swe bardzo by jej chcialo" nie podoba mi sie okreslenie "swe" a po drugie to chyba nie znasz zasad mowy, bo mowi sie " niektorzy swe bardzo by jej chcieli" (jesli juz tak bardzo chcesz uzywac skrotu "swe").

Jovere'xik 10-02-2007 17:39

Chcesz być skrupulatny ?

Nie wiem czy to jakis nawyk, czy o co chodzi, ale w*****a mnie juz wasze awracanie sie do Szwedoów, czemu powiedziales" ...nie ktorzy swe bardzo by jej chcialo" nie podoba mi sie okreslenie "swe" a po drugie to chyba nie znasz zasad mowy, bo mowi sie " niektorzy swe bardzo by jej chcieli" (jesli juz tak bardzo chcesz uzywac skrotu "swe").

:baby:

Xzo 11-02-2007 00:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jovere'xik (Post 1259230)
Chcesz być skrupulatny ?

:baby:

prawda !!! nie pisanie ę,ń,ż,ź,ó jest okropne , spamuj forum, jak to wogule mozliwe ze ludziom sie nie chce wiskc alt zeby zmiasc zeby napisac żeby .. nprawde straszne , autor tych bledow napewno umiera ze wstydy przekonany ze jego nedzna dusza skonczy w piekle jko ponizona i potepiana przez userow forum !!!

niech ruszy nowa akcja pt. poprawiajmy kazdego usera ktory zrobi ort'a !!! zapewne wtedy forum bedzie czytelne i przejzyste

ps: dopisal bym cos od siebie na wasz temat ale:
1) szkoda slow
2) szkoda spamu
3) szkoda nerwow

Rohad 11-02-2007 00:38

Mooth i Garlerdon padli. Znowu wojna.

SkateElement 11-02-2007 00:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rhu Inferno
23:51 Rhu Inferno [158]: szwedzi mnie gonili
23:51 Rhu Inferno [158]: w 15

wojnaaa, ma ktoś filmy z w/w fragów?

Elvvons 11-02-2007 02:24

Nie ma zadnego war. Chcecie wiecej info ? www.tibia.com , jezeli ktos ma problemy z angielskim niech wraca do pdst.

Jovere'xik 11-02-2007 13:37

Moothonost i Gareldon padli gdyż chcieli zabić Juffsa.:)

A war może być ale nic na 100 %

Cariel Da'Rose 11-02-2007 13:40

Yhm. War niebedzie, Tetro zadeklarował ze "Way it was" niebedzie w tym wszystkim brało udzialu. aaa Moothonost i garlerdon Wylecieli, i teraz bedą pkować...

Jovere'xik 11-02-2007 13:47

Teraz nie, ale może za jakiś czas ?:D Bo doszły mnie słuchy, że "Way it was" chce jeszcze urosnąć w siłę. Nie chce się kłócić czy będzie czy nie poprostu tak słyszałem.

Exodus 11-02-2007 18:34

To moze ktos dokladniej opisze teraz sytuacje ,czy no fear chce wojyn czy nie itd

pCz 11-02-2007 19:35

Exodus - wszystko jest na forum.
Wypowiedzial sie Tonyy, Garl~ i Tetro~.
Czyli wszystkie zainteresowane strony/osoby

Gedd 11-02-2007 20:45

to sa jeszcze takie osoby ktore wierza forum?

RayCut 11-02-2007 22:03

Gedd to powiedz od siebie co w najbliższym czasie ma zamiar się dziać na kyrze.
Jaka jest sytuacja między WiW/Nf.
I co z Garlerdonem i Moot.
Czemu Garl~ padł i czemu oni nie są już w Wiw.

Skibo 11-02-2007 22:12

Pare postów wcześniej jest wytłumaczone czego oni padli.

Padli ponieważ próbowali zabić Juffsa lecz im to sie nie udało i zleciało się dużo mebersów NF. Garlerdon padł od Patteha, a Mooth~ padł od wrl które zostały zlurowane na niego(bylo ich chyba 6).

Wojny nie ma ponieważ Tetro napisał posta na forum tibia.com że chce zostać neutralny, wyrzucił ich w guildi a Garl~ napisał Abowi że teraz będzie tylko Pkować.

_/ Retman _/

RayCut 11-02-2007 22:16

No i o to mi chodziło =] Thx.
Ok a czemu chcieli ubić Juffsa?Skąd Nf wiedziało że oni po neigo lecą?
I co z Moot skoro Garl~ ma tylko Pkować?Moot też?

paior 11-02-2007 22:26

Jacy wy jestescie... Garel~ padl za to iz szedl na wrl bo chcial lootnac bohy dla swojego brata lecz patteh powiedzial ze dzisaj jego kolej wiec gerl sie wkurzyl a patteh powiedzial wrl zeby zabily mootha poczym patteh chcac wygonic garel walnol o 1 lmm za duzo :< the rip ¤†¤

I Forever believe Tibia.com/pl :*

btw: Skibo to 2 ovner patteha

0lik 11-02-2007 22:34

@up

Hahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaa hahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahaha hahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaaha hahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahaha hhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahaha hahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahh aahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahaha hahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaa hahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahaha hahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaaha hahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahaha hhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahaha hahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahh aahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahaha hahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaa hahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahaha hahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaaha hahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahaha hhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahaha hahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahh aahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahaha hahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaa hahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahaha hahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaaha hahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahaha hhaahahaha

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:23.